Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Kızlar bu çok hoşuma gitti..

Burada zaman sensin
Hasretin adı sen..

Düşlerim bembeyaz kar ülkesi
Sensizlik bitmeyen bir rüya
Gözlerim asker
Saçlarım asker..

Beyaz düşler getiriyorsun güzelim
Beyaz saatler..

Omuzlarımda sarkık duvar resimleri
Güneş karalanmış ay çizilmiş
Ve senin rüzgarın taşıyor
Güzellikler ülkesinin..

Su asker toprak asker
Gözlerin sabır taşı
Ellerin bereket

Burada zaman sensin
Hasretin adı sen

Dağlarda açan yaban çiçeğimsin
Yüreğime akan merhamet suları
Yokluğun sürgünün diğer adı
ılk ışığım
Doğan ilk güneşimsin
Düşlerim seninle anlamlı
Yollarım seninle

Su asker toprak asker
Gözlerin sabır taşı
Ellerin bereket

Senin sevginle büyür çiçekler
Kuşlar senin sevginle uçar

Düşlerim asker
Saatlerim asker..

hayatım ben kısa dönem olupta şırnakta asker olan birini görmüştüm o yüzden böyle söyledim ve olması gerekeni.. yani bana göre aralarında tek fark bu olmalı ve ben buna inanmak istiyorum tatlım..

kısa dönem doğu olmaz die bi kanıun yok ama maleseffffff ayrım var rütbene göre muameleeee allahım askerimii ve askerlerinizi korusun allaha emanet hepsii :Saruboceq:

Malesef tek fark o olmuyo özgecim mutlaka bi ayrım oluyo. Daha rahat oluyo kısa dönem yapanlar.

ohooooo hemde ne ayrım var anlatamam askım anlatıyor da deli oluyorum vatani görevse bu herkes eşit yapacak ama öyle olmuyor işte uzun dönem acimeler ustalardan cok cekiyor hele de kısa dönemse ustalar . neyse ki bizimkiler de usta olacak bakalım söyliyim de o acemileri ezmesin ama acayip ayrımlar var askeriye de neyse hayırısıyla gelsinlerde ben herşeye razıyımmmm....boshayallersmile

tatlım bu gün aşkım söyledi sizin ordan(kırkağaçtan) benim aşkımın yanına(foçaya) komandolar gelmiş duydunmu bunu sen :)

evet cnm aynen ayrım çok büyük hele bazı yerlerde askeri adAM yerine bile koymuolarmıiisssss boshayallersmile

tatlım bu gün aşkım söyledi sizin ordan(kırkağaçtan) benim aşkımın yanına(foçaya) komandolar gelmiş duydunmu bunu sen :)

evet bahsetti Eren de dedi gidebiliriz belki bi kısmımız Foça ya ama gitti mi bilemiyorum bidahaki aradığında öğrenirim çünkü dağıtmamışlardı biz konuştuğumuzda bakalımmm :))

evet cnm aynen ayrım çok büyük hele bazı yerlerde askeri adAM yerine bile koymuolarmıiisssss boshayallersmile

evet öyleymiş ondan askımda komando olmak istiyodu oldu da biraz saygınlık kazanır belki aklinialirimsmile olsun onlara ne kadar değer verdiğimizi anlıyorlar :teytey:

çok zor diolar ama manisa kırkağaç için cnm yhaaa eyvahedigeldismile

tecrübeyle onaylı canım askım diyor ki arkadaslarıma söylicem gelmesinler buraya ne yapsınlar etsinler kırkağaç a düşmesinler a.s ama eğitimleri çok iyiymiş bu yüzden gittikleri yerde askerler sıkıntı çekmiyormuş çok sızlanıyorlarmış ama faydasını usta birliğinde görüyorlarmış benim sevgilim diyorki delirenler var burda ama o tad almaya bakıyor yoksa çekilmez askım diyor istekle yapıyor alışmış artık komutanlarda diyorlarmış siz kaytarın sonra gidin dağa çıkın vurulup eve tabutlamı dönün istiyorsunuz! bu kadar net konuşuyormuş yani ondan eğitim felaket sıkı. :sm_confused:

benimkide aynen öyle tatlım ya komutan siz burda ağlarsanız eğitim zor diye, doğuya gittiğinizdede sevgiliniz anneniz babanız ağlar arkanızdan demiş :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…