- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #58.481
naber burcum nasılsıngünaydın kızlarr
Günaydin...
Safak 387
Mehtap 41 (41 kere masallah) kaydirigubbakcemile3
günaydın canım
ooy aman nazar değmesinDün gece saat 4'te aradi benimki, o telasla neler oluyor diye öyle bir kalkmisim ki yataktan dizimi carptim, mosmor ve sis :asigim:
sonra actim dedim ne oldu sorun mu var bi sey mi oldu, uykulu bi sesle seni rüyamda gördüm, cok özledim, sesini duymam gerekti dedi. canim benim yagel de bi ömür bekleme bu adami kaydirigubbakcemile3
İyiyim ne kadar iyi olunabilirse :)Nasilsin canim? Istanbul'da hava nasil? Cok özledim orayi. Ama geliyorum artik 2-3 hafta icinde. :lepi:
ooy aman nazar değmesinne güzel
İyiyim ne kadar iyi olunabilirse :)
Hava berbat ya gri, kara kara bulutlar, nööf boshayallersmile
sıkıntılı yani sen nerdesin kine
Amin canim, cok tesekkür ederim.
Ben master nedeniyle Almanya'dayim. Günler gecmek bilmiyor burada. Bir an önce Istanbul'a döneyim de aile vs destegi alayim, tekrar güzel bir ise gireyim de gecsin su günler diye umut etmekteyim. Yoksa böyle düsün düsün olmuyor. fisfisfis
anladım canım, hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin, bitsin artık şu günler ya boshayallersmileBitti bitti. Tezi teslim ettik gecen haftalar. Gectik sükürler olsun. :) Aslinda burada is imkanim vs her sey vardi. Ama benimki bizim icin askere gitti, düsündük ettik, dedik istanbul'da evlenelim, yasayalim vs. O da o zaman dön hemen dedi. Ikimiz de fedakarlik yaptik iste. Hakkimizda hayirlisi olsun.
günaydın kızlarrrrr
nasılsınız bakalım?
anladım canım, hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin, bitsin artık şu günler ya boshayallersmile
şafak kaçtı senin
hatırladım 387 ydi. Allah kavuştursun :)
günaydın kızlar nasılsınız??
turkbayragi MEHTAP 1 turkbayragi
içim içime sığmıyo heyecandan bayılcam bugün aşkımın evine gidiyorummmm yarın da nişanlımı görcem inanamıyorum ilk defa asker üniformasıyla görcemopuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız??
turkbayragi MEHTAP 1 turkbayragi
içim içime sığmıyo heyecandan bayılcam bugün aşkımın evine gidiyorummmm yarın da nişanlımı görcem inanamıyorum ilk defa asker üniformasıyla görcemopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?