- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.921
Benim bildiğim bugünü 27 olarak sayıyorsun gün batınca doğan güneşle birlikde 26 oluyorsun ve o günü de 26 olarak geçiriyosun cnm anlatabildimmi:uhm:
Bende böyle biliyorum böyle hesaplıyorum =)
Kavuşmaya 23 qün =)
Gellll Teskereee turkbayragi
Canım az kalmış yaa bende diyorum bi yirmilere düşsek biticek sankiia.s son günler hiç geçmiyomuş gerçekten :çok üzgünüm:
Yokk canm yaa nerdeeeee 23 =))))
Benim şafağım 287 =((((
İzne gelicek 23 qün sonra onu sölemek istedim =))vereliniortak
Benim bildiğim bugünü 27 olarak sayıyorsun gün batınca doğan güneşle birlikde 26 oluyorsun ve o günü de 26 olarak geçiriyosun cnm anlatabildimmi:uhm:
(poposuna tepüğü vurmak üzre olduklarımız hehehehe)
1.FİBULA=3 AFYONA SELAM :hooray::hooray::hooray:
2.KUJUMM=4 AĞRIYA SELAM
3.MUKORO4=11 BİLECİKE SELAM
4.SU KURBAĞASI=13 BİTLİSE SELAM
5.TUĞBA_NUR1=26 ESKİŞEHİRE SELAM
6.SALİHALİL=26 ESKİŞEHİRE SELAM
7. YEŞİL<= =52 ORDUYA SELAM
8. BAYANSU=62 TUNCELİYE SELAM
Sonnn 26 günnnn hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 :asigim:
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM TOPİĞE BELKİ BİRAZ KEYİF GELİR DEDİM HEMDE BİZ GİDENLERİ GÖRDÜKÇE UMUTLANIYORUZ ONLAR GTTİKÇE SIRANIN BİZE GELDİĞİ İÇİN MUTLU OLUYORUZ.BU LİSTE BİZİM UMUT LİSTEMİZ GİBİ BİŞİ TUĞBACIM...kaydirigubbakcemile5zemuszemusGamzecim merhaba,
Öncelikle bu güzel, eğlenceli listeyi hazırladığın için çok teşekkürler.. Gerçekten buraya hergün girmekten keyif duyuyorum, sizleri burada bulmak çok güzel.
Benim askerim 30 Haziranda gelecekti değişti, Temmuz 1 de gelecek inşallah... bu durumda, benim şafak sayımı 27 yapar mısın tekrar. Yani ben doğru hesapladım sanırım... turkbayragi
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM TOPİĞE BELKİ BİRAZ KEYİF GELİR DEDİM HEMDE BİZ GİDENLERİ GÖRDÜKÇE UMUTLANIYORUZ ONLAR GTTİKÇE SIRANIN BİZE GELDİĞİ İÇİN MUTLU OLUYORUZ.BU LİSTE BİZİM UMUT LİSTEMİZ GİBİ BİŞİ TUĞBACIM...kaydirigubbakcemile5zemuszemus
ÜZÜLME OKADAR BEKLEMİŞSİN 1 GÜN DAHA BEKLERSİN DÜZELTTİM LİSTEYİ CANIMCIM ÖPÜYORUMMMMMopuyorumnanaktan
Şafak 52 Yaaa bitsin artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Havadanmı bilmiyorum içim daralıyo bugünnmafoldumben
canımcığım sende yavaş yavaş bitiriyon günler.inş kavuştuğunuzuda göreceğiz burda.a.s.
burdada hava rüzgarlı.boğuluyorumm bende.mirmirmirmir
canımcığım sende yavaş yavaş bitiriyon günler.inş kavuştuğunuzuda göreceğiz burda.a.s.
AMİN GÜLÜM ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAH GELİR O GÜNLER HAYATIM
burdada hava rüzgarlı.boğuluyorumm bende.mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?