Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

öle canım ya özlemek nasıl bişey öğrendim valla.evet canım yarıladım Allah a şükürler olsun :Saruboceq:

aynen öle bu 100 lerde hiçbişe anlamıosun bide askerin eylülde gelince o yanındayken şafak saymak daha bi güzel oluyo zamanın geçtiğini anlamıosun
100lerde gelio askerin nasıl geçtiğini anlamıcak
ama bnim gözüm korkuo 2li hanelerde valla

bizim bi sayfamız var asker yarenleri için ve bir arkadaşlık sitesinde sayfamız reklam olur diye yazmıyorum orda zaman nasıl geçiyor hiç anlamıyoruz.bide şimdi burda da asker yarenleri buldum hiç sıkılmam:dance:biz izinleri toptan düştük cnm askerim gelince sayımıda durdurucaz yanımdayken saymıcam yanımda olmasının keyfini çıkarıcam opuyorumnanaktan ama gerçekten çok özledim benneyaptımki

hoımm hangi site canım bana özelden mesaj tatbilir misn arada gelieim orayada

ben ben ben geldimmmmm

dikkat edersenz pekten bi neşeliyim :dance:

duuu bı dusunımmm bakımm ne olmuss olabılırrr kaydirigubbakcemile3
oss yımı kazandınn cıkksss bu deıldırrr
aradıgın kıyafetımı buldun ımmm sanırım buda deıldırrr
aaaaaa yoksaa barıstınız mııııııı kaydirigubbakcemile3:sm_cool:

ilahi fundacım yaa doğru bildin bebeeemmm aklinialirimsmile
ama varya şimdi benimkinin korkusundan ne dersem yaptırabilirim bi görsen varya süt dökmüş keid misali oluverdi....
valla bu olay yaşananların üstüne çok iyi oldu aklı başına gelmiş...
inşallah hep böyle devam eder...:Saruboceq::Saruboceq:
durup dinleni tamam aşkım özür dilerim bebeğim bi daha olmayacak bitanm dikkat edeceğim hayatım hep bunları dedi sesinide duyman lazımdı yanlız bende çok sakindim bi de konuşurken tavizde vermedim kendimle gurur duydum vallahi

hehehehhehe :roflol:
hadı gozun aydın tatlımmmm
ınan cokkk sevındımm yaaaa opuyorumnanaktan
ınsallah hep boyle olurrr tekrardan aranıza sorunlar gırmezzz :lepi:
fırsat bu fırsat ıstedıgını yaptırr kızzz :teytey: hemde nazlı olll hemen yuz vermeee :icecream:

süt dökmüş kedi hehehehe dünde birinin sorunu vardı askeriyle aynı tabiri kullandı ama hafif sürtüşünce harbi öle oluyolar kedicik gibi:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…