- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #59.281
ama çizelgene göre şafağın yanlış oluyo :sm_confused:
benim şafak 330 ama çizelge de aramızda 1 hafta görünüyo :sm_confused:
kaptalım :1rolleyes:
:teselli:konuştukça böle nedense içim bir tuhaf oluyor:)
saol duygum
Benim tek tek parmak hesabı yaptığım sonuçtan bu çıktı neyse görücez boşverçizelgede izin kullanmış gibi görünüyor sanırım,yani ben tam bilemediğim için çizelgeyi yanlış yapmışş olabilirim.. şimdilik izin kullanmicak o yüzden izinleri düşmedim,yalnızca dağıtım izni kullandı 7 gün onu düştüm ve öyle hesapladım.. eğer izin kullanırsa ekleme yapacağım.. o yüzden şimdilik şafağım bu canım,çizelge yanlış doğru diyosun:) olumunekankayizsmile
sonunda banada arkadaş geldi bi tek benim aşkım komando sanıyodum bende ya kaydirigubbakcemile3 ama senin az kalmış tatlım bnm daha çook karanlık :gitme:
Evet Komando olmaları daha bi acı dimiAklımız hep orda oluyor, Allahıım bütün askerlerimizi korusun :Saruboceq::Saruboceq:
Senin kac canıım , üzülme geciyor ..Sanki daha dün 400 lerdeydi simdi 50lerde... Sonunda kavusucam insallahhhh kaydirigubbakcemile2
Seninkide sağ salim gelsin insallahhh kaydirigubbakcemile
my_everything : Hoşbuldum , Tesekkür Ederiiim ..:kedi:
ayyy dün bi evlenme teklıfıne şahıt oldum ben bıle nasıl duygulandım valla..
vapurdan indim 2tane çocuk beklıyo ellerınde pankart beklıyolar herkes bakıyo hanı nolcak diye bende durdum bakıyomkaydirigubbakcemile3
neyse vapurdan kızla erkek indi çocuklar pankartı kaldırdıı kocaman benımle evlenırmısın yazıyo.resimleri var bırde şşiirr yazdırmışş:asigim:
kız şok olduuuu resmenn bi sarıldılar birbirlerine çok fenaydı yaa
vapurdan indim 2tane çocuk beklıyo ellerınde pankart beklıyolar herkes bakıyo hanı nolcak diye bende durdum bakıyomkaydirigubbakcemile3
neyse vapurdan kızla erkek indi çocuklar pankartı kaldırdıı kocaman benımle evlenırmısın yazıyo.resimleri var bırde şşiirr yazdırmışş:asigim:
boshayallersmile :asigim: :asigim:ayyy dün bi evlenme teklıfıne şahıt oldum ben bıle nasıl duygulandım valla..
günaydın canım nasılsın bayanssulusmileselam...
günaydınn kızlarr
[ı]ayyy dün bi evlenme teklıfıne şahıt oldum ben bıle nasıl duygulandım valla..
Vapurdan indim 2tane çocuk beklıyo ellerınde pankart beklıyolar herkes bakıyo hanı nolcak diye bende durdum bakıyomkaydirigubbakcemile3
Kız şok olduuuu resmenn bi sarıldılar birbirlerine çok fenaydı yaa[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?