Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ana cok sevindim valla cok kızıom sunun ablasına hee herseyi yetistirio bune böle evlşenince uzak dur fazla yanasma ablasına klava:
iyi diyelim iyi olalım canım
havalar biraz kötü haftaya izinliyim 1 hafta düzelsin şu havalar
tatil yapmak istiyorum yaaa

valla ben tatilden geldim kafa dagttım güzeldi yani iii geldi baya gidebiliosan git tabi

ana cok sevindim valla cok kızıom sunun ablasına hee herseyi yetistirio bune böle evlşenince uzak dur fazla yanasma ablasına klava:

valla ben tatilden geldim kafa dagttım güzeldi yani iii geldi baya gidebiliosan git tabi

İlk başta ben çok sevinmiştim ama sonra düşününce dedim niye böyle diye kendi kendime düşünüp durdum
ne diye sölüyorki zaen şimdide muhattap olmuyorum ablasıyla aman banane ablasından
buda ablasına düşkün annesinden çok

gidicem zaten de havalar canımı sıkıyor yaa pöfff türkiye genelinde böyle yağış varmış

gitmek değilde geri nasıl gelcem tekrar işe onu düşünüyom ben asılll kaydirigubbakcemile

karıştırma çok ablasını herşeye ne bu şimdiden seni teftiş edip kardeşine rapor ediyo sankii lmaz:
benim görümce şimdilik uslu bakalım ilerde nasıl olurrr sempatiksalakcinni

karıştırma çok ablasını herşeye ne bu şimdiden seni teftiş edip kardeşine rapor ediyo sankii lmaz:
benim görümce şimdilik uslu bakalım ilerde nasıl olurrr sempatiksalakcinni

ben karışştırmasamda ablası bakıp görüp sölüyor canım yapabiilcek bişeyim yok belki daha başka şeylerde söemiştir de sölemio bu bana
niye söledi hala anlamdım siz ne düşüürsünüz canım böle bşr durumda
aman ii karışmasın canım

olsun sen fazla yakın olma genede ilerde basın yanar ki yanmıstı zaen bikere

benim görümcem yoksempatiksalakcinnidelikafadulden

aman olsun kız bide bunun erkek kardeşi var 10 yaşında fırlamamı fırlama ya

olsun sen fazla yakın olma genede ilerde basın yanar ki yanmıstı zaen bikere

aman canım ne olursa olsun zaten buda ablacı sizinkiler anacı ama bnimki ters tepmiş yaw:)
annemde diyor sen bunlarla anlaşamazsın heleki ablasıyla hiç anlaşamzsın resimden belli kaprisli bir kadın olduğu

ablası ayrılıyor eşinden sanırım ben içeri girer kapımı kapatırım herşey dışarda kalır canım umursamam yani

2 tane kaynım var benim çok iyi insanlar
biz akrabayız o yüzden iyi tanıyorum yani küçükkenede beni çok severlerdi
Allah yardımcınız olsun ya,inşallah aile yönünden hiç bir sıkıntınız olmaz

ohh ne güzel canım ama benimkesin olucaktır yani
şöle bir durumda var evlendiğimizde benimki b.evlerde oturmak istiyor ablası orda oturur ablası sürekli gelr bize istemiorum açıkcası ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…