- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #59.581
bende iyiyim canım askerimle konuştum güzel güzel dahada iyi oldumhihoyyytiyiyim canım sen nasılsın? :1hug:
ben de iyiyim hayatım nasıl olalım işte görüyorsun hepimiz şafak sayar olduk valla kaydirigubbakcemile3
a görmedim canım seni görmüşümdür ama sen olduğunu anlamamışımdır merak ettim hemen bakcamben de bakıyorum o topiğe hatta ben de eklemiştim 2 kere
canım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim çünkü benim askerimin komando olamaz raporu var komando seçilmedi ama yarın tim seçimleri var belki seçilir, ve aşkım jandarma :gitme:seçilirse korkmalıyım sanırımbilmiyorumkismile Allah hepsini korusun inşallahh
a görmedim canım seni görmüşümdür ama sen olduğunu anlamamışımdır merak ettim hemen bakcamben de bakıyorum o topiğe hatta ben de eklemiştim 2 kere
919. sayfadaydı canım sanırım yada 1 sayfa öncesi veya sonrası bak bakalım kaydirigubbakcemile3
bende iyiyim canım askerimle konuştum güzel güzel dahada iyi oldumhihoyyyt
aynen canım valla hele ben 400 günden beri şafak sayıyorum bi hal oldum artıkkaydirigubbakcemile3
darısı sizlerin başına olsun
hıııı :bbo: bilemiyorum ki canım ya gerçi ben karakolları da sordurdum orda da sadece nöbet tutuyormuşsun yeme içme yatma ve nöbet bundan ibaretmiş öyle her gün de olay olmaz canım yaaa dua edelim biz bol bol a.s.
amin canım ya o günleri görsem daha ne isterim kiiiiiiii opuyorumnanaktan
aynen canım nerde olursa olsunlar Allah hepsini korusun sağsalim döncekler inşallahturkbayragi
görüceksin tabiki tatlım öyle yada böyle bi şekilde vakit geçiyo. önemli olan insanın kendi kendine teselli vermesi bence.:teselli:
Amin hepsini korusun Rabbim dua ettim mi sadece Eren için değil hepsi için ediyorum inşallah sağ salim hayırlısıyla bitirip döneceklerrr alkisalkisalkis
inşallah inşallah geçiyor tabi öyle ya da böyle ama işte öyle gözüm hep haberlerde gazetelerde tanıdık komutanların telefonlarını aramakla geçecek ve sınav yılım ondan endişeliyim inşallah güzel geçer bu yıl herkes için askerlerimiz için ve askım içinnnnn opuyorumnanaktan
çok saol hayatım opuyorumnanaktanözgemesajlarından buldum seni canımne kadar hoşsun çıtıpıtısın maşallah
tatlım bu sene lise sona mı geçtin?
tepkiselmi kolay gelsin canım başarılar sana a.s.
teşekkürler canım saol inşallah kolay gelir :)) bu arada eğitimci yazıyor mesleğinde öğretmen misin canımmmm :kedi:
inşallah seneye öğretmenim canımbu yıl bitirdim üniversiteyi 1 yıl formasyon alıp kpss'ye gircemsempatiksalakcinni
sorun da orda canım bölümüm tarih ataması çok zor oluyo ama çok severek isteyerek seçtim çok da mutlu bir şekilde okudumzemuszemus hakkımızda hayırlısı canım elbet bulunur bi yoluopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?