Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

>>>Şafak:223<<< 100lere son:23 geçiyor zaman valla hadi eylül gel biran öncede azda olsa aşkımla hasret gidereyimboshayallersmile

nasılsın canımsempatiksalakcinni
iyiyimm iyiyimm sağol ya sende yazmasan hiiççsempatiksalakcinni

hehe benimkide bana bazı şeyleri anlattığını sanıyo, anlatmamış oluyo ama askerlikten sanırım. ailesiyle felan konuşurken onlara anlatıyosa sonraki zamanlar karıştırıyo.. aa ben sana anlatmadım mı yaa diyo... tabi besit şeyler, nöbet yerleri vs ilgili yanii...

bende yaaaboshayallersmile

ya annem çalışıyo bana kısır yap dedi tarif etti. bende yemek yapmıyorum daha yeni öğreniyorum... işte basit şeyler yapıyorum. geçen gün ilk kez bezelye felan yaptım güzel olmuştu... annemde kısırı anlattı alla alla yaptım herşey tamam ama bişiler eksik sanki anlamadım ki ne eksik... kaydirigubbakcemile3
neyse bunda ilk deneme olmadı komşunun tavuklarına mı versem napsam sempatiksalakcinni

kızlar sizin ilk yemek denemeleriniz nasıl oldu???
benim hepsinde iyi olmuştu yeniliyodu yani tadı tuzu yerindeydi ama bunun neyi eksik. baktım tadına en iyisi hiç babamın önüne koymayım dedim kaydirigubbakcemile3

benim hepsinde iyi olmuştu yeniliyodu yani tadı tuzu yerindeydi ama bunun neyi eksik. baktım tadına en iyisi hiç babamın önüne koymayım dedim kaydirigubbakcemile3

ilk defa bi soğan çorbası yapiim dedim yapmaz olaydım ama ondan sonra başladım herşeyin tadını tuzunu vermeye şimdi istediğimi yapıyorum Allah'a şükürler olsun.bazen oluo canımsempatiksalakcinni

benim ilk denemelerim genelde güzel oldu en azından yeniliyordusempatiksalakcinni
bir keresinde bizim yöre ait sulu köfte yemeği yapmıştım herşey güzeldi ama suyuna çok az salça koyduğum için rengi çok açık olmuştu çorbanınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ama tadı güseldikaydirigubbakcemile2

kısırda kolay ama önemli olan tutturabilmekaklinialirimsmile

ilk defa bi soğan çorbası yapiim dedim yapmaz olaydım ama ondan sonra başladım herşeyin tadını tuzunu vermeye şimdi istediğimi yapıyorum Allah'a şükürler olsun.bazen oluo canımsempatiksalakcinni

hehe bu zamana kadar benim yaptıklarımda güzel oluyodu
ilk defa yap dedi annem. onu da anlattı şu kadar bulgur şu kadar su bilmem ne diye
annem yaparken dikkatli bakmadım anlattığı gibi yapmaya kalktım onda da bi garip geldi tadı
annemde neyse bir dahakine beraber yaparız dedi
yeni yenii öğreniyorum ben daha ama öğrencem bu işlerii başka çare yoookkkk delikafadulden

öğrenmek zorundayız canım...yoksa kocişlerimiz aç kalır.sofraya bizi koyup yerler cokacimcoook

89/2 tezkereci devre canım

ben hep anneme bakardım yemek yaparken güzel olyodu o yönden çok şanslı valla aşkım yemek konusunda temizlk konusunda bişe diyemicem hiç sevmem yapmayı

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…