- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #56.681
bende oyle dıyorum ama onun ıcın cok zorrolsun canım ya hiç çarşıya çıkmayanlar var bizim gibi :) yinede 8 hafta sonra çıkıcağını biliyo ya onu düşünsün
bende oyle dıyorum ama onun ıcın cok zorr
bugun aşkımın mektupları geldii:lepi:
bir sürü reesimm mektupp beni okadar mutlu ettiiki:asigim:
şapkasınıda yollamış bitaneeemmm resmenn o kokuyodu yaaa çok kötü oldumm.. içimin nasıl acıdıgını hısstttım.dayanamadım ağladım yinee:gitme:
O kendini hep çıkıcakmış gibi düşündüğü için tabi onu çok üzmüştür yinede canım sonuçta hapis gibisin orda
ayyy ne güzel bişi yaa en çok özendiğim bu biliyomusun mektuplaşmak çoook güzel geliyo bana herhalde yollamış olsa hayatım boyunca saklardım bn acemideyken 3 kez yollamıştım o yollayamamıştı şimdide ptt yok askerlik yaptığı yerde o yüzden hiç mektup alamıcam ben :çok üzgünüm:
canımmm ne guzel bırsey demı mektup almakk kaydirigubbakcemile2
hadı gozun aydınnn
canımmmmopuyorumnanaktan
benıde çok mutlu edıyorr.olsunn seninde sesınıı duyman bile yeterrr:1hug::1hug:
hemde nasıl canım oyle hevesle acıyorumkııı o satırlarıı tek tek okurkennn gözlerimden yaşlar dokuluyo:sinifsinif:
aşkımm dedikii mektupları yolladım ama bıraz cırkınn yazdım sen onlar temıze çek dediikaydirigubbakcemile3
bende saçmalama dedim öyle kalıcakkk ben o kagıtları senın elın deydı dıye opuyorum kokluyorumm dedim..kaydirigubbakcemile3
demesinmii ulaaann şimdiii sivilde olsaydımmm böyle yazsaydımmm derdınkı bu nebıcım kagıt baska kagıt bulamadınmııı :roflol:
bende arayaa hasret özlemm giirince böyle oluyo işte bıtanemmmmm dedimmm:roflol:
Evet yaa gerçekten askere gidince bi farklı oluyo normalde hakanın beni bu kadar aramasını istiyeceğimi bu kadar heycanla bekliceğimi tahmin etmezdim normaldede o aradığı zaman msjlaşıp konuştuğumuz zaman çok mutlu oluyodum ama o zamanki durumla bu apayrı konuşurken bile çok değişik bi özlem var onunda konuşmaları öyle o yüzden hoş bişi askerdeki sevgiliyi beklemek opuyorumnanaktan :asigim:
benimkini tam 1 hafta bekledim
normal ptt ile göndermişti
tabii mesafede olunca her gün posta kutusuna bakıyordum
aman yarebbim ama çok güzel bir duygu yaa:asigim:
geçen kayınvalidem oğlum gelsin hemen düğününü yapıcaz dedi
fazla beklettirmicez dedi:asigim:
ayy canımm ne guzel hemen dgun olması
bızde de sankı hemen dugun varmıs gıbı annem hazırlıga baslası
ama damat tarafında ses yok
canım bizdede daha hazırlık yok sadece yavaş yavaş
çeyiz taksidine giriyoruz kasmadankaydirigubbakcemile5
yaz sonu hazırlıklar daha da artar sanırımkaydirigubbakcemile2
benimkini tam 1 hafta bekledim
normal ptt ile göndermişti
tabii mesafede olunca her gün posta kutusuna bakıyordum
aman yarebbim ama çok güzel bir duygu yaa:asigim:
geçen kayınvalidem oğlum gelsin hemen düğününü yapıcaz dedi
fazla beklettirmicez dedi:asigim:
evet ecemcimm çok farklı heycanlıı sıkıntılııı stresli bazende güzel degısık bi duyguopuyorumnanaktan
insan daha çok degerını anlıyor benım öyle oldu şahsennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?