Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Dün gece saat 4'te aradi benimki, o telasla neler oluyor diye öyle bir kalkmisim ki yataktan dizimi carptim, mosmor ve sis :asigim:

sonra actim dedim ne oldu sorun mu var bi sey mi oldu, uykulu bi sesle seni rüyamda gördüm, cok özledim, sesini duymam gerekti dedi. canim benim ya gel de bi ömür bekleme bu adami kaydirigubbakcemile3

ooy aman nazar değmesin ne güzel
Nasilsin canim? Istanbul'da hava nasil? Cok özledim orayi. Ama geliyorum artik 2-3 hafta icinde. :lepi:
İyiyim ne kadar iyi olunabilirse :)
Hava berbat ya gri, kara kara bulutlar, nööf boshayallersmile
sıkıntılı yani sen nerdesin kine

ooy aman nazar değmesin ne güzel

İyiyim ne kadar iyi olunabilirse :)
Hava berbat ya gri, kara kara bulutlar, nööf boshayallersmile
sıkıntılı yani sen nerdesin kine

Amin canim, cok tesekkür ederim.

Ben master nedeniyle Almanya'dayim. Günler gecmek bilmiyor burada. Bir an önce Istanbul'a döneyim de aile vs destegi alayim, tekrar güzel bir ise gireyim de gecsin su günler diye umut etmekteyim. Yoksa böyle düsün düsün olmuyor. fisfisfis

anoww sen bayağı uzaksın, ne zaman bitiyor peki eğitim programın

Bitti bitti. Tezi teslim ettik gecen haftalar. Gectik sükürler olsun. :) Aslinda burada is imkanim vs her sey vardi. Ama benimki bizim icin askere gitti, düsündük ettik, dedik istanbul'da evlenelim, yasayalim vs. O da o zaman dön hemen dedi. Ikimiz de fedakarlik yaptik iste. Hakkimizda hayirlisi olsun.

anladım canım, hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin, bitsin artık şu günler ya boshayallersmile
şafak kaçtı senin
hatırladım 387 ydi. Allah kavuştursun :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız??
turkbayragi MEHTAP 1 turkbayragi

içim içime sığmıyo heyecandan bayılcam bugün aşkımın evine gidiyorummmm yarın da nişanlımı görcem inanamıyorum ilk defa asker üniformasıyla görcemopuyorumnanaktan

günaydın canım hiç iyi değilim ben ağlaya ağlaya bitap düştüm ya

ne güzel canımm eee kıyafet işini naptın??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…