- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #56.201
annen önlem aldı desene baktı onune gecemıyo:roflol:
tatlım vazgecmek lazım azıcık ya olmuyo boyle kıyafete ayakakabıya calısıyosun dıyo annem banada bırıktır evlenıceksın ceyız al dıyo tmm annecim onumuzdekı ay baslıyom dedım bakalım nolcakkkaydirigubbakcemile3
ayy susum evett canta bide onunda hastasıyım..
askım topuklu gıyınce kıskanclık yapıo ya emır bişi diyomu sana kaydirigubbakcemile3
annen önlem aldı desene baktı onune gecemıyo:roflol:
tatlım vazgecmek lazım azıcık ya olmuyo boyle kıyafete ayakakabıya calısıyosun dıyo annem banada bırıktır evlenıceksın ceyız al dıyo tmm annecim onumuzdekı ay baslıyom dedım bakalım nolcakkkaydirigubbakcemile3
ayy susum evett canta bide onunda hastasıyım..
askım topuklu gıyınce kıskanclık yapıo ya emır bişi diyomu sana kaydirigubbakcemile3
Valla öle hemen bozuluyorlar kaydirigubbakcemile3
Ay pazar gideceğim ama içimde bir sıkıntı var yaaa ama neden
yaaa ayaklariniz agrimiyormu ama??
neden acabaabilmiyorumkismile
yaaa ayaklariniz agrimiyormu ama??
topuklu şık duruyo ya ben alıstım artık bıde ben petrol mavisi topuklu ayakkabı dusunuyorum cok guzel ya gecende nine west te gördüm bıraz pahalıydı ama kıyıcam paraya:lepi:
Bilmiyorum ki. Ağlayasım var ya uf ben bu psikolojiyi sevmiyorum amaaa
ona bellii olmuyoookaydirigubbakcemile3sağı soluuu bazen bişey demezz bazende kızarrrr
evet öyle yapıyım ben hemen almıyım canım ama modellerı cok guel her gıttıgımde bırınde gozum kalıyosempatiksalakcinniTatlım nine west te 1 aya kadar fiyatı düşer benim öle oldu
aaaa emınecım o kotu pskolojı atıyoruz sılıyoruz kafandan ve yerıne ıyısı gelıyo tamaaammmmııı:dance::dance:
Benimkinin boyu elverişli olsa hiç bişey demez valla. Hiç kıskanmıyor
evet öyle yapıyım ben hemen almıyım canım ama modellerı cok guel her gıttıgımde bırınde gozum kalıyosempatiksalakcinni
canım senin eşin başak burcumuydu senmi demiştin onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?