- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #59.301
nuliiiişş naber :hulya:
24 mayısta teslim oldu sevgilim manisa kırkağaç komando oldu Cuma günü yemin töreni vardı dağıtımlarda nereye çıkacak çok merak ediyorum inşallah hayırlısıyla bitirip gelir 1 ay sonra acemi birliği bitti mi 7 günlük izni var ozaman göreceğim onu ama çok özlediiiimmmmmmm((( her gün aramaya calısıyor askım bazen arayamıyor ama mutlaka 2 gün üstüne arar aksatmaz 10 15 dk konuşuruz sonra eğitime gider tekrar nasıl geçecek bu aylar bilmiyorum gerçekten offf offf :gitme:
ahh ahhhhhhhhhhhhhhh
ne güzelll
24 mayısta teslim oldu sevgilim manisa kırkağaç komando oldu Cuma günü yemin töreni vardı dağıtımlarda nereye çıkacak çok merak ediyorum inşallah hayırlısıyla bitirip gelir 1 ay sonra acemi birliği bitti mi 7 günlük izni var ozaman göreceğim onu ama çok özlediiiimmmmmmm((( her gün aramaya calısıyor askım bazen arayamıyor ama mutlaka 2 gün üstüne arar aksatmaz 10 15 dk konuşuruz sonra eğitime gider tekrar nasıl geçecek bu aylar bilmiyorum gerçekten offf offf :gitme:
iyiyim iyiyim çook iyiyimmboshayallersmile :asigim: :asigim:
günaydın canım nasılsın bayanssulusmile
ahh ahhhhhhhhhhhhhhh
ne güzelll
burcum naber nassınolumunekankayizsmile
ablan başladımı işe bilmiyorumkismile
ah canım yaa üzme kendini desem boşş:çok üzgünüm:
bak burda hepimiz şafak sayıyoruz:çok üzgünüm:
üzüntümüzü :gitme: derdimizi :gitme: burda paylaşıyoruz öyle geçiriyoruz işte günleri a.s.
iyiyim iyiyim çook iyiyimm
sen nasılsın?? askerin nasıl??
kız senin n eden kafan karışık kötü bişeyle ryok değil miieyvahedigeldismile
Allah kavuştursun canım hoş geldin aramızaa.s.
Hep birlikte yicez inşallah şafaklarıcokacimcoook
TepkiseLmi hoşgeldin aramıza... inşallah hep beraber yicez şafakları... şimdi arayamaması çok normal. benimkide günlerce arayamazdı bazen- az mı ağlıyodum... ama ustaya geçtikten sonra daha rahat oluyo her şey... inşallah iyi bi yere düşer canım.
yok canım m.etme şafak azaldıkça sabrım tükeniyor dayanamaz oluyorum
sende çk iyisin enye borçlıuyuz kız):)
Canım benim allah kavuştursun öle böle geçiyor zaman fazla düşünmemeye çalış eğerki düşünürsen bunlaıma girersin bu senin çok zor olur
gel burada konuşalım edelim için rahatlar burada ancak anlıyoruz birbrimizi derdinden
dimek çok iyisin :lepi:güzel haberlermi var zemuszemusiyiyim iyiyim çook iyiyimm
sen nasılsın?? askerin nasıl??
kız senin n eden kafan karışık kötü bişeyle ryok değil miieyvahedigeldismile
ozamn çabucak geçsin şu günler :lepi: :lepi:iyiyim canım sen naıslın
yok tatlım başlamadı onunda heyecanı var perşembe günü gelsin istiyorum hem haziran bittiğinden hemde ablam o gün işe başlıcak iple çekiyorum vallasempatiksalakcinni
evet beklemek çokkkk zor :gitme:evet çok güzel bi konu olmuş hep beraber aşarız inşallah şu şafakları biran önce biter de herkesin beklediği sağlıklı bir şekilde gelir inşallah çok zor beklemek çooook :gitme: destekleriniz için teşekkürler hanımlar a.s.
dimek çok iyisin :lepi:güzel haberlermi var zemuszemus
ben nasıl olayım aynı ofisdeyim mirmirmirmir
askerde iyi guclubacismile
ozamn çabucak geçsin şu günler :lepi: :lepi:
evet beklemek çokkkk zor :gitme:
hep beraber bitireceğiz burda şafakları:lepi:
burda birbirimize teselli oldukça geçiyor işte günleropuyorumnanaktan
sende gel olurmuu a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?