- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #58.301
Bu arada kızlar benimki kıskanmıyor diyordum ya artık çok değişti çok kıskanıyor yaaa ama ben çok mutluyum :)
İyiyim canım ya askerim aradı bugün konuştuk nedense kıskançlık krizine girmiş kaydirigubbakcemile3
Şimdide tekrardan işe başlıyorum
dön dayanamıyorum artık.. Dön bu ne çok yalnızlık.. çık gel ne olursun apansız.. Hadi dön hadi dön..
inşallah tatlım ben bırakmam ama o meçhul???
şu şekilde onun anlatmasına göre annesi biraz tuhaf kadın banada ters geldi anneme söledim olucak şey mi felan dedi yani
bize göre değiller hem babasının borcu varmış evlenseniz bile istediğin şekilde olmaz dedi bilmiorum ya of
babasinin borcu olsun cocugun borcu olmadiktan sonra ki o bile olsa birlikte üstesinden gelinir her seyin. sevgi fedakarlik ister. evi olsun, arabasi olsun susu olsun, dügünüm harika olsun vs bana basit geliyor. benim de nisanlimin babasi bi tuhafti ama iki gönül bir olduktan sonra, bana ne babasindan, annesinden... :) sikma canini.
merhaba bayanlar.kavusalım artık yeter ya cok sıkıldım ben askım nerdesin
merhaba canım kız sus sen
1 hafta 5 günün kaldı şurda ya biz ne yapalım hadi beni de bırak 300 lerde olanlar ne yapsınn
canım bende oralardan geldim zaten7.5 aydır görmüyorum sevgilimi üstelik yarında doğum günü
sağ salim dönsünde bişi demiorum.arada böle patlama yasıyorum. sen nasılsın canım?
:2: :2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?