- 5 Mayıs 2010
- 1.177
- 45
- 318
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #58.901
iyiyimm iyiyimm sağol ya sende yazmasan hiiççsempatiksalakcinninasılsın canımsempatiksalakcinni
ahh canımmm bunuda yaptımmm
ama yokk yaaa
benım herıfde peygamber sabrı varrr
olsun hayatım ben bı daha anlatırım dıyoo ohaoldumsmile
o benım tam tersım. ben ne kdar sabırsız tez canlı ısem oda bı o kadar sabırlı bı o kadar sakınnn
sanrım zıt kutuplar bırbırını ceker dıye buna denyıoo alsanaalsanasmile
bende yaaaboshayallersmile
kızlar sizin ilk yemek denemeleriniz nasıl oldu???
benim hepsinde iyi olmuştu yeniliyodu yani tadı tuzu yerindeydi ama bunun neyi eksik. baktım tadına en iyisi hiç babamın önüne koymayım dedim kaydirigubbakcemile3
kızlar sizin ilk yemek denemeleriniz nasıl oldu???
benim hepsinde iyi olmuştu yeniliyodu yani tadı tuzu yerindeydi ama bunun neyi eksik. baktım tadına en iyisi hiç babamın önüne koymayım dedim kaydirigubbakcemile3
tertipler kaç kızlar???hihoyyyt
ilk defa bi soğan çorbası yapiim dedim yapmaz olaydım ama ondan sonra başladım herşeyin tadını tuzunu vermeye şimdi istediğimi yapıyorum Allah'a şükürler olsun.bazen oluo canımsempatiksalakcinni
benim ilk denemelerim genelde güzel oldu en azından yeniliyordusempatiksalakcinni
bir keresinde bizim yöre ait sulu köfte yemeği yapmıştım herşey güzeldi ama suyuna çok az salça koyduğum için rengi çok açık olmuştu çorbanınsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ama tadı güseldikaydirigubbakcemile2
kısırda kolay ama önemli olan tutturabilmekaklinialirimsmile
tertipler kaç kızlar???hihoyyyt
hehe bu zamana kadar benim yaptıklarımda güzel oluyodu
ilk defa yap dedi annem. onu da anlattı şu kadar bulgur şu kadar su bilmem ne diye
annem yaparken dikkatli bakmadım anlattığı gibi yapmaya kalktım onda da bi garip geldi tadı
annemde neyse bir dahakine beraber yaparız dedi
yeni yenii öğreniyorum ben daha ama öğrencem bu işlerii başka çare yoookkkk delikafadulden
90/1 :1rolleyes:
89/4 :lepi:
daha güzel işte :jeyyar:öğrenmek zorundayız canım...yoksa kocişlerimiz aç kalır.sofraya bizi koyup yerler cokacimcoook
biticek di mi :teytey:Biri tertip biri alt devre deviricez inş :teytey: 89/4 bizimkide kepaltı olmaya az kaldı delikafadulden
daha güzel işte :jeyyar:
biticek di mi :teytey:
89/2 tezkereci devre canım
ben hep anneme bakardım yemek yaparken güzel olyodu o yönden çok şanslı valla aşkım yemek konusunda temizlk konusunda bişe diyemicem hiç sevmem yapmayı
sen yiyip bitirmişsin canım :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?