Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hakkınızda hayırlısı olsun inş arkadaşm

simdi boyle dusunuyorsun ama zamanla bu duyguların yerini ozlem alıcak dur bakalım hemen bitmez oyle iliskiler herzaman bir yol vardır

simdi boyle dusunuyorsun ama zamanla bu duyguların yerini ozlem alıcak dur bakalım hemen bitmez oyle iliskiler herzaman bir yol vardır

haklısın belki ama söylenen sözler işte gitmiyor yürekten...
biliyorum biterse eğer zamanla daha da yanacak yüreğim ama gerçekten artık çok başka bi hal aldı gidişhat...

tesekkur ederim didem_evoopuyorumnanaktan

mehser canım bazen oyle seyler oluyorki tamam bitti artık bunun oluru yok diyorsun ama yurekden gitmiyor gidemiyor..hic ummadıgın anda bi bakıyorsun birliktesin:)

cok uzuldum mehser belkı o da iş bulamama stresini sana yansıtıyordur azcık daha bekleyın..
ayrıca ne dedıkı kırdı senı sınırle soylemıstır belkı..

ya canım iş bulmama stresi tamam anlıyorum ama hiçbi çaba gayret yok ki iş bulmak için...
dersin ki iiş ayağına gelecek buyur gel bizle çalış diyecekler ona...
olay uzun aslında didemcim ama özetle artık huzursuzluk yaratan bunaltan biriymişim onun için rahst bırakacakmışım biraz onu bunaltmıcakmışım fino köpekleri gibi ne derse yapacakmışım tabiiri caiz ise böyle bi anlama geldi son dediği buna eşitti neredeyse...
ama beyfendinin hayatında varsa yoksa ya arkadaşları ya arabası ben 2plandayım hep yanıma gelmeye parası yok ama akşam ark. ile takılır yer içer arabaya benzin atar be insan senin bi sevgilin var yanına gidecek para bulamıyonda bunlara nasıl buluyorsun madem öyle otur evinde biriktir paranı ilk önceliğin ben olayım bana gel neden arabası arkadaşları hep bıktım artık gerçekten bıktım
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

tesekkur ederim didem_evoopuyorumnanaktan

mehser canım bazen oyle seyler oluyorki tamam bitti artık bunun oluru yok diyorsun ama yurekden gitmiyor gidemiyor..hic ummadıgın anda bi bakıyorsun birliktesin:)

zaten bitti demiyorum sadece zaman diyorum ama eminim onu aradığımda beni köpek gibi azarlayacak bende o sinirle bu defa geri dönülmez yola gireceğim canım....

oyy canım yaa.. zaman en iyi ilaç gerçekten, az biraz zamana bırakın bakalım nolcak...

haklısın tatlım bende asla 2.plana atılmayı sevmem:teselli:
askerden sonramı boyle oldu mehse oncedende boylemıydı sana karsı?

canımmmmmmmmmmmmm :gitme:
ınan cok uzuldum yaa sen 15 ay bekle ama o gelsın sana bu lafları desınn alsanaalsanasmile
belkı oda artık bunlamıstırr iş bulamadı bırde asker psıkolojısı malum hala cıkamamıstrr :1no2:
hep 5-6 ay sonra ancak kendıne gelır derleryaa
askere gıtmeden once boyle deıldı demı canımm??
bu arada selamm kıslarrr

oyy canım yaa.. zaman en iyi ilaç gerçekten, az biraz zamana bırakın bakalım nolcak...

amin canım aminn...
şimdi bi okudumda nasıl abuk subuk anlatmışım olayı...
öyle karışık ve uzun ki durum nereden başlıcamı bilemedim bodoslama daldım resmen konuya...
neyse bakalım zaman ne diyecek bize...

haklısın tatlım bende asla 2.plana atılmayı sevmem:teselli:
askerden sonramı boyle oldu mehse oncedende boylemıydı sana karsı?

askerden sonra böyle oldu canım mafoldumben

aynen bnları dedi fundacım...
çok dokundu yüreğime üst üste bunları duymak...
canım geleli 4 ay oldu aynı gidenleri kendilerine gelip iş bulup evlilik hazırlıklarına başladı biz daha geldiği ilk günki noktadayız maalesef ki bi gayret bi çabası yok hep bahaneler hep bahaneler...
şu an acaba napıyor benim gibi kanadı kırık kuş misali yaralımı yüreği yoksa takmıyormu çok merak ediyorum gerçektende ama aramıcam bi kaç gün daha çünkü artık iyi alıştı elinin altında bi mehser var git diyo gidiyor sus diyo susuyo sev diyo uğruna ölmeyi göze alıyor yok artık bu kadar salak olmuycam bilmem burnu sürtermi böyle ama umarım aklını başına alır yoksa 4 sene önce ki halimize döneceğiz ayata kısa bi mutluluk molası vermiş gibi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…