Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım az önce yazdıgın gibi şehir merkezlerinde olucaklar ben karakollara düşer diye korkuyodum ama jandarmalar düşüyor karakollara.
:1hug:

evet canım 400 500 kişiden 60 komando seçmişler bizimkide komando olduğunda aslında üzülmüştüm ne üzülüyosun yaa mavi beremi sana geritip takıcam demişti ama iyi olmuş merkezlere düşeceklermiş hayırlısı bakalım canımmmm :))) senin adına da çok sevindim yaa valla içim çok rahatlamıştı aslında 9 yıldır doğuda görev yapan cok samimi olduğum bir komutan amcam var o dedi ki ne olacağı hiç belli olmaz bak ben 9 yıldır ordayım Allah'a dua edin demişti doğru söylüyor aslında :1hug:

aa bizim de 24 mayıs canım nasıl şafak 420 oluyo tepkiselmi'nin de 427 miş kafam karıştı sempatiksalakcinni susucum hesaplamıştı şafak programındanboshayallersmile

kızlar ben şafağı 460 gün biliyorum 460 dan 34 ü çıkarınca 426 gün kalıyor işte öyle biliyorum ben, ay yoksa 34 , 35 , 36 diye mi saysam ahahah D

tabi tatlım refüze olmadı komando seçildi diye çok kızmıştım ona sanki elindeymiş gibi kaydirigubbakcemile3 işte durumu açıklayınca mutlu oldum kaydirigubbakcemile3

BURCU canım bunu yazmıştım da arka sayfalarda kaldıbilmiyorumkismile gittik şükür şimdi abisi de iyi, yoklamaya gelmeyenlerin isimlerini almışlar ama aşkım sildirmiş adını izin almıştı çünkü. şimdilik bi problem yok şükür. bu arada şoför olamadılar kısmet artık hayırlısı olsun:Saruboceq:turkbayragi

tabi tatlım refüze olmadı komando seçildi diye çok kızmıştım ona sanki elindeymiş gibi kaydirigubbakcemile3 işte durumu açıklayınca mutlu oldum kaydirigubbakcemile3

eğitimlerde kaytaranları komando seçmiyorlardı askım her eğitimi yaptı komando oldum dedi ama yan gelip yatanlarda olmuş o öyle yapmadı işte komando seçmişler iyi oldu bi bakıma canım komando marşına bi bak ne demek istediğimi anlarsın :))) her kızın sevgilisi komando olamaz diyor marşta ay ne gülmüştümmmm ama iyi oldu yaa ohhh rahatladık valllaaaa:içelim:

çocuksuz olur mu kız evin neşesi bence

ay bence de bıcır bıcır istiyorum valla hemde genç anne olmak istiyorum
çocuğumla aramda 30-35 yaş olmasın yav :umursamaz:

bu düşünce dünden beri oluştu bende
yeni doğmuş bir bebeğimiz var teyzemin minik kızı,
aman allahım yok böyle bir neşe kaynağı, annesinden önce benim kızım o artık :1rolleyes:

aynen öyle canım bende genç anne olmak istiyorum.kaydirigubbakcemile5 ayy ne güzel çekirdek aile olucaz. düşünmesi bile içimi kıpır kıpır yapıyo. zaten çocukları çok seviyorum bayıla bayılada bakarım yaakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…