- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.741
4yılda ilk kez askerden izne geldiğinde bir gece bırlıkte kaldık oda annesı aramızdaydı =))) yattık uyuduk sabah ben uyandırdım onu hala etkisindee anlatırken hep duygusallaşıyo =))
ehahheaha kaydirigubbakcemile3
Aşkım gelince bende 1 gece yanında uyumak isterdim ama olmucak bişi gibi:çok üzgünüm:
Benimkide imkansızdı süpris oldu bize =) Aynı odadaydık ben teklı cekyattaydım oda dıer cekyatta annesıyle uyudu =) çok komikdikk valla aynı odadasın ama sarılamıyosun bile =)) Olsun nabalım evlenince uyuyuz artık =)
gamzecik naber kardeşim bugün onunla doğru dürüst konuşamadık bile ya hep böylemi oluyo bu acemi
ne zamana kadar sen bi akıl verseniştima var dedi kaçtı 2 dk bile konuşamadıksenağlama
Bencede elini tutmak bile herseye değer .Bende öperek uyandırmışdımm =))
yanında oldugunu sıcaklıgını hissediyosun ya o herşeye deger...
o gün öpememiştim zemuszemus
Beni görünce yanımda uyanınca çok şaşırmışdı zaten gözleri doldu uyanmak istemedi yastığa koydu elimi üstüne yananı koydu böle uyucam dedi demesine kalmadı annesinin sesi geldi hadi gelin kahvaltı yapıyoruz dedii =)) halbukı kahvaltı hazır bıile değildii .Aklıma geldi duygulandım yaa .Çok özledimmmmmm
gamzecik naber kardeşim bugün onunla doğru dürüst konuşamadık bile ya hep böylemi oluyo bu acemi
ne zamana kadar sen bi akıl verseniştima var dedi kaçtı 2 dk bile konuşamadıksenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?