- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #59.341
çok üzüldüm offmafoldumben :2:yaa =/
rica ederim nurancımmmopuyorumnanaktan
çok üzüldüm canım yaa. Niye geç gitti ki:teselli:
YOK CANIM kendi kafasına göre öle kullandırmıyolar malesef benimki 1 mayısta geldi 22 günlüğüne işte ekimde gelicek tezkeresini alıp
7-8 ay sonra izin kullandırıolar canım
kendini derslere vermeliisn sonra pişman olmayasın bak ben 2 sınıfı geçemedim hiç ders çalışmak gelmedi içimden şimdi köpekler gibi pişmanım keşke çalışsaydım kafam doluydu ve 1 mayısta gelip 22 mayısta gitti sınavda 29-30 mayıstaydı hiççalışamadım ee onun üzerine birde hastalandım kendime gelemedim daha yeni toparladım kendimi canım düşün yani keşke birazcıkda olsa çalışsaydımda 2-3 dersi verseydim diyorum sen sakın keşke leri deme tatlım
Suçlusu benim, :/ ben çalışıyorum yaa onunda izini cuma bitiyodu, bi hafta sonu daha
görüşülim diye gitmedi..
Dedimm ceza falan alırsın, razıyım dedii.. bende bişey dememiştim.
Almıcak sandık, 5ay sonra gelmiş kağıt
Suçlusu benim, :/ ben çalışıyorum yaa onunda izini cuma bitiyodu, bi hafta sonu daha
görüşülim diye gitmedi..
Dedimm ceza falan alırsın, razıyım dedii.. bende bişey dememiştim.
Almıcak sandık, 5ay sonra gelmiş kağıt
hııımmmm :S ya evet benim öss ye çalışmam lazım böyle güzel bi yer kazanmam lazım hem sonra askerden sonra o da sınava girecek öss kazanması lazım liseden mezun oldu alttan dersleri vardı( ya bakalım böyle içim rahat aslında güzel biyere düşecek gibi geliyor bana ozaman daha az düşünürüm çünkü benim iki dayımda biri hakkari yüksekova da diğeri şırnak uludere de yaptı nasıl o günleri geçirdiğimizi ben bilirim annaneme söylememiştik benle annem biliyorduk sadece ders çalışmam lazım ünv. girmem lazım sınavdan iyi yapmam lazım geleceğimiz içinnnn ((
hımm ii işte bak ne güzel hem çalışr hemde dışardan ünv.okur tatlım
sadece sen kendi geleceğini düşünmelisin şu anda tatlım eğerki onuda bunu içine sokarsan yapamazsın tatlım
bende iyi olmak için sebep buluyorum her yeni güne kaydirigubbakcemile2iyilik diyeyim canım
senden naber opuyorumnanaktan
2.sınıfa geçiş yapmışsın :lepi:
tebrik ederim:lepi: :lepi: :lepi:
bende iyi olmak için sebep buluyorum her yeni güne kaydirigubbakcemile2
teşekkül edeliiimmm :1hug:
artık 2. sınıfım :sm_cool:
aynı bende iyi olmak için sebep buluyorumm
2. sınıfa geçmene çok sevindim :lepi:
ben 2yıllık işletme bitirdim
çok severim işletme bölümünün dersleriniguclubacismile
niye 4 e tamamlamıyorsun :sm_confused:
sağol canım inan bende çok sevindim emeklerimin karşılığını aldım ya ona seviniyorum :lepi:
boşuboşuna çekmemişim o yolları :teytey:
bu sene tamamlicam canım:lepi: :lepi: :lepi:
okadar çalışıyorsun emeğininkarşılığını almak çok güzel yaa :lepi:
darısı 2. sınıfı bitirmeye hihoyyyt
sevgilim aradıııı!!! bi 5 dakika falan konuştuk komandoları merkezlere yollayacaklarmış ya şehir merkezine ya da ilçe merkezine
aşkım aradı aşkımla konuştummm:):lepi:hihoyyyt
:teytey:
bende yemekten önce konuştum :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?