Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bizim burasi boyle vallaha.. bugun 26 dereceydi.. yarinda öyle
cuma gunu yagmurlu.. burada yaz toplam 3 hafta surer =) onun icin keyfini cikarmak lazim.. hollandalilar gunes görsún bikiniyle carsiya giderler uhahahahaha

süt giibiler zateeenn güneş görsünler birazzzzkaydirigubbakcemile3
çokda tınnnnn:roflol::roflol:

Bugün öğlen aradı yanımda başka firmadan arkadaş vardı rahat konuşamadım neyse kapattık, sonra akşam üzeri aradı sen öğlen çok mutluydun hayırdır birşey mi var. Sende beni terkedeceksin değil mi? Şimdiye kadar 2 kere terk edildim, 85 gün beni mi bekleyeceksin seninde orada hayatın var ben kimim ki falan filan ne olduğumu şaşırdım. Aşkım saçmalama neden terkedeyim zaten az kaldı diyorum ama dinlemiyor. Bende ona aslı sen beni terk edersin ve şimdiden yerini yapıyorsun dedim ve tartışmaya başladık. Ben öğlen soğuk konuşmuşum da artık sevmiyormuşum onu ya böyle saçmalık olur mu, ben onu görebilmek için 2 kere yanına gittim hastalandı gecelerce ağladım. En ufak şeyi nasıl da büyüttü ya sonra da aramadı bir daha. Neden böyle yapmış olabilir

tatlım belliki seni kaybetmekten korkuyor. bide orda bişey yaşamıştır morali bozulmuştur duygusallaşmıştır ondan öyle yapmıştır kesin. sıcak konuş güzel şeyler söyle mutlaka düzelr o bir anlık bişeydir :teselli:

aynen öyle vallaha.. harbidende ha giymisler ha giymemisler gibi oluyor.. hava soguk olsun ama azicik gunes olsun kafayi yiyorlar.. sempatiksalakcinni hic sevmemmm onlarii iyyyyy

delikafaduldenbide kimisi turuncu çillleriii oluyor böyleeeekaydirigubbakcemile3
amaaaa yakışıklı delikanlılarda var vallaahhhh:roflol::roflol::roflol:

Canim, senin yaninda olamiyor ya.. bende mesella arkadaslarla yemege yada carsiya ciktigim zaman askim bisey demez. ama sesinden duyuyorum.. kiskaniyo/uzuluyor.. oda yanimda olmak istiyor.. orada bisey yapamadigi icin uzuluyo bence seninkide..
Ve onu birakmak korkusu vardir yani.. askerler arasinda her aksam konusuyorlar.. belki oyle bir sohbet gecmistir aralarinda.. seninkide kafasina takti ve korktu bence..
Alttan al canim benim..

sıkıntıııı stressss kaybetme korkusuuu..
sana patladı yarın düzelicektir eminimmmm:asigim:

Birde artık seni düşünmeyeceğim terkedeceksin kendimi hazırlamalıyım diyor. Acaba bi arkadaşı terkedildi de mi böyle düşünüyor. Ben gayet sıcak konuşuyorum bakalım ne olacak. Bir anda demesi beni şoka soktu. Neyse yarın hastaneye gidecek giderkende telefonunu alacak o zaman düzeltirim umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…