- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #59.461
kolay mı kız öyle, benim anam babam, avradım, herbişeyim ağladı o günleri atlatana kadar düşmüyo anam inan paşa paşa geçiriyorsun ama 400 ler hemen bitiveriyor. Kız ben burda daha salya sümük ağladığım günleri hatırlıyorum, şimdi 300 ler bitiyo bak sende öyle olucen kaydirigubbakcemile2ama yaaa 420 daha kızlar ya 300lere geçmek istiyorummm kaydirigubbakcemile3
:icecream::roflol: :roflol:
460 mı 420 mi :roflol:Acaba nedir nedir kaydirigubbakcemile3
aynen canım beraber düşcez bitircez şafaklarıturkbayragiturkbayragi
ben de bi soru sorayım cevap istiyorummm; tim seçimleri nasıl oluyo??? neye göre seçilir veya seçilmezler???
inşallah aynı gün şafak doğan güneş dicez tatlımm opuyorumnanaktan
inşallah aynı gün şafak doğan güneş dicez tatlımm opuyorumnanaktan
ben de bi soru sorayım cevap istiyorummm; tim seçimleri nasıl oluyo??? neye göre seçilir veya seçilmezler???
abi ne zor soru soruyonuz sizde valla orgeneral başbuğun torunu değilim bilemiiciim
:icecream:
abi ne zor soru soruyonuz sizde valla orgeneral başbuğun torunu değilim bilemiiciim
HEHEH AY BEN BUNA GÜLMEKTEN ÖLDÜM YA:)sempatiksalakcinni
Kızlar ya biraz şu şafak olayını kapatın başka şeyler konuşalım şafak dedikçe bir tuhaf oluyorum kızların başka konuşucak bişeyi kalmadı mı yawaklinialirimsmile
Kızlar ya biraz şu şafak olayını kapatın başka şeyler konuşalım şafak dedikçe bir tuhaf oluyorum kızların başka konuşucak bişeyi kalmadı mı yawaklinialirimsmile
bunu da bilemiiciim :sm_confused:torunu olmaya ne gerek var bilmiyorumkismile :icecream: burdakilerin askerlerinden de giren vardır tim seçimlerine:sm_confused:
evet canım 13 kişilik tim grupları seçilcekmiş yarın, ben de korkuyorum Allah korusun hepsini hepsi bizim askerimiz tabi ama gene de içim bi garip oluyo :gitme: benimkinin bacağında platin var,sevki var hastaneye yine de seçerler mi acaba?canım benim aşkım komando seçildi diğer arkadaşları rahatsızlıkları vs yüzünden refüze oldular yani onlar dağıtıma gitti bile. daha sonra 15 kişilik timler seçilmiş bu kişilerle geçirceklermiş tüm askerliği bu 15 kişiyle. 15 kişiyede belirli görevler verilmiş aşkımda mayın dedektörcüsü seçilmiş :sinifsinif:
benim nişanlımda time seçilmişti. şu anda zaten doğuda doğal olarak.
sanırım disiplinine bakıyolar kişisine bakıyolar boyuna posuna bakıyolar yani uygunsa tim şartları için seçiyolar. o kadar asker içinden 30 kişi seçtiler tim için.
canım bu topik şafak sayma topiği değilmi yanlışmı geldik?
evet canım 13 kişilik tim grupları seçilcekmiş yarın, ben de korkuyorum Allah korusun hepsini hepsi bizim askerimiz tabi ama gene de içim bi garip oluyo :gitme: benimkinin bacağında platin var,sevki var hastaneye yine de seçerler mi acaba?
anladım canım saol benimkinin komando olamaz raporu var ama tim için geçerli olur mu bilmiyorum,, Allah hepsini korusun:Saruboceq:
bebek muhabbetine geri dönelim burcum
gerçi oda sarmadı seni amakaydirigubbakcemile3
bunu da bilemiiciim :sm_confused:
Doğumdan konuşuyorduk, sezeryan normal filam nasıl? :roflol:
doğru geldin özgem buyrun, çay kahve ne ikram edelim dondurma da olur :icecream:
hepimiz sıyırmış durumdayız konu dağıtmaya çalışıyoruz şimdilik bizi mazur gör özgem :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?