- 4 Haziran 2009
- 2.422
- 10
- 158
- 36
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #58.721
valla canım bana bugün dediki beninle ilgili bazı nedenlerden dolayı sinirlerim bozuldu dedi akşam konuşcaz bakalım:sinifsinif:
haklısın canım sabretmekten başka çare yok..
inan tartışmaktan yoruldum o yüzden ikimizinde iyice konuşup halletmemeız gerekıo bu akşam konuscaz bakalım
tartışmalardan kaçının canım yaa karşılıklı tartışma ilişkiyi çok yıpratıyor
bundan sonra öyle yapalım dedim aşkımada o da tamam dedi inş. yoluna girer..
didemcim alttan al bu akşamda sakin ol he tamam deyip geçiştir izine geldiğinde yüzyüze konuşup halledin sorunlarınıız bu çok iyi oluyor
saolun canlarım ama canım sıkıldı doğrusu
haklısın burcum..
senin neden canın sıkıldı
ya kızlar bide bişey dedi aşkım ona uyus oldum..
ben bana kız kelimesinin kullanılmasına uyus olurum aşkımıda uyarmıştım daha önceleri kullanmaz bana..
bugün askeriyeyi aradım aşkım yokmuşş sonra teli açan çocuk aşkıma seni bi kız aradı demiş aşkımda kız demesene o benim sözlüm demiş şakasına bende niye ciddi ciddi kızmadın çocuğa dedim insan kıskanırdı ne biliyim benmi saçmalıyorum kıslar ya:çok üzgünüm:
aman canım ne olsuun işte canın sıkkın senin dedi evet ama sebebini bilmiorum dedi bak sana iş yaramadı dedi hep bunu sölüor bana siir edio beni ya
bide ablası boşanıcakmış eşinden işte ablasının ayrı bir ev çatı kendisine bunada demiş beraber yaşayalım mı diye hemen atlamış tamam demişş ya
ablasıda içkici buda alışmasından korkuyorum döndüğünde
işte benim evim dedi tabi rahat olucaksın rahat içiceksin dimi dedim oda işte sevdiğimde sen yanımda olucaksın dedi bilmiyorum ya canım buna sıkıldı
yok didiemcim uyuz olma ya
aşkın demiş ya o benim sözlüm diye boşver geriisni salla gitsin herşeyi takma kafana bu kadar tatlım herşeyi takarsan yaşayamazsın kendine edrsin canımopuyorumnanaktan
burcum kendisi alkol kullanmıyosa kullanmaya baslamazki canım..
ayrıca annesi babası tamam dicek mi bakalım ablasıyla kalmasına..
askerden gelsin iş bulsun baslayın hazırlıklara kendi eviniz yuvanız olsun inşallah ben cok istiyorum böyle olmanızı hakediyorsun çünkü burcum inşallah olur:Saruboceq:
neden canım hayırdır
didemcim abartmışsın sanırım...
çocuk seni bi kız aradı dediyse bunun seninkiyle alakalı yokkii çocuk nerden bilsin senin öyle bişeye kızdığını?
seninki ne yapcak ona kız deme diye kızsın mı yani bunda garip bi şey yok ki
ay bende arada atlayıveriyorumkaydirigubbakcemile3
ayy haklısın işte benim takıntılıklarımdan birikaydirigubbakcemile3
aman ya bıktım su huyumdan çocuğa 1 cümlede 10 soru çıkarıyom iyi dayanıo genede
alkol kullanıo canım askerden gitmeden önceki ablası ve ablasını arkadaşlarıyla içmişler ya
bilmiyorum belkide kabul ederler inanki bend ebunu o kadar çok istiyorum gelsin böyle olsun diye
canım bak annesi bunun gün boyunca internette geziniyomuş bana söledi şok oldum ya ama bellie tmedim işte bu arakadaşlarınla gezsene diyomuş annesi ise benim arkadaşlarım burda nette diyomuş düşünebiliyo muusn işte ne bilim çık dışarı yatma diyomuş annesi buna
ne biçim aile anlamadım ki babası esen kendi halinde adamcağız annesi kabul eder canım
ya bie öle söleyince düşünsene ciddiye bindiğini ben ablası o aynı evde mi yaşıcaz zaten diodu böle evin olsun ister miisn diye b.evlerde oturmka istiyo
ablasını çok seviyo bu ya napcam bilmiyom kabul etmem açıkcası aynı evde oturmayı ne o öle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?