- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #59.441
kızlar yaa size bişey sorayımmı kaydirigubbakcemile3
kızlar yaa sizce bu 30 gün izni direk düşüp izne geldiğinde şafak saymasammı yoksa napıyım hangisi daha kolay olur kaydirigubbakcemile3
ben bilmem bi çırpıda çıksın da o bana acı çektirmesin ben daha çok bağlanırım söz veriyorum bak yeminlen :1rolleyes:ayy aman aman nerde bi önlem hepsini alırız toptan valla:kedi:
ayyyyy ne güldüm şu yumurta kapıya dayanınca lafına varyaaaaaaaadoğru söylüyosun soluğu sezaryende alırsın bak aman diyimmm! ben zaten ameliyat geçirmişim izim var çok az bir de onun iziyle uğraşamam olursa da normal olsun belden aşağıyı uyuşturuyorlarmış hem artık ama biraz da acıyla doğurmaktan yanayım öyle bebeğine daha çok bağlanıyorsun falan deniyor hani ne kadar emek o kadar hasat şalsdkşaskld sırnaşık şey
sende benim arkamdan sezeryana gelirsin birlikte doğururuz yumurta kapı hesabı :roflol:bende normal doğum düşünüyorum ama bakalım kader kısmet artık
hangisi kolaysa o olsun yaaa
haydi sooor soorrkızlar yaa size bişey sorayımmı kaydirigubbakcemile3
bisküvi denince aklaa.....Haydi sor sorr
kızlar yaa sizce bu 30 gün izni direk düşüp izne geldiğinde şafak saymasammı yoksa napıyım hangisi daha kolay olur kaydirigubbakcemile3
nööf bende doğumlan ilgili sanmıştım boshayallersmile
hayalkırıklığına uğrattın beni özge beee :roflol:
kızıp bırak ya ekle say ekleme say nasıll olsa paşa paşa bitecek o 460 gün
yani sen 30 eklesen de eklemesen de bişey farketmiyo :roflol:
bisküvi denince aklaa.....
:roflol:
özgecim bence de düşme 400 leri de yaşa doya doya boşver hem 300 lere düşmek daha eğlenceli olcak gör bak 401,400 vee 399 dicez:lepi:
Aynen bomba bi soru bekliyodum sempatiksalakcinni
ben düşmedim izini öle sayıyorumyerimseniben
nasıl olsa kullanacak izin
askerin burdayken şafak daha hızlı atarkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
evet tatlım öyle yapalım o zaman seninle tüm tarihlerimiz aynı zaten birlikte düşeriz 300e kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?