Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ya benim en sevdiğim muhabbet bebek muhabbeti nedensekaydirigubbakcemile3
doğurma lafını duyunca tırsıyorum ama neyseeee
eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3

biiiz çocuk yapmak istemiyoruz zaten çok zor görüşebiliyorduk birbirimizin tadını çıkarmak istiyoruuuuzzzz böyle bi 3894209 sene bizim tabirimizleee ! D olursa da o kız istiyo ama ben erkek çocukları daha çok seviyorum tabiki ilk önce sağlııııkkk!

ya benim en sevdiğim muhabbet bebek muhabbeti nedensekaydirigubbakcemile3
doğurma lafını duyunca tırsıyorum ama neyseeee
eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
hangimiz tırsmıyoruz ki canım ya tırsıyorum işte ondan ikiz istiyorum bir de normal doğum aman yarabbi akannehir
o konuya hiç deyinmeyelim duygucumm:roflol::roflol::roflol:
bence de :roflol:

görürüz seni de yavrum :jeyyar:
bi seferde kurtulayım diyosun kaydirigubbakcemile3
yeeesss :roflol:

ben videosunuda izledim iyi halt ettimm kaydirigubbakcemile3
aman napiim Allah kolaylık verir hepimize yoksa kimse çocuk doğuramazdı dimikaydirigubbakcemile5

afferin sanaaaa boshayallersmile
hayatta cesaret edemem, aman nasıl olsa bebek rahme düşünce görücez canlı canlı ne gerek var erkenden izleyip büyüünü bozmaya :roflol:

ben de çok doğum videosu izledim her canlının izlemişimdir heralde bi ara epey merak saldım buna aman Allah'ım... ama izlediklerimin hepside sancısızdı benim birazcık zorlanıyordu doğuran kişi okadar Allah Allah napıyolardı ki acaba kaydirigubbakcemile2

askımın deyimiyle söylüyorum çocuk yaparız ama olmaz askım illa çocuk olmasına gerek yok ama cocuk yaparız evet sırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol: kazayla olur belkim sizinki :roflol:
duygucum suda doğum çok kolaya benziyo :roflol:
aman yok teyzem yaptı çok fena kanaması filan oldu rezil oldu valla istemem
normal doğumdan yanayım
tabi şimdi böyle söylüyorum yumurta apıya dayanınca soluğu sezeryanda alırmışım :roflol:

ayy aman aman nerde bi önlem hepsini alırız toptan valla :kedi:

ayyyyy ne güldüm şu yumurta kapıya dayanınca lafına varyaaaaaaaa doğru söylüyosun soluğu sezaryende alırsın bak aman diyimmm! ben zaten ameliyat geçirmişim izim var çok az bir de onun iziyle uğraşamam olursa da normal olsun belden aşağıyı uyuşturuyorlarmış hem artık ama biraz da acıyla doğurmaktan yanayım öyle bebeğine daha çok bağlanıyorsun falan deniyor hani ne kadar emek o kadar hasat şalsdkşaskld sırnaşık şey

bende normal doğum düşünüyorum ama bakalım kader kısmet artık
hangisi kolaysa o olsun yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…