Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

bide küçük resim koymuşsun ayrıtedebilene aşk olsun yani :roflol:

aayıramasınlar duygumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçen birisi mesaj atmış forumda fahriye evcene cok benzedıgınız yazıor.cok merak ettiim resim koyabılırmısınız acaba diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla ne diyim Allah kolaylık versin inşallah içinde kötü niyet olmadan öylesine söylemiştirde bundan sonra tekrarlamaz canım yaa

benim görümcem yoksempatiksalakcinnidelikafadulden

ne güzel işte ama benimkinin de varlığı yokluğu bir yani inşallah hep böyle olur

olsun sen fazla yakın olma genede ilerde basın yanar ki yanmıstı zaen bikere

katılıyorum :1closedeyes:

öyle kapımı kapatırımla olmuyor işte kardeşler sonuçta Allah korusun bi sorun olsa sanada yansır
yanlız annen hep olumsuz konuşuyor nedense

evet ortancıkaydirigubbakcemile3
görümcemiz olmicakkk eltiler olcak
abisininki vardı bitane annesi falan çok havalı kız dıiyodu allahtan ayrıldılarrr:roflol::roflol::roflol:

bizde ortancıyık ne tesadüf uledelikafadulden
abisi evli kardeşide nişanlı bizim gibi:lepi:
bizim aile belirlendi yanibayanssulusmile
eltilerlede şimdi iyi anlaşıyorum inşallah hep böyle olur

ee tabikide canım amin canım amin bşde benimkinin şöle bir huyu var derdini kimseye sölemez anlatmaz içinde kendi başına halletmeye çalışır yani ielrde buda büyük sorun olucak eminim
evet canım annem hep olumsuz bilmiorum nolcak yani

Ağlatır ama bu mafoldumben

bizde ortancıyık ne tesadüf uledelikafadulden
abisi evli kardeşide nişanlı bizim gibi:lepi:
bizim aile belirlendi yanibayanssulusmile
eltilerlede şimdi iyi anlaşıyorum inşallah hep böyle olur

oh ne güzelll:lepi:
yok anacım bizimki belli değil daha bişeyy abisi var 25-26 mı ne okulu daha yeni bitirdi.görünürde sevgiliside yok şuan.daha bide askere gidicekkaydirigubbakcemile3
evlensede sıra bize gelse evlenmesede sıra falan bekleyemem vallaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öbür kardeşide minik daha 2ye gidiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…