- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #58.441
emir telefon kullanabiliyomu tatlım artık
Ho$buldum canim..babykem hoşgeldinn..
Aman ii ol canim.. bende iyiyim.. kuzenle tum gun bahcede guneslendik.. kömür oldum.. Yarin bidaha :lepi:iyiyim tatlım sen nasılsın?
Ho$buldum canim..
Aman ii ol canim.. bende iyiyim.. kuzenle tum gun bahcede guneslendik.. kömür oldum.. Yarin bidaha :lepi:
hayirdir canimKızlar merhabalar nasılsınız?
Bugün benimki saçma sapan konuştu moralimi çok bozdu
bizim burasi boyle vallaha.. bugun 26 dereceydi.. yarinda öyleleeeynnnnn hani soğuktuuu heeeekaydirigubbakcemile3
Kızlar merhabalar nasılsınız?
Kızlar merhabalar nasılsınız?
bizim burasi boyle vallaha.. bugun 26 dereceydi.. yarinda öyle
cuma gunu yagmurlu.. burada yaz toplam 3 hafta surer =) onun icin keyfini cikarmak lazim.. hollandalilar gunes görsún bikiniyle carsiya giderler uhahahahaha
aynen öyle vallaha.. harbidende ha giymisler ha giymemisler gibi oluyor.. hava soguk olsun ama azicik gunes olsun kafayi yiyorlar.. sempatiksalakcinni hic sevmemmm onlarii iyyyyysüt giibiler zateeenn güneş görsünler birazzzzkaydirigubbakcemile3
çokda tınnnnn:roflol::roflol:
Bugün öğlen aradı yanımda başka firmadan arkadaş vardı rahat konuşamadım neyse kapattık, sonra akşam üzeri aradı sen öğlen çok mutluydun hayırdır birşey mi var. Sende beni terkedeceksin değil mi? Şimdiye kadar 2 kere terk edildim, 85 gün beni mi bekleyeceksin seninde orada hayatın var ben kimim ki falan filan ne olduğumu şaşırdım. Aşkım saçmalama neden terkedeyim zaten az kaldı diyorum ama dinlemiyor. Bende ona aslı sen beni terk edersin ve şimdiden yerini yapıyorsun dedim ve tartışmaya başladık. Ben öğlen soğuk konuşmuşum da artık sevmiyormuşum onu ya böyle saçmalık olur mu, ben onu görebilmek için 2 kere yanına gittim hastalandı gecelerce ağladım. En ufak şeyi nasıl da büyüttü ya sonra da aramadı bir daha. Neden böyle yapmış olabilir
aynen öyle vallaha.. harbidende ha giymisler ha giymemisler gibi oluyor.. hava soguk olsun ama azicik gunes olsun kafayi yiyorlar.. sempatiksalakcinni hic sevmemmm onlarii iyyyyy
Bugün öğlen aradı yanımda başka firmadan arkadaş vardı rahat konuşamadım neyse kapattık, sonra akşam üzeri aradı sen öğlen çok mutluydun hayırdır birşey mi var. Sende beni terkedeceksin değil mi? Şimdiye kadar 2 kere terk edildim, 85 gün beni mi bekleyeceksin seninde orada hayatın var ben kimim ki falan filan ne olduğumu şaşırdım. Aşkım saçmalama neden terkedeyim zaten az kaldı diyorum ama dinlemiyor. Bende ona aslı sen beni terk edersin ve şimdiden yerini yapıyorsun dedim ve tartışmaya başladık. Ben öğlen soğuk konuşmuşum da artık sevmiyormuşum onu ya böyle saçmalık olur mu, ben onu görebilmek için 2 kere yanına gittim hastalandı gecelerce ağladım. En ufak şeyi nasıl da büyüttü ya sonra da aramadı bir daha. Neden böyle yapmış olabilir
yengemde oyle. hollandali turuncu cilli =)delikafaduldenbide kimisi turuncu çillleriii oluyor böyleeeekaydirigubbakcemile3
amaaaa yakışıklı delikanlılarda var vallaahhhh:roflol::roflol::roflol:
tatlım belliki seni kaybetmekten korkuyor. bide orda bişey yaşamıştır morali bozulmuştur duygusallaşmıştır ondan öyle yapmıştır kesin. sıcak konuş güzel şeyler söyle mutlaka düzelr o bir anlık bişeydir :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?