Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Dido eskilere bakiyordum bunu gordum acayip oldum bak.. bir zamanlar ne diyodun ve simdi neredesin :)

Selam kızlar nasılsınız?
turkbayragiŞafak 396turkbayragi
400lerden kurtuldum şükürler olsun:sm_cool:

babykem duygulandım beamafoldumben
off ne gunlerı atlattık dimi canım benimm ne zorluklar cektık bugunlere gelmek ıcınn hakettik..
azalıyo babykem 1 ay sonra askerlıgı yarılıyoruz

Aynen kuzum ya bende para yetiştiremiyorum. ayın 1 de aldım maaşımı hiç kalmadı valla kaydirigubbakcemile3 of of bende hiç bir zaman para biriktiremedim yaaa

ya şekerim sorma ben watsonsa bi giriyorum kozmetik krem şu bu orda paranın bı kısmı gıdıyokaydirigubbakcemile3
sonra topuklu ayakkabı hastasıyım ona parakaydirigubbakcemile3
eee bide kıyafet anamm bi bakıyorum aylık yol param kalmışkaydirigubbakcemile3
ben onumuzdekı aydan ıtıbaren bırıktırmeyı dusunuyorum tatlım bankaya atıcam snde bırıktır sempatiksalakcinni

Tatlım al bendende o kadar. Bende çok seviyorum alışverişi geçen hafta 2 tane ayakkabı aldım bende topuklu seviyorum kaydirigubbakcemile3
Bi de diyetisyene veriyorum ah ah annem kredi katını elimden aldı valla vermiyo. Pazar günü aşkımın yanına gideceğim bilet almak için para lazım bakalım anneme yalvarım kredi kartımı almaya çalışacağım

ayneennn topuklu ayakkbaı delısıyımmm birde çantaa offf görmim bunlarııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

annen önlem aldı desene baktı onune gecemıyo:roflol:
tatlım vazgecmek lazım azıcık ya olmuyo boyle kıyafete ayakakabıya calısıyosun dıyo annem banada bırıktır evlenıceksın ceyız al dıyo tmm annecim onumuzdekı ay baslıyom dedım bakalım nolcakkkaydirigubbakcemile3

ayneennn topuklu ayakkbaı delısıyımmm birde çantaa offf görmim bunlarııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy susum evett canta bide onunda hastasıyım..
askım topuklu gıyınce kıskanclık yapıo ya emır bişi diyomu sana kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…