Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

doğu diyolar ama hayırlısı olsun canım

seninki de komandoysa sevindirici bir haberim var canımm komandoları merkeze yolluyorlarmış ilçe bile olsa merkezde kalıyorlarmış sadece haftada 1 kez 2 3 günlüğüne dağda kalıyorlarmış sonra merkeze geri geliyorlarmış jandarmalar karakollarda kalacakmış ama bu haberi duyunca acayip mutlu oldum ozaman hep irtibatta oluruz ne güzel yaaa ama jandarmalar için de üzüldüm onlarda bizim askerlerimiz sayılır Allah hepsini korusun eğer birşey olursa sokakta da olur evde de bize dua etmek düşüyorrr mafoldumben

canım sen bu gün ne giydin topiğiyle ilgileniyosun dimi ben oraya fotograf eklemiştim gördünmü bende ekliyim dedim heveslendim kaydirigubbakcemile3
a görmedim canım seni görmüşümdür ama sen olduğunu anlamamışımdır merak ettim hemen bakcam ben de bakıyorum o topiğe hatta ben de eklemiştim 2 kere

canım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çünkü benim askerimin komando olamaz raporu var komando seçilmedi ama yarın tim seçimleri var belki seçilir, ve aşkım jandarma :gitme:seçilirse korkmalıyım sanırımbilmiyorumkismile Allah hepsini korusun inşallahh

atarsa

turkbayragi Ş A F A K 325 turkbayragi

:Saruboceq: Allahım sen aşkımı kötülüklerden kötü insanlardan kor yarabbim :Saruboceq:

Seni Çok Seviyorum Bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…