- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #58.421
ksurbkma canım arka sayfada kalmışşopuyorumnanaktan
o zaten resimdeki ama benımde benzedıgım dogruuukaydirigubbakcemile3
özgeeee hanım sanada selaaammmbenneyaptımki
hiç slm vermıyosunuzz..
heheh bendekı rezıllege bakk
demek zaten oydu hee :roflol:
tatlım moralim bozuk biraz ya aşkımı düşünüyodum kusura bakma hoşgeldin
canim yaa tesellide işe yaramicak ne desem boş:sinifsinif:
biliyorum sürekli endişeli olucaksın korkuyosun ama hep olumlu düşün korkma olurmuopuyorumnanaktan
sağ salim döneceklerrrturkbayragi
:roflol::roflol: kızzz bizim aramızdaa 2 gunmu ne yokmuydu senın şafagın nasıl okadar olmuştu
inşallah canım benim ya hepsi sağ salim bi dönseler..daha 300lerde bile değilim ben bide olaylar arttı iyice çok korkuyorum mafoldumben
ewet oyleydıı
2 gun kafadan gıttı :)))
teskere alana 2 gun yol ıznı verıyolarmıs
gercı bırde su varr :)) ben 460 deıl 450 sayıorumm onalrınkı oyleymıs degısık olabılıyomuss :bbo:
bırde ıznınıde dusmedım
nısanlım ızınde zaten safak atmasada oluyo dedı opuyorumnanaktanyanı sankı ızne gelemeycekmıs gıbı hesap yapıyorumm hihoyyyt
heee anladım şekercimmm ben düşmedim daha hiçbirini izne gelsinde bi bırlıkte düşeriz hepsinikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım ben ıznı dussem 288 oluyo safagım ama suan 278 :lepi:
ayy 1 gun bıle olsaa ınsanı cok mutlu edıyo napimm opuyorumnanaktan
kızlar minik bi gelişme biraz önce mehmet ablamı aradı mehsere ulaşamıyorum tlf kapalı diye...
ablamda söledi bişiler....
offf offf çok fenayyım daralıyorum:gitme:
bence en zor tarafı ona ulaşmak istediğinde arayamamak.. mesela az önce kapadık telefonu dayanamadım ankesörlüyü tekrar aradm bi umut belki o açar sesini duyarım diye %1 ihtimalde olsa.. ama başka bi asker açtı konuşmadan kapadım :sinifsinif:
offfff aynııı ben ilk zamanlarımı hatırladım:gitme:
konusurduk kapatırdı.çok kötü olurdum peşinden bidaha arardımki yok gitmiş:sinifsinif::sinifsinif:
ne kötü oluyo insan dimi ya mesela şimdi sesini biraz daha duymayı ölesiye istiyorum ama o yarın beni arayana kadar arayamıcam :sinifsinif:
en kötü olanda bu iştee hani aradıgımızda ulaşabilsek biraz daha iyi olurduk..
ama o aramadan arayamamak. sürekli aklın telefonda her anında telefon çalarmı ne zaman arar diye düşünmek:sinifsinif:çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?