- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #58.701
valla ben hiç yılışmam ona o bana daha çok yılışır he bide o elimi tutmasa ben tutmam elini acaba bende mi bir sorun var
çocuk seviyorum seni der hımm derim yani düşünün
kızlar bişi diyimmi bu çocuk askere gittiğinden beri tam bi odun oldu
oda farkında nolur beni idare et gelince geçer dimi diyo
ne bir ilgi var ne bir tatlı söz
azıcık ilgilenmesi için söyledim imalardan bişi anlamıyo
ama ben kafama takmıyorum
tanıyorum çünkü oranın ortamından dolayı böyle oldu
düzelecek sadece sabır gerekiyor
didemcim sende sabret başka türlü çok üzülür insan
neden böyle davranıyorsun ona?
sende ne kadar olumlu birisin canım ya bayıldım sana vallaaz buçuk bende öle sayılırım amakaydirigubbakcemile3
bilmem bende bilmiyorum canım
soguk durmak hiç iyi değil bi zaman sonra erkekte sıkılır uğraşmaktan sıcak kızları severler yanında rahat olabildiği sevildiğinden emin oldugu rahat kendini kasmayan insanları severler..
soguk durmak hiç iyi değil bi zaman sonra erkekte sıkılır uğraşmaktan sıcak kızları severler yanında rahat olabildiği sevildiğinden emin oldugu rahat kendini kasmayan insanları severler..
he canım yaa ama normalde acayip sinirli biriydim bana noldu bilmem
sanki biri geldi sinirlerimi aldı
ben bu çocuğa hiç kıyamıyommm napim acayip bi sabır oluştu bende normalde çok sabırsızdım
hep böyle onu mutlu edecek şeyler yapayım aman kırmayım diye uğraşıyorum
ama tek taraflı değil bu düşünce ve hareketler eğer oda bana karşı öyle olmasaydı
kendimi çok yıpratırdım birazcıkta hatta çoğunlukla karşılıklı bizim anlayışımız
onun içinde kavga etmiyoruz
aşkım aradııııııııı konuştukkkkkkkkkkkhihoyyyt
kıslar cvp yazamadım kusura bakmayın..tatlım benmkide son günlerde öyle hatta çok kızdım ben ama yanında biri oluyo arkasında sıra oluyo diye öyleymiş bide yorgunluktan halim yok konuşamıyorum bile dedi bazen yorgun olmadıgında rahat konuşabildiginde çok neşeli çok sıcak oluyo senin aşkın hepmi soguk peki?
valla canım katlanıyorum mecbur seviyorum çünkü..canım sadece seninki o durumda değil emin olabilirsin
dün benimkiyle konuşuyorum nasıl sayıyor ordakilere nasıl sayıyor
sinirimden kulakları falan öyle bir kızarmışki millet noldu senin kulaklarına diye soruyormuş
ama ben naptım iki cilve iki naz aldım sinirini öyle kapattık telefonu
orda millete bulaşırsa askerliği dahada çekilmez olur oda sinirini birazcık senden çıkarıyor demekki
benimkide milletin içinde ağır abi yaa ama bende öyleyimdir yanlızken cilveleşiriz :kedi:
didem kız sen 23 yaşında mısın?
valla seni 18-19 sanıyodum ben kaydirigubbakcemile3
birde askerinin böyle olmasına üzüldüm canım ya...
sen onu mutlu edecek şeyler yap, küçük bir hediye al güzel şeyler yaz gönder bakalım... senden gelen şeyleri gördükçe morali yerine gelir belki
askerimin sinirlerinin bozuk olmasına mı bana böye davranmasına mı üzüldün canım normal mi bunlar düşünmekten sıyırcam yakında:sinifsinif:
bende çok üzülüyorum hatta artık beni sevmediği için böyle davrandığını bile düşünüyorum:sinifsinif:
hediyeler yolladım mutlu oldu zaten şimdi izne gelicek o zamanda güzel zaman gecirmesini sağlıcam..
maşallah canım size
sanki aynen beni anlattın bende çok sinirli sabırsız ve inatçı biriydim önceden. nişanlım saolsun beni adam etti.tabi ki herşey karşılıklı vereliniortak ben bişeyi anlamadan baktım benim sinirimi inadımı falan alıvermiş aşkımkaydirigubbakcemile3 çok mutluyuz böyle Allahım bozmasınn
kıslar cvp yazamadım kusura bakmayın..
yok canım hep soğuk değil ama haftanın 3 4 günü soğuk diyebilirim
valla canım katlanıyorum mecbur seviyorum çünkü..
bakalım akşama konuscaz yoluna girer umarım..
benimkide odun canım ya haftanın 2 3 günü sıcak konuşur güzel sözler söyler diğer günler soğuk olurklava:
valla canım bana bugün dediki beninle ilgili bazı nedenlerden dolayı sinirlerim bozuldu dedi akşam konuşcaz bakalım:sinifsinif:valla sıkma canını bu askerlik erkekler uzerinde oyle etkiler yaratıyoki neden boyledir sevmiyomudur beni diye dusunmene gerek yok canım..suan onun seninle problemi yok kendi hayatıyla ilgili sorunlar yasıyor bunalmıs sıkılmıs sen fazla uzerine gitme
haklısın canım sabretmekten başka çare yok..canım işte mecburum katlancam moduna girme ben onu her haliyle seviyorum de
bide o ordayken ondan çok bişi bekleme zaten
bazı şeyleri elinden geldiğince alttan al
gelince yüzyüze halledin
biz kavga etmeyiz etmeyiz ettikmi de ya telefonda yada msn de yüzyüze kavga etmiyoruz
sorunlar öyle daha kolay halloluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?