- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #59.421
hep aynı muhabbet sıkıyor, buna sardık bakalım hayırlısı :teytey:
evlenmeden çocuk muhabbetine girdik ya, evlilikte cinsel yaşama girmeyiz umarım a.s
benim gözüm ikizden korkarakannehir
ama ikizin olması çok güzel bişey:asigim:
benim derdim, doğum acısından bir kerede kurtulmak be canım ya :roflol:
ya benim en sevdiğim muhabbet bebek muhabbeti nedensekaydirigubbakcemile3
doğurma lafını duyunca tırsıyorum ama neyseeeeeyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
Ay aynen ya filmlerdeki doğum sahnelerinden olsa gerek
acayip tırsıyorum. delikafadulden
hangimiz tırsmıyoruz ki canım ya tırsıyorum işte ondan ikiz istiyorum bir de normal doğum aman yarabbi akannehirya benim en sevdiğim muhabbet bebek muhabbeti nedensekaydirigubbakcemile3
doğurma lafını duyunca tırsıyorum ama neyseeeeeyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
bence de :roflol:o konuya hiç deyinmeyelim duygucumm:roflol::roflol::roflol:
görürüz seni de yavrum :jeyyar:biiiz çocuk yapmak istemiyoruz zaten çok zor görüşebiliyorduk birbirimizin tadını çıkarmak istiyoruuuuzzzz böyle bi 3894209 sene bizim tabirimizleee !D olursa da o kız istiyo ama ben erkek çocukları daha çok seviyorum tabiki ilk önce sağlııııkkk!
yeeesss :roflol:bi seferde kurtulayım diyosunkaydirigubbakcemile3
ben videosunuda izledim iyi halt ettimm kaydirigubbakcemile3
aman napiim Allah kolaylık verir hepimize yoksa kimse çocuk doğuramazdı dimikaydirigubbakcemile5
görürüz seni de yavrum :jeyyar:
yeeesss :roflol:
afferin sanaaaa boshayallersmile
hayatta cesaret edemem, aman nasıl olsa bebek rahme düşünce görücez canlı canlı ne gerek var erkenden izleyip büyüünü bozmaya :roflol:
ben de çok doğum videosu izledim her canlının izlemişimdir heralde bi ara epey merak saldım bunaaman Allah'ım... ama izlediklerimin hepside sancısızdı benim birazcık zorlanıyordu doğuran kişi okadar Allah Allah napıyolardı ki acaba kaydirigubbakcemile2
:roflol: kazayla olur belkim sizinki :roflol:askımın deyimiyle söylüyorum çocuk yaparız ama olmaz askım illa çocuk olmasına gerek yok ama cocuk yaparız evet sırnaşık şeysırnaşık şey
aman yok teyzem yaptı çok fena kanaması filan oldu rezil oldu valla istememduygucum suda doğum çok kolaya benziyo :roflol:
:roflol: kazayla olur belkim sizinki :roflol:
aman yok teyzem yaptı çok fena kanaması filan oldu rezil oldu valla istemem
normal doğumdan yanayım
tabi şimdi böyle söylüyorum yumurta apıya dayanınca soluğu sezeryanda alırmışım :roflol:
:roflol: kazayla olur belkim sizinki :roflol:
aman yok teyzem yaptı çok fena kanaması filan oldu rezil oldu valla istemem
normal doğumdan yanayım
tabi şimdi böyle söylüyorum yumurta apıya dayanınca soluğu sezeryanda alırmışım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?