Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

mehser nıye boyle oldunuz ya sizin aşkınız cok saglamdı valla cok uzuldum ya halledılmıyecek bısey degıldır var mı aşktan ötesi siz sevıyorsunuz bırbırınızı ayrılmayınsenağlama

yeter canım ya sevgi varsa iki tarafda problemri cozme yanlısıysa hersey halolur bekleyin biraz zamanla kafanızı dinleyin duzelir kac sene olmus kolay oyle hadi bitti demek

sizin sorununuz yoktuki mehserim ya..
asıl bizde cok sorun vardı ama bak yıne beraberız sevıyoruz..
ama yapmayın boyle kafa dınleyın ama vazgecmeyın sakın:teselli:

vardı canım ama ben büyütmüyordum ama işte dedimya sabır taşıda bir yere kadar işte...
olanlar oldu dün geldiğimiz nokta bu bakalım bi kaç gün sonra ne olur artık herşeye hazırlıklıyım çünkü inanın çok yoruldum...

yeter canım ya sevgi varsa iki tarafda problemri cozme yanlısıysa hersey halolur bekleyin biraz zamanla kafanızı dinleyin duzelir kac sene olmus kolay oyle hadi bitti demek

bilmiyorum canım gerçekten çok dolmuşum yorulmuşum birşeylerin hep benim göz yummamla oluşundAN bitmişim...
koskoca 4 sene elbet bi anda bitmez sevgi ama artık ne biliyim yaa çok bitkinim gerçekten zaten son söyledikleride çok acttı içimi bitiş sinyallerini yakıyordu tam anlamı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…