Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

5ay önce bende yazmıştım kızlar sevgilim askere gidecek diye o gün geldi çattı şimdi askerde şafak 457 çok zor geliyor yalnız kalınca moralim çok bozuluyor aklımdan çıkmıyor bugünler nasıl geçecek telefnlada konuşamıyoruz evi arıyor 2dk ya konuşuyoz ya konuşamıyoruz

ebuş 81 seninkide yeni gitmiş galiba askere bileciğe benimkide jandarma şöför olarak gitti 3gün önce göl pazarına aynı yerdelermi acaba

canım evet çarşamba gönderdim ben
benimkisi bilecik söğüte gitti ama gölpazarını bilemiyorum.seninki nezamn gelcek bana 55 gün sonra dağıtım iznine gelcekmiş öyle söyledi sorarım bakalım yakınmıymış onada
seninkinin yeri

malesef ilk günler öyle zor olur canım sabretmeyi öğreniceksin zor olsa da:1no2:

ewet cicikızın da dediği gibi ilk günler cok zor oluyor Allah yardımcın olsun cnm

ilk zamanlar öyle olur canım acemi birliğinde zorlanırsınız ama ustaya geçsin günler nasıl geçti anlamazsınız üzülmeyerimseniben

ilk günler zor ilerliyen zmanlar daha çok zor canım ya alışmak lazım.Eeee kolay deyil asker bekliyoruzz.ınsan asker bekleyince vatana millete daha duyarlı oluyo =) Hayırlı teskereler cnım alllah kolaylık versinn =)

N€RGİS;7151725 .!.:
şafak 12 den sonra 357 mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
Ayy canım benm ya 300 gün far varmış aramızda:teselli: geçiyo ama ya valla bak geçen sene bu zamanlar gideli 1 hafta olmuştu ben salya sümüktüm bu günler geçermi diye şimdi ise 2 aydan daha azyerimseniben
ha gayret yeşilcimmm kaydirigubbakcemile5

evet evettt alkisalkisalkisalkisalkisalkis bitiyoo sanırımdelikafadulden

Ayy canım benm ya 300 gün far varmış aramızda:teselli: geçiyo ama ya valla bak geçen sene bu zamanlar gideli 1 hafta olmuştu ben salya sümüktüm bu günler geçermi diye şimdi ise 2 aydan daha azyerimseniben

ne güzel anlatmıssın içime huzur geldi walla benimde öyle diyeceğim günler gelecek inşallah. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…