- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #58.461
yengemde oyle. hollandali turuncu cilli =)
Canim, senin yaninda olamiyor ya.. bende mesella arkadaslarla yemege yada carsiya ciktigim zaman askim bisey demez. ama sesinden duyuyorum.. kiskaniyo/uzuluyor.. oda yanimda olmak istiyor.. orada bisey yapamadigi icin uzuluyo bence seninkide..
Ve onu birakmak korkusu vardir yani.. askerler arasinda her aksam konusuyorlar.. belki oyle bir sohbet gecmistir aralarinda.. seninkide kafasina takti ve korktu bence..
Alttan al canim benim..
sıkıntıııı stressss kaybetme korkusuuu..
sana patladı yarın düzelicektir eminimmmm:asigim:
Birde artık seni düşünmeyeceğim terkedeceksin kendimi hazırlamalıyım diyor. Acaba bi arkadaşı terkedildi de mi böyle düşünüyor. Ben gayet sıcak konuşuyorum bakalım ne olacak. Bir anda demesi beni şoka soktu. Neyse yarın hastaneye gidecek giderkende telefonunu alacak o zaman düzeltirim umarım
Benimki de hiç bişey demez akşam arkadaşlarla eğlenmeye gidiyorum falan şimdiye kadar ağzını açmadı ama bugün patlak verdi sanırım çok birikti ama bende çok üzüldüm. Eve geldiğimden beri ne yaptım ben düye düşünüp ağlıyorum...
inşallah tatlım benim dualarım seninle.. herşey yoluna girecek merak etme..
Saol tatlım, umarım yoluna girer...
Zaten bugün arkadaşım fal baktı evlenme teklifi edecekmiş ama o akşamına beni terkedeceksin diyooo
evet belki asker arkadaslariyla bi konusma oldu.. ve biri terk edildi mesella.. oda kafasina takti ve korktu belki..
Canim benim yarin gene bir ton ilgi ver.. düzelir.. o korkusunu alman lazim.. güzel sözlerle canim..
bana Allah söyletmedimi zaten hayatım sizin evleniceğiniziii hiç üzülme sen kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?