Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sende ne kadar olumlu birisin canım ya bayıldım sana valla az buçuk bende öle sayılırım amakaydirigubbakcemile3

soguk durmak hiç iyi değil bi zaman sonra erkekte sıkılır uğraşmaktan sıcak kızları severler yanında rahat olabildiği sevildiğinden emin oldugu rahat kendini kasmayan insanları severler..

sende ne kadar olumlu birisin canım ya bayıldım sana valla az buçuk bende öle sayılırım amakaydirigubbakcemile3

he canım yaa ama normalde acayip sinirli biriydim bana noldu bilmem
sanki biri geldi sinirlerimi aldı
ben bu çocuğa hiç kıyamıyommm napim acayip bi sabır oluştu bende normalde çok sabırsızdım
hep böyle onu mutlu edecek şeyler yapayım aman kırmayım diye uğraşıyorum
ama tek taraflı değil bu düşünce ve hareketler eğer oda bana karşı öyle olmasaydı
kendimi çok yıpratırdım birazcıkta hatta çoğunlukla karşılıklı bizim anlayışımız
onun içinde kavga etmiyoruz

bilmem bende bilmiyorum canım

1 ay sonrası hemen askere gitmesinden kaynaklanıyor olabilir canım
ama sen yinede zorla biraz kendini öyle put gibi durma yanında ya da telefonda

soguk durmak hiç iyi değil bi zaman sonra erkekte sıkılır uğraşmaktan sıcak kızları severler yanında rahat olabildiği sevildiğinden emin oldugu rahat kendini kasmayan insanları severler..

o kişiden kişiye değişiyor bazı erkeklerde sıcak kızları cıvık bulur
bazılarının da hoşuna gider
ama geneli siicak siicak seviyo be bacımm kaydirigubbakcemile3

kimi zaman tabiki de konuşur ederim mesela izine geldiğinde ben hastaydım
sana hastalık yaramamış dedi niye diye sorduğumda ise beni konuşturmuyosun ya sırf kendin konuşuosun bi dinlesene benide demişti:))

ama benim içn sıcak kanı der hep

maşallah canım size
sanki aynen beni anlattın bende çok sinirli sabırsız ve inatçı biriydim önceden. nişanlım saolsun beni adam etti. tabi ki herşey karşılıklı vereliniortak ben bişeyi anlamadan baktım benim sinirimi inadımı falan alıvermiş aşkımkaydirigubbakcemile3 çok mutluyuz böyle Allahım bozmasınn

kıslar cvp yazamadım kusura bakmayın..
yok canım hep soğuk değil ama haftanın 3 4 günü soğuk diyebilirim
valla canım katlanıyorum mecbur seviyorum çünkü..
bakalım akşama konuscaz yoluna girer umarım..
benimkide odun canım ya haftanın 2 3 günü sıcak konuşur güzel sözler söyler diğer günler soğuk olurklava:

birde askerinin böyle olmasına üzüldüm canım ya...
sen onu mutlu edecek şeyler yap, küçük bir hediye al güzel şeyler yaz gönder bakalım... senden gelen şeyleri gördükçe morali yerine gelir belki

askerimin sinirlerinin bozuk olmasına mı bana böye davranmasına mı üzüldün canım normal mi bunlar düşünmekten sıyırcam yakında:sinifsinif:
bende çok üzülüyorum hatta artık beni sevmediği için böyle davrandığını bile düşünüyorum:sinifsinif:
hediyeler yolladım mutlu oldu zaten şimdi izne gelicek o zamanda güzel zaman gecirmesini sağlıcam..

valla sıkma canını bu askerlik erkekler uzerinde oyle etkiler yaratıyoki neden boyledir sevmiyomudur beni diye dusunmene gerek yok canım..suan onun seninle problemi yok kendi hayatıyla ilgili sorunlar yasıyor bunalmıs sıkılmıs sen fazla uzerine gitme

Sağol canım sizede maşallah tü tü tüüü

aşkım aradııııııııı konuştukkkkkkkkkkkhihoyyyt

hade gözün aydınnnnn

canım işte mecburum katlancam moduna girme ben onu her haliyle seviyorum de
bide o ordayken ondan çok bişi bekleme zaten
bazı şeyleri elinden geldiğince alttan al
gelince yüzyüze halledin
biz kavga etmeyiz etmeyiz ettikmi de ya telefonda yada msn de yüzyüze kavga etmiyoruz
sorunlar öyle daha kolay halloluyor

mehtaplara bakinnn

:lepi:siyahincim====>1:lepi:

:lepi:didem_evo===>10:lepi:

:lepi:busrae====>26:lepi:

:lepi:saysaybitmiyor===>41:lepi:

:lepi:babyke ===> 76:lepi:

:lepi:suSu_ ====> 90:lepi:

:lepi:heath_19===> 98:lepi:

Son düzenleme:
valla canım bana bugün dediki beninle ilgili bazı nedenlerden dolayı sinirlerim bozuldu dedi akşam konuşcaz bakalım:sinifsinif:
haklısın canım sabretmekten başka çare yok..
inan tartışmaktan yoruldum o yüzden ikimizinde iyice konuşup halletmemeız gerekıo bu akşam konuscaz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…