Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

24 mayısta teslim oldu sevgilim manisa kırkağaç komando oldu Cuma günü yemin töreni vardı dağıtımlarda nereye çıkacak çok merak ediyorum inşallah hayırlısıyla bitirip gelir 1 ay sonra acemi birliği bitti mi 7 günlük izni var ozaman göreceğim onu ama çok özlediiiimmmmmmm ((( her gün aramaya calısıyor askım bazen arayamıyor ama mutlaka 2 gün üstüne arar aksatmaz 10 15 dk konuşuruz sonra eğitime gider tekrar nasıl geçecek bu aylar bilmiyorum gerçekten offf offf :gitme:

ah canım yaa üzme kendini desem boşş:çok üzgünüm:
bak burda hepimiz şafak sayıyoruz:çok üzgünüm:
üzüntümüzü :gitme: derdimizi :gitme: burda paylaşıyoruz öyle geçiriyoruz işte günleri a.s.

Allah kavuştursun canım hoş geldin aramızaa.s.
Hep birlikte yicez inşallah şafaklarıcokacimcoook

Canım benim allah kavuştursun öle böle geçiyor zaman fazla düşünmemeye çalış eğerki düşünürsen bunlaıma girersin bu senin çok zor olur
gel burada konuşalım edelim için rahatlar burada ancak anlıyoruz birbrimizi derdinden

burcum naber nassınolumunekankayizsmile
ablan başladımı işe bilmiyorumkismile

iyiyim canım sen naıslın
yok tatlım başlamadı onunda heyecanı var perşembe günü gelsin istiyorum hem haziran bittiğinden hemde ablam o gün işe başlıcak iple çekiyorum vallasempatiksalakcinni

evet çok güzel bi konu olmuş hep beraber aşarız inşallah şu şafakları biran önce biter de herkesin beklediği sağlıklı bir şekilde gelir inşallah çok zor beklemek çooook :gitme: destekleriniz için teşekkürler hanımlar a.s.

TepkiseLmi hoşgeldin aramıza... inşallah hep beraber yicez şafakları... şimdi arayamaması çok normal. benimkide günlerce arayamazdı bazen- az mı ağlıyodum... ama ustaya geçtikten sonra daha rahat oluyo her şey... inşallah iyi bi yere düşer canım.

hoşbulduk canım saol... inşallah inşallah yaaa... arıyor hergün aramaya çalışıyor en uzun 2 gün aramadığı oluyor ama mutlaka arıyor her gün en azından çalışıyor usta birliğinde de rahat olurmu bilemiyorum ki inşallah düzgün bir yere çıkar ama o alaydan çıkanların çoğu doğuya gidiyormuş bakalım inşallah irtibatı kesmeyiz usta birliğinde de :Saruboceq:

yok canım m.etme şafak azaldıkça sabrım tükeniyor dayanamaz oluyorum

sende çk iyisin enye borçlıuyuz kız):)

dün aşkım çarşıdaydı bütün gün konuştuk içeri girene kadar. sabah nete girdi saatlerce konuştuk. okey oynadık onunla, ortak arkadaşlarımızla... sonra telefonda baya konuştuk çook özledim çook onuu.. biraz geleceğimiz hakkında konuştuk. bu beni çook mutlu ediyo zaten. ilk defa böyle konuları konuşuyoruz. :kedi: birde telde konuşurken askeriyeye giriyodu az kalsın o derece dalmış yanii aaa dedi ben telefonu bırakmadım içeri giriyodum nerdeyse ceza yicem felan kaydirigubbakcemile3 çarşıda kullanıyo bi yere emanet bırakıyo telini orda da
veeeee şafağımız 248 yarılamaya az kaldııııı :teytey:

evet düşünmemeye çalışmalıyım ama hergün 1 yıl boyunca haberleri internet haberlerini birsürü tanıdık subayı yiyip bitircem gibi geliyor tam da sınav yılımda Allah böyle uygun görmüş hayırlısı buymuş demek inşallah bütün hepsi sağlıklı bir şekilde bitirip gelir... ben de yanlız kaldım diye korkuyordum iyiki böyle bi konu açılmış rahatlarız konuşup :1rolleyes:

iyiyim iyiyim çook iyiyimm
sen nasılsın?? askerin nasıl??

kız senin n eden kafan karışık kötü bişeyle ryok değil miieyvahedigeldismile
dimek çok iyisin :lepi:güzel haberlermi var zemuszemus

ben nasıl olayım aynı ofisdeyim mirmirmirmir
askerde iyi guclubacismile

iyiyim canım sen naıslın
yok tatlım başlamadı onunda heyecanı var perşembe günü gelsin istiyorum hem haziran bittiğinden hemde ablam o gün işe başlıcak iple çekiyorum vallasempatiksalakcinni
ozamn çabucak geçsin şu günler :lepi: :lepi:

evet beklemek çokkkk zor :gitme:
hep beraber bitireceğiz burda şafakları:lepi:
burda birbirimize teselli oldukça geçiyor işte günleropuyorumnanaktan
sende gel olurmuu a.s.

inşallah bitireceğiz benim şafak gözümde büyüyor valla izin kullanabileceğini de sanmıyorum o yüzden 397 gün kaldı ( tabiki gelirim herzaman buradayım hepberaber bitireceğiz şafakları rahatlayacağız kaydirigubbakcemile5

bencede gelsin artık

oo bi fıstık daha gelmiş hoşgeldin tepkiselmiopuyorumnanaktan
iyiki bulmuşsun burayı bir süre sonra kopamıcaksınkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…