- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #59.261
en güzeli, aramazsa inan müsait değildir a.syok canım dert etmiyorum zaten ararsa arar aramazsa aramaz takmıyorum duygum ya
rica ederim tatlım kitap geldi mi canım
aman iyi olun canım benimBirbirimizi Özlemek dışında iyiyizzz boshayallersmile
en güzeli, aramazsa inan müsait değildir a.s
Gönderdin miiiii delikafadulden
Yok gelen giden bişey yok henüz, ay heyecan yaptım şimdiii delikafadulden
aman iyi olun canım benim
dedim ona maçını izleyene kadar bemi arıyabilirdin dedim o da şurda 1 saat sonra nöbete geçicem izliyim dedim dedi bu müsait olmamak duygum ya inanki umursamıyorum artık
cuma günü gönderdim canım bugün ulaşması lazım eline
ya burcum bir de onun açısından bak biraz, son zamanları muhtemelen şafak sıkıştırıyor, bırak izlesin maçını zaten nöbeti varmış olur arada böyle şeyler sen biraz fazla üzerine düşüyorsun gibime geliyor fisfisfis
tamam heyecanla bekliyorum :sm_cool:
sağol burcucum teşekkür ederim olumunekankayizsmile
Selam mavi şeker hoş geldin
hoşbulduk duygum yoktum ne zamandır neler yapıyorsunuz bakalım:))) keyifler nasıl hasret dışında:S
ya burcum bir de onun açısından bak biraz, son zamanları muhtemelen şafak sıkıştırıyor, bırak izlesin maçını zaten nöbeti varmış olur arada böyle şeyler sen biraz fazla üzerine düşüyorsun gibime geliyor fisfisfis
tamam heyecanla bekliyorum :sm_cool:
sağol burcucum teşekkür ederim olumunekankayizsmile
Selam mavi şeker hoş geldin
evet ya yksun farkındayım, haberler sende sen neler yapıyorsun.
İyilik ne olsun canım ya şafak attıkça daha iyi oluyorum, yeni yeni bir gün umut oluyor :1rolleyes:
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bende iyi tamam dedim kapattım bidsahada aramadı aman nese boşver kspatalım konuyu içimde sıkılıo:)
rica ederim canım
slm mavimmmm
Günaydın canım nerelerdesin sen görünmüyosun hiç
selam fıstığım naber:)
slm canım ii saol sen nasılsın tatlım
sorma canım yaaa yaz dönemi yoğun geçiyor evde de netim olmadığı için yoktum nezamandır.. şimdi fırsat bulunca damladım hemen yanınıza özledim sizle muhabbeti be:/ nabersin napıyosun görüşmeyeli anlat bakim:) kaydirigubbakcemile5
ama çizelgene göre şafağın yanlış oluyo :sm_confused:yaz dönemi işler yoğun oluyorda o yüzden yanınaza uğrayamıyorum mazur görün,özledim hepinizi aslında(((
ne yapayım işte hem çalışıyorum hem asker yolu gözlüyorum:/ dediğin gibi günden güne daha iyi oluyorum.. hele şu asker çizelgesinde 10 ay'ıda gördüm ya daha bi kıpır kıpır oldu içim.. zaten 300lerin bitmesinede az kaldı zemuszemus
başka bi değişiklik yok şimdilik,sizde ne var ne yok olumunekankayizsmile
kaptalım :1rolleyes:bende iyi tamam dedim kapattım bidsahada aramadı aman nese boşver kspatalım konuyu içimde sıkılıo:)
rica ederim canım
slm mavimmmm
hasretlik dışında fena sayılmam canım nasıl olsun işte aynı devam.. Olumunekankayizsmile
ama çizelgene göre şafağın yanlış oluyo :sm_confused:
benim şafak 330 ama çizelge de aramızda 1 hafta görünüyo :sm_confused:
kaptalım :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?