Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

N€RGİS;7151879 .!.:
ne güzel anlatmıssın içime huzur geldi walla benimde öyle diyeceğim günler gelecek inşallah. kaydirigubbakcemile5

kız valla anlamazsın nasıl geçtigini :)
15 ay önce geçtigimiz yerlerden yine geçtik nostalji yaptık
ozamanlar ne konuşuyoduk
şimdi ne konuşuyoruz insan şaşıyo ya
oralar hep aynı kalmış biz neler yaşamışız o sırada
hey gidi dünya diyosun:teselli:

ewet ya o zaman için buruk şimdi ise teskere heyecanı yerimseniben bazen düşündün mü yasadıklarımı vay be neler yasamısım diyip yasanmış gibi hissediyom kendimi.-tatlicadiarzu- askım hep bu askerlik bittiğinde güzel bi anı olarak kalacak şimdi aklına geldiğinde üzülsen de o zamanlar vay be diyip gülümseyeceksin der. o günlere Rabbim hepimizi ulaştırsın inşallah

Ayy ne güzel canım ya temmuz gelsede bizde kavuşsak nostaljiler yapsaka.s
adın merviş miydi:uhm:

artık askerlikten fln konuşturmuyorm
15 ay dinledim yeter diyorum sushihoyyyt sengözlerimebaksanab

Ayy ne güzel canım ya temmuz gelsede bizde kavuşsak nostaljiler yapsaka.s
adın merviş miydi:uhm:

evt cnmm merve de merviş oluyosengözlerimebaksanab

N€RGİS;7151975 .!.:
anlamazsın tabiii fotolardan da anladığımız kadarıyla buram buram ask kokuyo yaww hihoyyyt

ahh aşk ahhh...hasret gidermek de kolay diill...delikafadulden

artık askerlikten fln konuşturmuyorm
15 ay dinledim yeter diyorum sushihoyyyt sengözlerimebaksanab

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
benimki izne geldiğinde artık o kadar anlattı ki sesine hasret kaldığım yarime nerdeyse sus dicektim şimdi sen haklısın walla 15 ayın birikimini düşünemiyom yani şakkıdı

N€RGİS;7152039 .!.:
kaydirigubbakcemile3 uyudun mu yoksa oturup onu mu izledin kız. bence hiç gözünü kırpmadın enişteyi bilemem ama :))))

o yorgundu.çok uykusu vardı.uyuyalım dedm
ne o uyuyabildi ne ben:)
birbirimizi izledk sürekli:jeyyar:

:roflol::roflol::roflol: iyi hemen kalkıp kamuflajlarını aramaya başlamamış seninki askerlik pskolojisinden çabuk kurtulmuş kızsırnaşık şey

çabuk kurtuldu valla hadi işine diyo
o şimdi asker-di diyoduŞeniz

4yılda ilk kez askerden izne geldiğinde bir gece bırlıkte kaldık oda annesı aramızdaydı =))) yattık uyuduk sabah ben uyandırdım onu hala etkisindee anlatırken hep duygusallaşıyo =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…