- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #59.481
mirmirmirmir
evet canım 13 kişilik tim grupları seçilcekmiş yarın, ben de korkuyorum Allah korusun hepsini hepsi bizim askerimiz tabi ama gene de içim bi garip oluyo :gitme: benimkinin bacağında platin var,sevki var hastaneye yine de seçerler mi acaba?
anladım canım saol CEVAP VERDİĞİN İÇİN BİR BİLEN OLMASINA SEVİNDİM a.s. benimkinin komando olamaz raporu var ama tim için geçerli olur mu bilmiyorum,, Allah hepsini korusun:Saruboceq:
canım rahatsızlığını söylerse eğer time seçilmez sanmıyorum ben. benim aşkımın bileğinde sorun vardı söyle dedim söylemedi malesef seçildi o.
uyuma kız gel buraya kaydirigubbakcemile
konuşuceezz :jeyyar:
girerim bak yatakodası muhabbetine :jeyyar:
uyuma kız gel buraya kaydirigubbakcemile
konuşuceezz :jeyyar:
girerim bak yatakodası muhabbetine :jeyyar:
rica ederim canım ne demek. eğer raporunuz varsa bana kalırsa seçilmeyebilir ama yinede bilemiyorum tabi.yerimseniben
ayy alemsin valla duygum yasırnaşık şey
ne vicdansızsın sende be insan norlam istiyorum, veledimi lağığıyla çıkartayım der.
ben sezeryan derim valla o sancıyı çekemem
al yavrum istediğin donudrma olsun :icecream: :jeyyar:ben bi dondurma alabilermiyim :icecream: :icecream: :icecream:
DOĞRU CANIM ama kafa dağıtmak için iyi gelir diye sölemiştimohaoldumsmile
sardıda pcnin başında olamadığımdan yazamadım pek bişey size
ben sezeryan derim valla o sancıyı çekemem
ne vicdansızsın sende be insan norlam istiyorum, veledimi lağığıyla çıkartayım der.
Yumurta kapıa dayanınca vazgeçersin :roflol:
şahsen benim öyle olur sanırım. Çok tatlıdır beni canım, böyle şeker gibi :roflol:
al yavrum istediğin donudrma olsun :icecream: :jeyyar:
öyle miyim :kedi:ayy alemsin valla duygum yasırnaşık şey
girersem nolur kız korkma acımaz :jeyyar: :roflol:timam timam uyumuyorum:jeyyar:
girme o muhabbetlere :jeyyar:
hepimiz sıyırdık burcum :jeyyar: senin en çok neren sıyrıldı bakalım :jeyyar:hepimiz sıyırmış durumdayız ama en çokda ben sıyırdım duygum dimiboshayallersmile
Beni siz delirttiniz -tatlicadiarzu-duygunun keyfi yerinde bugün sırnaşık şey sırnaşık şey
hep böle olsun sırnaşık şeydelikafadulden
normal doğum daha sağlıklı hemeyvahedigeldismile dimi buyrunnnnnnnnnanladım burcucum piki
bende sağlık açısından normal diyorum kızlar kuzucuklarımız için herşey değerkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
duygunun keyfi yerinde bugün sırnaşık şey sırnaşık şey
hep böle olsun sırnaşık şeydelikafadulden
benim eski sevgilimde hakkaride yapmıştı özel timdi çk rahat mesajlaşıoduk valla
tei komutana kaptırdı biz hiç konuşmamıştık sonrada ayrılamaya karar vermişitm zati
öyle miyim :kedi:
girersem nolur kız korkma acımaz :jeyyar: :roflol:
hepimiz sıyırdık burcum :jeyyar: senin en çok neren sıyrıldı bakalım :jeyyar:
Beni siz delirttiniz -tatlicadiarzu-
yeme kııızz benim velek göründüğü gibi olmayabilir söyliim :jeyyar:oy veledini yesinler senin opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol: :icecream::icecream:
Hayatının 10 dk sı sancıyla geçecek burcum be göze almaya değmez mi :1rolleyes:orası öle benimde canım ttalıdır tabikide nprmaldede sancı felaket oluyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?