- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #58.321
askerimi çok özledim yaa beni görünce çok beğensin istiyorum o yanımdayken bu kadar düşünmezdim ne giysem diye şimdi 10 gündür düşünüyorum o zaman 2-3 gün düşünürdüm :roflol: :roflol:
kızlar yaa yemin töreninde ne giyilirki resmi mi olmam lazım:uhm:
askerimi çok özledim yaa beni görünce çok beğensin istiyorum o yanımdayken bu kadar düşünmezdim ne giysem diye şimdi 10 gündür düşünüyorum o zaman 2-3 gün düşünürdüm :roflol: :roflol:
kızlar yaa yemin töreninde ne giyilirki resmi mi olmam lazım:uhm:
yok canım olması gerektiği gibi ol sade ol yani
elbise gıyeblirsin canım meselaazemuszemus
olabilir canım aslında CADIARZU bi de 3 saat yolculuk etcez rahat da olmam lazım bilemedim yaakafamçokkarıştı
napcanı buldumm giymeyi düşündüklerini kombinle bi dene hepsini üstünde fotusunu çekkaydirigubbakcemile3
yüzünü kesebilirsin biz begenellim burdaa:lepi:
kaydirigubbakcemile3aklıma gelmedi değil canım valla :roflol: ayy keşke bugün yapsaydım şimdi yapmaya kalksam yetişmez de tühhh:1no2:
siyahincim kıss sendemi yemin torenıne gıdeyon bende yarın gıdıyom inşşşkaydirigubbakcemile2
burcummmmopuyorumnanaktan
yetişir datlum niye yetişmesin kararsızz kaldıgın zaman yaparsın:lepi:
fikir olur en azından
vyy gülüm benim yaaa
çok saol canım benim yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
valla çok iyi olur aslında canım ben bi duruma bakayım evdekiler gelmeden yapmaya çalışcam fikirlerinizi alırım hemzemuszemus
ayyy bende coook mutluyum bızımde bu cuma ben yarın cıkıcam yola ıkı tane kucuk kuzumla brb inşş
hadı hayırlısı ikimiz ıcınde
yaa benim aşkımında töreni bu cuma ama ben gidemiyorum hatırlatmayın kızlar :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?