- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #56.181
Dido eskilere bakiyordum bunu gordum acayip oldum bak.. bir zamanlar ne diyodun ve simdi neredesin :)
Selam kızlar nasılsınız?
turkbayragiŞafak 396turkbayragi
400lerden kurtuldum şükürler olsun:sm_cool:
Ay canıım birebir uyuyormusun?
Aynen kuzum ya bende para yetiştiremiyorum. ayın 1 de aldım maaşımı hiç kalmadı valla kaydirigubbakcemile3 of of bende hiç bir zaman para biriktiremedim yaaa
yok kız gözüm korktu başlamadım
aynen oyle canim.. goruyormusun 400ler bitti 300ler bitti.. 200lerdeyiz canim.. nerden nereye geldik heeee
canım korkuyorum
daha gecen hafta saldırı duzenlendı benımkının oldugu yere
tekrarmı bırsey oldu dıye kafam takıldı
haber alamamak berbart bırsey yaa:gitme:
Tatlım korkmasın, ara öğünleri atlamazsan eğer hiç açlık hissetmiyorsun. Diyetisyenim gittikçe azaltıyor. Bakalım kaç kilo verdim bu hafta yarın belli olacak
ya şekerim sorma ben watsonsa bi giriyorum kozmetik krem şu bu orda paranın bı kısmı gıdıyokaydirigubbakcemile3
sonra topuklu ayakkabı hastasıyım ona parakaydirigubbakcemile3
eee bide kıyafet anamm bi bakıyorum aylık yol param kalmışkaydirigubbakcemile3
ben onumuzdekı aydan ıtıbaren bırıktırmeyı dusunuyorum tatlım bankaya atıcam snde bırıktır sempatiksalakcinni
ya şekerim sorma ben watsonsa bi giriyorum kozmetik krem şu bu orda paranın bı kısmı gıdıyokaydirigubbakcemile3
sonra topuklu ayakkabı hastasıyım ona parakaydirigubbakcemile3
eee bide kıyafet anamm bi bakıyorum aylık yol param kalmışkaydirigubbakcemile3
ben onumuzdekı aydan ıtıbaren bırıktırmeyı dusunuyorum tatlım bankaya atıcam snde bırıktır sempatiksalakcinni
inşallah hedefine ulaşırsın çok verirsin
ahh bıde ben yarılasammmm:gitme:
ayneennn topuklu ayakkbaı delısıyımmm birde çantaa offf görmim bunlarııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
susucum senınde azalıyo surda 11 gun var 300lerin bıtmesıne az daha sabır ne kaldı susucum ya:teselli:
Benimkiyle boyumuz aynı topuklu giyince çok bozuluyor ama bende dayanamıyorummm
annen önlem aldı desene baktı onune gecemıyo:roflol:Tatlım al bendende o kadar. Bende çok seviyorum alışverişi geçen hafta 2 tane ayakkabı aldım bende topuklu seviyorum kaydirigubbakcemile3
Bi de diyetisyene veriyorum ah ah annem kredi katını elimden aldı valla vermiyo. Pazar günü aşkımın yanına gideceğim bilet almak için para lazım bakalım anneme yalvarım kredi kartımı almaya çalışacağım
ayneennn topuklu ayakkbaı delısıyımmm birde çantaa offf görmim bunlarııııkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3amaaaannn onlara kalırsa herseye bozuluyo
anow bende topuklu gezmeyi yapamiyom.. cok zor bea.. ayagim agriyo 10 dak icinde...
begeniyorum ama ayaklarim agriyooooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?