- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #58.961
işletme
hepsinden kaldım ya((
sinirimden ağlııyorum yaa
:gitme::gitme::gitme:mafoldumben
seninkiler nasıll
anam :çok üzgünüm: çok üzüldüm canım ya kendin mi hazırlanıyosun sen sınavlara...
hepsinden kaldım ya((
sinirimden ağlııyorum yaa
:gitme::gitme::gitme:mafoldumben
seninkiler nasıll
kursa yazılmıştım pek gidemedim hem iş hem dersane bide ders çalışma olmadı yane
ama bu akşam başlıcam çalışmaya
kaldığın derslerden bütünlemeye girme hakkın var di mi???
var canım girebiliyorsun ama yazın ortasında çalışmak pek cazip gelmiyor :)
hadi beee :1shok:
kursa gittin burcum o kadar :1shok:
bütte verirsin inşallah ben daha göremedim notlarımı ya çıldırıcam sempatiksalakcinni
canım hemen hemen aynı kapıya çıkıyor zaten, ister iktisat ister işletme oku sen bilirsin. Bende senin gibiydim seçtim işletme gitti, nasıl olsa her yerde geçiyortabi canım ya sıkar insanı sence ben napiim canım ya işletmemi sence iktisad mı???CADIARZU
valla bırakıcaksın roman okumayı ders çalışıcaksın burcum belkim bende çalışıcam bilmiyorum ki hala sonuçları ya eyvahedigeldismileayy nasıl sinir oldum nasıl vericem duygum 8 dersi çıldırıcam ya
canım hemen hemen aynı kapıya çıkıyor zaten, ister iktisat ister işletme oku sen bilirsin. Bende senin gibiydim seçtim işletme gitti, nasıl olsa her yerde geçiyor
valla bırakıcaksın roman okumayı ders çalışıcaksın burcum belkim bende çalışıcam bilmiyorum ki hala sonuçları ya eyvahedigeldismile
ama aksatmadan git mutlaka büt kursuna
canım hemen hemen aynı kapıya çıkıyor zaten, ister iktisat ister işletme oku sen bilirsin. Bende senin gibiydim seçtim işletme gitti, nasıl olsa her yerde geçiyor
heyecan yapmıysındır burcumşimdiden t.hukukan başalıyayım notlatrım var elimde
inkılap tarihinden geçerim ama geçemdedim ama halbuki bildiğim sorulardan çıkmıştı nasıl oldu anlamadım gitti ya
sorular var onlarada çalışırsam geçerim kesin
ezberim kuvvetliyse iktisat seç arkadaşımhaklısın canım bnm sözel çok kuvvetli o yüzden işletme diyorum bendeyerimseniben
haklısın canım bnm sözel çok kuvvetli o yüzden işletme diyorum bendeyerimseniben
heyecan yapmıysındır burcum
birde o zamanlar kafan çok doluydu ondan olabilir, kendini verememiş olabilirsin
ezberim kuvvetliyse iktisat seç arkadaşım
iktisat sırf tarih gibim bişey
o yüzden e bide hastaydım hasta hasta sıava gitmiştim duygum ya ne yapalım üzülmek bişeye fayda etmiyo şimdiden başlım çalışmaya sen öğrenemedin mi daha sonuçlarını ya
yokaçılmıyor içine ettiimin sayfası :mymeka:
ezberim kuvvetliyse iktisat seç arkadaşım
iktisat sırf tarih gibim bişey
maliyet muhasebei finansal yönetim var canım yapabilcen mi
sözelin kuvvetliyse kamu yönetimini oku derim hem kpss sınavında en çok puan alan kazana bölüm kamu yönetimi oluyomuş çünkü hep hukuk üzerine ğerki ben bu sene bütden geçersem seneye hep hulkuk görcem yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?