Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

sağol canım arkadaşım ....
valla ben kafamda çok başka kurmuştum tlfda görüşeceğimiz hali umduğumdan güzel oldu güç benim elimde ben MEHSER misaliyimguclubacismile kaydirigubbakcemile3
amin canım inşallah bu ona iyi bir ders olmuştur bi daha yapmaya cesaret edemez böyle bi hödüklüğü :mymeka:
zaten hala çekeceği var elimden dediğin gibi nazlı nazlı yapıcam yaptırıcam herşeyi :jeyyar:

cnm seninkli izine geldi mi?

çok sevindim valla canım bunlara böle yapmak mı lazım illaki akılları başlarına gelsin diye
bend ebenimkiyle konuştumalsanaalsanasmile

valla balım demek ki yapmak gerekiyor bazen böyle şeyler...
diyoki bana ne olur bi daha bu kadar uzun kapama tlf. çok merak ettim çok kötü oldum dedi sen beni dinle biraz bak nasıl herşey güzel olur dedim tamam aşkım özür dilerim bbebeğim dedi de dedi düdük sevgilim kaydirigubbakcemile3

sizin durumlar nasıl iyisiniz inşallah..:Saruboceq:

ohh ohh ii maşallah yaptır her dediğini valla hakedio bunlarklava:
nasıl olalım canım iiiyiz
ablası eşinden bşanıcakmış ablası buna benimlle beraber yaşar mısın demiş buda kabul etmiş buna sinir oldum niye ailesiyle yaşamıoki ablası içki içiyo ee buda içiyor ama aşırıya gitmesinden korkuyorum tabi nnie kabul etmeyesinki rahat olucan isediğin zaman alkol alıcan dedim sevdiğim yanımda olucak dedi ne demke bu ya sinir oldum serapcım ya bilmiyorum sinir olmakla haklı mıyım kasız mıyım

canım gercekten cokkk ama cokkk sevındımm ınsallah bu son tartsmanızz olurrr :asigim:
benımkı ızne geldı gıttı :1no2:
normalde daha yenı gıtmıs olacaktı yanı hazıranın ortalrında geecektı
ama dayanmadı mayısta geldı hazıran gırmeden gıtttı offffffff
sımdı mehtap saıyorummm 96 turkbayragi eylulde ınsallah gene gelecek allah ızın verırsee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…