- 2 Mayıs 2010
- 1.815
- 1
- 116
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #58.281
hoşgeldin canımolumunekankayizsmile
ne ameliyatı olcak askerin:gitme:
menüsküs canımbilmiyorumkismile
fides hoşgeldin tatlım...yerimseniben
hoşgelmişin susumzemuszemus
hımm bendede var menüsküsbilmiyorumkismile
geçmiş olsun canımmmafoldumben
teşekkür ederim nurancımm
susu sende hoşgeldin canım..
aşkıma yolladım onu o okuyacak:kedi:
değişmez inşallah canım,ya bilmiyorum ama kendini bildikten sonra değişeceğini sanmıyorumboshayallersmile
ilk gittiği zamanlarda korkularım çok fazlaydı ama şimdi izinden sonra azaldı yani
ama yinede insanı korku sarıyor içini
ama ne olursa olsun hayırlısı deilmiş derim yoluma bakarım ama allahım inş.böle bir surumla karşılaştırmaz beni bilmiyorum kafamda karışık
ailesi yönünden benimkiler yönünden
ilk gittiği zamanlarda korkularım çok fazlaydı ama şimdi izinden sonra azaldı yani
ama yinede insanı korku sarıyor içini
ama ne olursa olsun hayırlısı deilmiş derim yoluma bakarım ama allahım inş.böle bir surumla karşılaştırmaz beni bilmiyorum kafamda karışık
ailesi yönünden benimkiler yönünden
teşekkür ederim hayatım opuyorumnanaktanbu arada gözünaydın özge
senin adına sevindim..
hoşbulmuşummm nurancım nasılsınn:)görünmüyosun fazla
:lepi:Selam şekerlerrr aşkım aradı bu sabah güzelce konuştuk sonunda ay çok mutluyum :dance:
opuyorumnanaktanteşekkür ederim nurancımm
susu sende hoşgeldin canım..
canım karışmasın kafan sen içini ferah tut hiç birimizin aşkına hiç bişey olmıcak Allahın izniyle..
seni çok iyi anlıyorum nişandan önce bende öyleydim
annemler ne diyecek babam beni verecek mi vs
bir sürü şeyler aklımdan geçiyordu...
ama şimdi çok rahatımsempatiksalakcinni
inşallah sizinde çok çok güzel olur canımyerimseniben
kızlar ama tabi mutluluğuma gölge düştü komando oldugu için belli görevleri oluyomuş yakında aşkımın görevi belli olucakmış mayın aramacı bile olabilirmiş gerçi tüm görevler birbirinden kötü ya :sinifsinif:
kızlar ama tabi mutluluğuma gölge düştü komando oldugu için belli görevleri oluyomuş yakında aşkımın görevi belli olucakmış mayın aramacı bile olabilirmiş gerçi tüm görevler birbirinden kötü ya :sinifsinif:
Kuzucum çok sevindim bak ben sana arar dedim değilmi inşallah hep iyi olur aranız.
Tatlım sen içini ferah tut Allah'ın izni ile bişey olmaz askerine dualarımız hep askerlerimiz için.
Canın sıkıldığında beni arayabilirsin kuzum. boshayallersmile
hadi yaaaalsanaalsanasmile
tamam tatlım mutlaka arıcam :1hug: teşekkür ederimm opuyorumnanaktan nasılsın bu gün askerin nasıl işlerini hallettinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?