Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlar ben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
Bildiğiniz gibi dün aşkımın yanına gittim çok güzeldi ama yine geçenki gibi maceralı bitti :)
Geçen sefer tekerim patlamıştı hatırlarsınız belki bu sefer otobüsle gittim arabayıda otogarın oraya park ettim. Akşam bi geldim araba yok bu seferde arabam çekilmiş :)
Ay bir daha gitmeyeceğim :)

şansa bak ya :) olsun yinede hepsine deymiştir sevgilini görmek canım opuyorumnanaktan

kızlar aşkımla konuştum. bu gün spor yaparlarken bazıları yoruldum filan diyolarmış. komutanda siz şimdi burda ağlarsanız doğuya gittiğinizde anneniz sevdiğiniz ağlar gibi bi konuşma yapmış çok kötü olduk gözlerimiz doldu dedi. kıyamam ya off çok zor..

Daha bunlar hiç bişi deil canım gelsin sevgilin sana neler anlatıcak yaşadıklarıyla alakalı

:sm_cool: Şafak: 68 Aksaray :sm_cool:
turkbayragi 89/2 Tuzla - ıstanbul turkbayragi
:hooray: TESKERECı SON ıMPARATOR :hooray:
:asigim: SENı ÇOOOKKK SEVıııYYOOOORRUUMM ASSKEERRıııMMMM :asigim:

canım öyle merak ediyorumki ama telefonda anlatamıyo askeri bilgi birileri dinleyebilir diye.. çokmu kötü şeyler oluyoki..

Banada hiçbişi anlatmıyodu telefonda cnm burdada anlatmak istemiyorum aslında üstünden söylüyim sadece.Benim erkek arkadaşım aşırı kötü şeyler yaşamış bide o geçen sene 11 ekim 2008 de beyninden ameliyat olmuştu allah a şükür atlattık ama 2 yıl iç dikişleri olduğu için herhangi bi çarpma düşmede ölüm riski bile vardı bide bu halde daha 2 yıl olmadan askere gitti,çok istiyodu gitmek o yüzden dedi gidiyim bitsin hatta dedim bikere rapor alsana alabilirsin bnce dedim oda ''sen ne diyosun ya lütfen bidaha böyle bişeyi konu bile etme dedi bn yapıcam askerlik elim ayağım tutuyo'' dedi ama bebeğim orda neler çekmiş dayak yemiş daha birsürü şey yni geldiğinde seninkide anlatır içim acımıştı hüngür hüngür ağladım dinliyince senağlama

slmm kızlarrr
offf cok moralım bozukk
nısanlım 2 hatfadır carsıya cıkmıyodu kıtlenmıstı
vee asıl kotusu 8 hafta daha carsıları kıtlı ımıs (
hadı ben neyse bı sekılde ıdaare edıyorum ama o ck kotu durumda cok bunaldııı offf offff

canım yaa.. insanlar ne hallerde gidiyolar askere sırf vatana emeği olsun diye. yalandan sağlamken çürük raporu almak çok kolay..

Evet canm bn doğuya çıktığındada dedim git psikologa çünkü psikolojisi tamamen bozulmuştu rapor al belki rahat batıya gidersin diye o zamanda demişti ben kaçıp batıya düşmek için uğraşırsam doğuyu kim korucak dedi haklı aslında ama napim bnde üzüldüğüm için öyle söylüyorum bide geçen gün dedi telde nöbeti varmış gece siz rahat uyuyun ben sizi koruyorum diye ağlıcaktım bian içim bi tuhaf oldu :çok üzgünüm:

olsun canım ya hiç çarşıya çıkmayanlar var bizim gibi :) yinede 8 hafta sonra çıkıcağını biliyo ya onu düşünsün

bugun aşkımın mektupları geldii:lepi:
bir sürü reesimm mektupp beni okadar mutlu ettiiki:asigim:
şapkasınıda yollamış bitaneeemmm resmenn o kokuyodu yaaa çok kötü oldumm.. içimin nasıl acıdıgını hısstttım.dayanamadım ağladım yinee:gitme:

ayyy ne güzel bişi yaa en çok özendiğim bu biliyomusun mektuplaşmak çoook güzel geliyo bana herhalde yollamış olsa hayatım boyunca saklardım bn acemideyken 3 kez yollamıştım o yollayamamıştı şimdide ptt yok askerlik yaptığı yerde o yüzden hiç mektup alamıcam ben :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…