Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

burcum gelsin bakalım az bi süre otursun hevesini alsın..
sonra zaten sizin isteme söz nişan olayalarınız olur ve kendinize odaklanırsınız..
zamana bırak bakalım nolcak burcum:teselli:

bakalım öyle şeyler olucak mı didemim bilmiyorum ya söz isteme nişan felan yani
annem zaten istemio sen yapamazsın diyor ne biçim aile diyor şmdi bunu söylesem kadın daha çok şşaırıp kalır benim anlamadığım niye ailesyle yaşamıyorki

ah bu erkekler ahhhh....

dün gece aradı benimkide ablamı konuştular kapattı ben daha aramaz diyordum ki bugün bi kaç defa ev tlf çaldı numara özel arayan diyordu...anladım tabii annem açtı konuşmadı kapadı bi kaç kere tekrar etti bu durum sonra ablamı aradı 1 saat önce konuştular hödük herif sorun çıkarıyor abla demiş dediğim gibi kendi yaptıklarını görmeme gibi bir huyu var sinir oluyorum...ablam ben evde değilim eve gidince konuşucam mehselede ama bu böyle olmaz felan bişiler dedi kapattılar bugünde açmıcam tlfmu yarın 3 4 gibi belki açarım anladın biraz benide bakalım nasıl oluyormuş...
huzur huzur dedi bakalım bensiz huzuru nasıl oluyormuş :umursamaz:

fidesim pişman olunacak birşey yok benmde başıma şöyle bişi geldi aradan bi kaç ay geçti bnm hödükle tanışalı bigün sahilde oturuyoduk ben cüzdanını karıştırdım açılmışken bi de ne göreyim bozuk para yerinde eski sevgilisinin yüzüğü duruyor beynimden vurulmuşa döndüm surat astım ettim bişiler ama o yüzüğü orda unuttuğunu bi anlamı olmadığını dedi dedi dedi bi kaç gün sonra geçti gitti boşver takma sen kendini bildikten sonra hiçbirşeyin bi anlamı yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…