- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #59.561
24 Mayıs'ta mı teslim oldu seninkide ozaman şafaklar aynı canım yaaa :)
selam kızlar
selaaam canım hoşgeldin nasılsınnnn
evet canım o zaman teslim oldu Siyahincim, sen ve ben kısmetse aynı gün şafak doğan güneş dicez :lepi:
Selam mel_ay
tatlım bu gün aşkım söyledi sizin ordan(kırkağaçtan) benim aşkımın yanına(foçaya) komandolar gelmiş duydunmu bunu sen :)
selam özgecim nasılsınopuyorumnanaktan
hoşbuldum tatlım iyiyim sen nasılsın opuyorumnanaktan
benim askerimin yanına da foça'dan 80 komando gelmiş bugün canım 40 gün tim eğitimi alcaklarmışturkbayragi
selam bu arada kızlar a.s.
evet canım o zaman teslim oldu Siyahincim, sen ve ben kısmetse aynı gün şafak doğan güneş dicez :lepi:
benim askerimin yanına da foça'dan 80 komando gelmiş bugün canım 40 gün tim eğitimi alcaklarmışturkbayragi
selam bu arada kızlar a.s.
eveeett:lepi: herşeyi beraber aynı anlarda yaşıcaz dağıtımlarımız olcak izinlerimiz olcak vee bir gün doğan güneş dicezturkbayragi
eveeett:lepi: herşeyi beraber aynı anlarda yaşıcaz dağıtımlarımız olcak izinlerimiz olcak vee bir gün doğan güneş dicezturkbayragi
bilecik canımturkbayragi
bilecik canımturkbayragi
benim ki de Manisa da bakalım dağıtımlar nereye olacak bilmiyorumkismile
doğu diyolar ama hayırlısı olsun canım
a görmedim canım seni görmüşümdür ama sen olduğunu anlamamışımdır merak ettim hemen bakcam
canım sen bu gün ne giydin topiğiyle ilgileniyosun dimi ben oraya fotograf eklemiştim gördünmü bende ekliyim dedim heveslendim kaydirigubbakcemile3
seninki de komandoysa sevindirici bir haberim var canımm komandoları merkeze yolluyorlarmış ilçe bile olsa merkezde kalıyorlarmış sadece haftada 1 kez 2 3 günlüğüne dağda kalıyorlarmış sonra merkeze geri geliyorlarmış jandarmalar karakollarda kalacakmış ama bu haberi duyunca acayip mutlu oldum ozaman hep irtibatta oluruz ne güzel yaaa ama jandarmalar için de üzüldüm onlarda bizim askerlerimiz sayılır Allah hepsini korusun eğer birşey olursa sokakta da olur evde de bize dua etmek düşüyorrr mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?