Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bunlar cokk tatlı telaslar yaa :))
allah herkese yasamayı nasıp etsınnn opuyorumnanaktan

evet canım hemde nasıl ben normalde çeyizle hiç ilgilenmem mutfak için bir kaç parça birşey aldık annemle o bile mutlu etti beni,çünkü onlar bize ait evimizde bizim olacak beraber yemek yiyecez içinde düşüncesi bile çok güzel:kedi:
Allah bütün sevenlere yaşatsın bu duyguyu inşallah gerçekten çok güzel ya:asigim:
[/B]
evet canım gerçektende öyle farklı heyecanlar var biz isteme söz nişan faslını atlattık aramızda sadece askerlik kaldı ondan sonrası düğün inşallah..gerçekten çok çok güzel duygular A llahım sizede nasip etsin inşallah hayırlısı ile..güzel dileklerin çoook teşekkür ederim canım inşallah hepimizin çok güzel düğünleri olur ve bebişler:ecrin_bebek:

Off kurabiye yapmam gerekiyo ama çok üşeniyorum yaa bianda bi güç gelse 2 dk da yoğurup atsam fırına ne rahatlıcam bide duş alsam yatmadan daha da bi rahatlıyıp uyurum serin serin ama kalkmaya üşeniyorum

en yakışıklı jandarma bnm aşkım :asigim:

Yha bn aşkımın ne olduğunu bile bilmiyorum :çok üzgünüm: ilk askere manga çavuşu olarak gitti orda o eğitimi aldı sonra usta birliğine de o olarak gitti fakat usta birliğinden jandarma karakoluna yolladılar şimdi orda jandarmamı,manga çavuşumu yoksa ermi bilmiyorum :uhm:

ne olursa olsun.. vatani görevini yapiyo ya.. HELAL OLSUN turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…