Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yaww su topukluyu nasıl gıyıyonusss :)))
ben bı ara bankada calısıyordum kıyafetlerıme uysun dıye mecbur topuklu gıygım aman allahımm neydı o agrılar
aksam eve geldıgımde ayaklarımın ustune basamyordum bıleee (

Benimki de çeyiz al diyor ama nerdeee. İnşallah bende gelecek ay başlayacağım kuzum

ona bellii olmuyoookaydirigubbakcemile3sağı soluuu bazen bişey demezz bazende kızarrrr

ben daha hiç giymedm topuklu ya özel günler dışında kaydirigubbakcemile3 giymeye karar verdgmdede aşkım askere gidicekti çok kızdı ben yokken giyemezsn geldgmde düşünürüz dedi kaydirigubbakcemile3

ona bellii olmuyoookaydirigubbakcemile3sağı soluuu bazen bişey demezz bazende kızarrrr

ya susum bugun guzel guzel konusuyoduk askım hayatım ızını onaylattım dedı konustuk ettık sonra arkadasıyla ksrsılastıgımı konustugumu soyledım tmm bişi dıyomusun kapatalım dıyo uyus etti beni ne var bunda yenge dıyo cocuk kıskanc sey:dilcikar:

dagıtım ıznıne geldıgınde topukluuu giydimmm.
arabada oturuyoduk.dediki kalk birazcık dolaşalımmm.ben dıyorumki yok aşkım oturalımmm böyle iyiikaydirigubbakcemile3
kalksam şimdii yuruyunce tın tın yuruyommm dellenıyookaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…