Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ama yaaa 420 daha kızlar ya 300lere geçmek istiyorummm kaydirigubbakcemile3
kolay mı kız öyle, benim anam babam, avradım, herbişeyim ağladı o günleri atlatana kadar düşmüyo anam inan paşa paşa geçiriyorsun ama 400 ler hemen bitiveriyor. Kız ben burda daha salya sümük ağladığım günleri hatırlıyorum, şimdi 300 ler bitiyo bak sende öyle olucen kaydirigubbakcemile2
:roflol: :roflol:
:icecream:
Acaba nedir nedir kaydirigubbakcemile3
460 mı 420 mi :roflol:

ben de bi soru sorayım cevap istiyorummm; tim seçimleri nasıl oluyo??? neye göre seçilir veya seçilmezler???

canım benim aşkım komando seçildi diğer arkadaşları rahatsızlıkları vs yüzünden refüze oldular yani onlar dağıtıma gitti bile. daha sonra 15 kişilik timler seçilmiş bu kişilerle geçirceklermiş tüm askerliği bu 15 kişiyle. 15 kişiyede belirli görevler verilmiş aşkımda mayın dedektörcüsü seçilmiş :sinifsinif:

ben de bi soru sorayım cevap istiyorummm; tim seçimleri nasıl oluyo??? neye göre seçilir veya seçilmezler???

benim nişanlımda time seçilmişti. şu anda zaten doğuda doğal olarak.
sanırım disiplinine bakıyolar kişisine bakıyolar boyuna posuna bakıyolar yani uygunsa tim şartları için seçiyolar. o kadar asker içinden 30 kişi seçtiler tim için.

abi ne zor soru soruyonuz sizde valla orgeneral başbuğun torunu değilim bilemiiciim

HEHEH AY BEN BUNA GÜLMEKTEN ÖLDÜM YA:)sempatiksalakcinni

Kızlar ya biraz şu şafak olayını kapatın başka şeyler konuşalım şafak dedikçe bir tuhaf oluyorum kızların başka konuşucak bişeyi kalmadı mı yawaklinialirimsmile

bebek muhabbetine geri dönelim burcum
gerçi oda sarmadı seni amakaydirigubbakcemile3

torunu olmaya ne gerek var bilmiyorumkismile :icecream: burdakilerin askerlerinden de giren vardır tim seçimlerine:sm_confused:
bunu da bilemiiciim :sm_confused:

Doğumdan konuşuyorduk, sezeryan normal filam nasıl? :roflol:

evet canım 13 kişilik tim grupları seçilcekmiş yarın, ben de korkuyorum Allah korusun hepsini hepsi bizim askerimiz tabi ama gene de içim bi garip oluyo :gitme: benimkinin bacağında platin var,sevki var hastaneye yine de seçerler mi acaba?

anladım canım saol CEVAP VERDİĞİN İÇİN BİR BİLEN OLMASINA SEVİNDİM a.s. benimkinin komando olamaz raporu var ama tim için geçerli olur mu bilmiyorum,, Allah hepsini korusun:Saruboceq:

Son düzenleme:

canım rahatsızlığını söylerse eğer time seçilmez sanmıyorum ben. benim aşkımın bileğinde sorun vardı söyle dedim söylemedi malesef seçildi o.

canım bu topik şafak sayma topiği değilmi yanlışmı geldik?

DOĞRU CANIM ama kafa dağıtmak için iyi gelir diye sölemiştimohaoldumsmile

bebek muhabbetine geri dönelim burcum
gerçi oda sarmadı seni amakaydirigubbakcemile3

sardıda pcnin başında olamadığımdan yazamadım pek bişey size

bunu da bilemiiciim :sm_confused:

Doğumdan konuşuyorduk, sezeryan normal filam nasıl? :roflol:

ben sezeryan derim valla o sancıyı çekemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…