Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

hııımmmm :S ya evet benim öss ye çalışmam lazım böyle güzel bi yer kazanmam lazım hem sonra askerden sonra o da sınava girecek öss kazanması lazım liseden mezun oldu alttan dersleri vardı ( ya bakalım böyle içim rahat aslında güzel biyere düşecek gibi geliyor bana ozaman daha az düşünürüm çünkü benim iki dayımda biri hakkari yüksekova da diğeri şırnak uludere de yaptı nasıl o günleri geçirdiğimizi ben bilirim annaneme söylememiştik benle annem biliyorduk sadece ders çalışmam lazım ünv. girmem lazım sınavdan iyi yapmam lazım geleceğimiz içinnnn ((

hadi ya çok üzüldüm canım ne sinir oluyorum ya böle olunca

Kötü bi durum ama olmuş bikere. inşallah çobuk geçer 7 gün askerin içinde senin içinde

hımm ii işte bak ne güzel hem çalışr hemde dışardan ünv.okur tatlım
sadece sen kendi geleceğini düşünmelisin şu anda tatlım eğerki onuda bunu içine sokarsan yapamazsın tatlım

hımm ii işte bak ne güzel hem çalışr hemde dışardan ünv.okur tatlım
sadece sen kendi geleceğini düşünmelisin şu anda tatlım eğerki onuda bunu içine sokarsan yapamazsın tatlım

yok o zaten babasının firmasında çalışıyordu orada muhasebecilik yaptı bikaç iş daha yaptı (inşaat şirketi) askerlik bitsin dersaneye gidicek ünv sınavına girip okuyacak ben tabiki önce kendim için okuyacağım ona da öyle diyorum önce kendin için oku diye bunu breysel olarak yapacağız ama ikimiz için olacak sonuçlar inşallah herşey planlayığ istediğimiz gibi gider :)

büşüümm hoşgeldin de üzüldüm ya
benimkinde de aynı şey oldu iki gün geç gitti diye 2 gün uzadı askerliği, hapis vermediler ama.
O da KTM de geçer heralde bilmiyorum üzüldüm ama ya hapis cezası ne ya

bende iyi olmak için sebep buluyorum her yeni güne kaydirigubbakcemile2
teşekkül edeliiimmm :1hug:
artık 2. sınıfım :sm_cool:

aynı bende iyi olmak için sebep buluyorumm
2. sınıfa geçmene çok sevindim :lepi:
ben 2yıllık işletme bitirdim
çok severim işletme bölümünün dersleriniguclubacismile

aynı bende iyi olmak için sebep buluyorumm
2. sınıfa geçmene çok sevindim :lepi:
ben 2yıllık işletme bitirdim
çok severim işletme bölümünün dersleriniguclubacismile

niye 4 e tamamlamıyorsun :sm_confused:
sağol canım inan bende çok sevindim emeklerimin karşılığını aldım ya ona seviniyorum :lepi:
boşuboşuna çekmemişim o yolları :teytey:

niye 4 e tamamlamıyorsun :sm_confused:
sağol canım inan bende çok sevindim emeklerimin karşılığını aldım ya ona seviniyorum :lepi:
boşuboşuna çekmemişim o yolları :teytey:

bu sene tamamlicam canım:lepi: :lepi: :lepi:
okadar çalışıyorsun emeğininkarşılığını almak çok güzel yaa :lepi:
darısı 2. sınıfı bitirmeye hihoyyyt

sevgilim aradıııı!!! bi 5 dakika falan konuştuk komandoları merkezlere yollayacaklarmış ya şehir merkezine ya da ilçe merkezine ama haftada 2 3 gün operasyona çıktıkları yerde kalacaklarmış sonraki 3 4 gün rahatmışlar. bu arada bir arkadasının kız arkadası kargo göndermiş askeriyedekiler yırtıp atmışlar kargoyu ben de ona kargo merkezine yollayacağım ne yollarsam oradan çarşı izinlerinde alır artık . bolbol resim çekeceğim sana dedi arkadaşları çekmiş onunda hoşuna gitti resim yollayacak bana çok mutluyum yaa şehir merkezlerine dağıtım yapacakları için ohhhh ya biraz rahatladım haftada 1 operasyon olurmuş o da 2 3 gün sürermiş öyle dedi bakalım hayırlısıyla gelsinde başka birşey istemiyorum yaaaa :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…