- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #58.381
vardı canım ama ben büyütmüyordum ama işte dedimya sabır taşıda bir yere kadar işte...
olanlar oldu dün geldiğimiz nokta bu bakalım bi kaç gün sonra ne olur artık herşeye hazırlıklıyım çünkü inanın çok yoruldum...
bilmiyorum canım gerçekten çok dolmuşum yorulmuşum birşeylerin hep benim göz yummamla oluşundAN bitmişim...
koskoca 4 sene elbet bi anda bitmez sevgi ama artık ne biliyim yaa çok bitkinim gerçekten zaten son söyledikleride çok acttı içimi bitiş sinyallerini yakıyordu tam anlamı ile
bilmiyorum canım gerçekten çok dolmuşum yorulmuşum birşeylerin hep benim göz yummamla oluşundAN bitmişim...
koskoca 4 sene elbet bi anda bitmez sevgi ama artık ne biliyim yaa çok bitkinim gerçekten zaten son söyledikleride çok acttı içimi bitiş sinyallerini yakıyordu tam anlamı ile
grimsi sağol canım...
simdi boyle dusunuyorsun ama zamanla bu duyguların yerini ozlem alıcak dur bakalım hemen bitmez oyle iliskiler herzaman bir yol vardır
bu arada, ben SYM_ canım , nikimi deiştim
cok uzuldum mehser belkı o da iş bulamama stresini sana yansıtıyordur azcık daha bekleyın..
ayrıca ne dedıkı kırdı senı sınırle soylemıstır belkı..
tesekkur ederim didem_evoopuyorumnanaktan
mehser canım bazen oyle seyler oluyorki tamam bitti artık bunun oluru yok diyorsun ama yurekden gitmiyor gidemiyor..hic ummadıgın anda bi bakıyorsun birliktesin:)
ya canım iş bulmama stresi tamam anlıyorum ama hiçbi çaba gayret yok ki iş bulmak için...
dersin ki iiş ayağına gelecek buyur gel bizle çalış diyecekler ona...
olay uzun aslında didemcim ama özetle artık huzursuzluk yaratan bunaltan biriymişim onun için rahst bırakacakmışım biraz onu bunaltmıcakmışım fino köpekleri gibi ne derse yapacakmışım tabiiri caiz ise böyle bi anlama geldi son dediği buna eşitti neredeyse...
ama beyfendinin hayatında varsa yoksa ya arkadaşları ya arabası ben 2plandayım hep yanıma gelmeye parası yok ama akşam ark. ile takılır yer içer arabaya benzin atar be insan senin bi sevgilin var yanına gidecek para bulamıyonda bunlara nasıl buluyorsun madem öyle otur evinde biriktir paranı ilk önceliğin ben olayım bana gel neden arabası arkadaşları hep bıktım artık gerçekten bıktımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
ya canım iş bulmama stresi tamam anlıyorum ama hiçbi çaba gayret yok ki iş bulmak için...
olay uzun aslında didemcim ama özetle artık huzursuzluk yaratan bunaltan biriymişim onun için rahst bırakacakmışım biraz onu bunaltmıcakmışım fino köpekleri gibi ne derse yapacakmışım tabiiri caiz ise böyle bi anlama geldi son dediği buna eşitti neredeyse...
ama beyfendinin hayatında varsa yoksa ya arkadaşları ya arabası ben 2plandayım hep yanıma gelmeye parası yok ama akşam ark. ile takılır yer içer arabaya benzin atar be insan senin bi sevgilin var yanına gidecek para bulamıyonda bunlara nasıl buluyorsun madem öyle otur evinde biriktir paranı ilk önceliğin ben olayım bana gel neden arabası arkadaşları hep bıktım artık gerçekten bıktımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
oyy canım yaa.. zaman en iyi ilaç gerçekten, az biraz zamana bırakın bakalım nolcak...
amin canım aminn...
şimdi bi okudumda nasıl abuk subuk anlatmışım olayı...
öyle karışık ve uzun ki durum nereden başlıcamı bilemedim bodoslama daldım resmen konuya...
neyse bakalım zaman ne diyecek bize...
haklısın tatlım bende asla 2.plana atılmayı sevmem:teselli:
askerden sonramı boyle oldu mehse oncedende boylemıydı sana karsı?
canımmmmmmmmmmmmm :gitme:
ınan cok uzuldum yaa sen 15 ay bekle ama o gelsın sana bu lafları desınn alsanaalsanasmile
belkı oda artık bunlamıstırr iş bulamadı bırde asker psıkolojısı malum hala cıkamamıstrr :1no2:
hep 5-6 ay sonra ancak kendıne gelır derleryaa
askere gıtmeden once boyle deıldı demı canımm??
bu arada selamm kıslarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?