- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #58.581
bizde seni özledik, adaş :1rolleyes:
öyledir canım merak etme :teselli:
bende gittim yemin törenine müthiş bir duygu ya
bilmem kaç tane fotoğraf çektim, videoya çektim çok kalabalık oluyo yırttım ortalığı geçtim en öne yemin ederken paşam aramızda 2 metre anca vardı, koşup atlamamak için zor tutmuştum kendimi
nuliiiiişş nereye didiyolus
hoşbuldum duygummdido, adaş hoşbeş geldiniz kaydirigubbakcemile2
tatlım benim üzülme emi bak benim askımın orda devamlı elektrik kesiliyo teller bozuluyo sizinde öyle olmuştur belkididem,duygu hoşgeldiniz
a.s. olumunekankayizsmile
nasıl olayım işler yoğun yapasım yok
bizimkiye konuşamadım kaç gündür dün akşam tam aradı 1dk anca duydum sesini komutanı çağırdı:gitme:
sen nasılsın asıl yaa olumunekankayizsmile
mehtabın azaldıkca için kıpır kıpır oluyordurr delikafadulden:asigim:
selam canımmm hoşgeldinnn
bak aşkını aricak keyfin yerine gelcek ozamn bunu düşün canımolumunekankayizsmilesalı günü konuştuk dünde ben aradım ama açan olmadı ya
ay bilmiorum canım ya iyice bunaldım valla
bizde seni özledik, adaş :1rolleyes:
öyledir canım merak etme :teselli:
bilmem kaç tane fotoğraf çektim, videoya çektim çok kalabalık oluyo yırttım ortalığı geçtim en öne yemin ederken paşam aramızda 2 metre anca vardı, koşup atlamamak için zor tutmuştum kendimi
nuliiiiişş nereye didiyolus
sen bilirsin ama..buraya koymasan çektiklerini daha iyi olur..sakıncalı olabilir..kötü emelli insanlarda dolanıyor olabilir bu sitede..:1ninca:
elmascım çok doğrus ölüosrsun
siyahincim albüm yaparsın biz ordan bakarız ne olur ne olmaz koyma buraya resim askerlikle ilgili bişeyler yazmayın kızlar
opuyorumnanaktanne güzel dedin öylee :asigim:Aminnn
tmm da tatlım benim orasu askeriye her aradında acan olmayada bilir mesgulde olabilir bunlar olasıklar yani sıkma canınınısalı günü konuştuk dünde ben aradım ama açan olmadı ya
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbizde seni özledik, adaş :1rolleyes:
hoşbuldum duygumm
tatlım benim üzülme emi bak benim askımın orda devamlı elektrik kesiliyo teller bozuluyo sizinde öyle olmuştur belki
niye aramamış canım bikaç gündür
benim içim kıpır kıpır valla hazırlıklar yapıyorum ciciler alıyorum kendime aşkım gelince güzel görsün benikaydirigubbakcemile3
hoşbuldum tatlımmolumunekankayizsmile
doğru sölüosun öle düşünmeye çalışım bari
duygu.91 hoşgeldin canımmmm opuyorumnanaktan
1dk anca konuşabildik :gitme:
nöbetleri sıklaşmışeyvahedigeldismile
görev yeri değişmiş
sonra vazgeçmişler değiştirmemişler
biraz yoğunlu olmuş :sinifsinif:
ondan arayamamış :gitme:
demek hazırlıklar başladı delikafadulden
böle güzel haberler alınca sizden benimde moralim yerine geliyor :kedi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan yav sıkma canını askerin müsayt olsa seni aramazmı kız anaaa yoksa kavgamı ettinizde sölemionklava: klava:
opuyorumnanaktanhoşbuldum duygumm
valla ya nööf sıkıldım hep iş hep iş boshayallersmilenireye gidelimm ki delikafadulden delikafadulden
güzel bi tatil yapalım yadelikafadulden
ben kendimi tutamayabilirimkaydirigubbakcemile3 zaten çok özledim yaaa:asigim:
evet ya günde 6 saat nöbet tutuyorlarmış boshayallersmile1dk anca konuşabildik :gitme:
nöbetleri sıklaşmışeyvahedigeldismile
görev yeri değişmiş
sonra vazgeçmişler değiştirmemişler
biraz yoğunlu olmuş :sinifsinif:
ondan arayamamış :gitme:
hoş bulduk tatlım benim nasılsın
demi ya önemli olan aramız düzgün olsunanladım tatlım olur arada böyle şeyler aranız düzgün olsunda önemli olan o sen nişanlı sözlü falan mısın canım
buarada siz izin kullunmıcakmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?