H
History
Ziyaretçi
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.701
ahh canım ya ne güzel az kalmış nerde yapıyo ben daha 400 lerdeyim daha çok var...senağlama
ebuş 81 seninkide yeni gitmiş galiba askere bileciğe benimkide jandarma şöför olarak gitti 3gün önce göl pazarına aynı yerdelermi acaba
5ay önce bende yazmıştım kızlar sevgilim askere gidecek diye o gün geldi çattı şimdi askerde şafak 457 çok zor geliyor yalnız kalınca moralim çok bozuluyor aklımdan çıkmıyor bugünler nasıl geçecek telefnlada konuşamıyoruz evi arıyor 2dk ya konuşuyoz ya konuşamıyoruz
5ay önce bende yazmıştım kızlar sevgilim askere gidecek diye o gün geldi çattı şimdi askerde şafak 457 çok zor geliyor yalnız kalınca moralim çok bozuluyor aklımdan çıkmıyor bugünler nasıl geçecek telefnlada konuşamıyoruz evi arıyor 2dk ya konuşuyoz ya konuşamıyoruz
Şafak 12'den sonra 57 Sinop dayız Allahın izniylekaydirigubbakcemile2
ha gayret yeşilcimmm kaydirigubbakcemile5
Ayy canım benm ya 300 gün far varmış aramızda:teselli: geçiyo ama ya valla bak geçen sene bu zamanlar gideli 1 hafta olmuştu ben salya sümüktüm bu günler geçermi diye şimdi ise 2 aydan daha azyerimsenibenN€RGİS;7151725 .!.:şafak 12 den sonra 357 mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
ha gayret yeşilcimmm kaydirigubbakcemile5
N€RGİS;7151823 .!.:bana ha gayret yok muuu kaydirigubbakcemile
Ayy canım benm ya 300 gün far varmış aramızda:teselli: geçiyo ama ya valla bak geçen sene bu zamanlar gideli 1 hafta olmuştu ben salya sümüktüm bu günler geçermi diye şimdi ise 2 aydan daha azyerimseniben
N€RGİS;7151823 .!.:bana ha gayret yok muuu kaydirigubbakcemile
sana daha çok ha gayret tatlımkaydirigubbakcemile5
N€RGİS;7151879 .!.:ne güzel anlatmıssın içime huzur geldi walla benimde öyle diyeceğim günler gelecek inşallah. kaydirigubbakcemile5
N€RGİS;7151893 .!.:ewet daha cooooooooooook haaaaaaaa gayrett Şeniz Şeniz
Allah seni tez zamanda kavuşltursun o zaman benim de zamanım az kalıyo:)))) hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?