Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyiyim canım sen nasılsın? :1hug:
bende iyiyim canım askerimle konuştum güzel güzel dahada iyi oldumhihoyyyt

ben de iyiyim hayatım nasıl olalım işte görüyorsun hepimiz şafak sayar olduk valla kaydirigubbakcemile3

aynen canım valla hele ben 400 günden beri şafak sayıyorum bi hal oldum artıkkaydirigubbakcemile3
darısı sizlerin başına olsun

hıııı :bbo: bilemiyorum ki canım ya gerçi ben karakolları da sordurdum orda da sadece nöbet tutuyormuşsun yeme içme yatma ve nöbet bundan ibaretmiş öyle her gün de olay olmaz canım yaaa dua edelim biz bol bol a.s.

bende iyiyim canım askerimle konuştum güzel güzel dahada iyi oldumhihoyyyt

aynen canım valla hele ben 400 günden beri şafak sayıyorum bi hal oldum artıkkaydirigubbakcemile3
darısı sizlerin başına olsun

amin canım ya o günleri görsem daha ne isterim kiiiiiiii opuyorumnanaktan

aynen canım nerde olursa olsunlar Allah hepsini korusun sağsalim döncekler inşallahturkbayragi

aynen canım nerde olursa olsunlar Allah hepsini korusun sağsalim döncekler inşallahturkbayragi

Amin hepsini korusun Rabbim dua ettim mi sadece Eren için değil hepsi için ediyorum inşallah sağ salim hayırlısıyla bitirip döneceklerrr alkisalkisalkis

görüceksin tabiki tatlım öyle yada böyle bi şekilde vakit geçiyo. önemli olan insanın kendi kendine teselli vermesi bence.:teselli:

inşallah inşallah geçiyor tabi öyle ya da böyle ama işte öyle gözüm hep haberlerde gazetelerde tanıdık komutanların telefonlarını aramakla geçecek ve sınav yılım ondan endişeliyim inşallah güzel geçer bu yıl herkes için askerlerimiz için ve askım içinnnnn opuyorumnanaktan

tatlım bu sene lise sona mı geçtin?

Benimde canımın gelmesine 115 gün var vay be 460 lardan nerelere geldik.:Saruboceq:
Sorun yaşayan arkadaşlarıma bizde aynı şeyleri yaşadık saçma sapan bir nedenden sanırım öyle olmalı çünkü hatırlayamıyorum 1 hafta konuşmadık küstük. Benim içim içimi yedi onunda öyle telefonlarıma çımadı uyuyorum dedi.Deli etti beni 1 hafta sonra bana kargodan mesaj geldi ben de çarşıya gittim bakmaya giderken de ellerim ayaklarım titriyor acaba resimlerimizi mi göndermiş:uhm:. Eve gelene kadar açamadım üzündüteden açınca içinnden bir kırmızı gül çıktıa.s. ve siyah bir elbise çok duygulandım ve süpriz oldu. sositosositoŞimdi 4 ayı kaldı ilk günlere bakıyorumda o zaman ikimizde çok stresliydik, daha dün gibi Ağustosta askere gittiği. Zamanla aranızdaki problem düzelir bence evde oturmayın zaman geçirmek için bir şeyler yapın bizde ister isteemz stres oluyoruz.

sorun da orda canım bölümüm tarih ataması çok zor oluyo ama çok severek isteyerek seçtim çok da mutlu bir şekilde okudumzemuszemus hakkımızda hayırlısı canım elbet bulunur bi yoluopuyorumnanaktan

sorun da orda canım bölümüm tarih ataması çok zor oluyo ama çok severek isteyerek seçtim çok da mutlu bir şekilde okudumzemuszemus hakkımızda hayırlısı canım elbet bulunur bi yoluopuyorumnanaktan

ooo tarih ben de severim ama her öğretmenden dinlenmiyor tarih bunu öğrendim tüm öğrenim hayatım boyunca bir tarih hocam var nerdeyse aşığım ona öğretmen şahane bir tarih öğretmeni umarım sen de tarafsız bir tarih hocası olursun canımmm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…