- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.961
N€RGİS;7265927 .!.:balparem hiç ortalarda yokbende pztsi finaller başlıyo yoğunum. ama safağımızı yazayım ikimiz yerine :))) şafak 352
bu arada tuğba_nur doğum günün kutlu olsun canım
452
Bugün bilet aldım yarın akşam aşkıma doğru yola çıkıyorum :teytey:
452
Bugün bilet aldım yarın akşam aşkıma doğru yola çıkıyorum :teytey:
BU NE ACELE KIZIM KIII DAHA KAÇ GÜN OLDUN YOLLAYALI BEEEE -tatlicadiarzu-SEN BÖYLE GİDİP DURCANMI HEPP ...BEN KISKANDIM AZICIK BEE TAAAAAAA TUNCELİYE NASI GİDİYİM BEN YAAmafoldumbensenağlama.HASRET KALDIM RESMEN YAA YÜZÜNÜ GÖRMEDİM AYLARDIR SESİNİDE ZAR ZOR DUYUYOZ ALLAHIM SABIR VERSİN BİZE YAA....SEN BANA BAKMA GÜLÜM YAAA FIRSAT BULDUKÇA GİT YALNIZ BIRAKMA HİÇ BİZ YAPAMIYOZ BARİ SEN YAP SARIL ÖP KOKLA SEVDİĞİNİ YAAA....Şenizopuyorumnanaktan
kuzum seninki yine msj atmış.benim kazmam doğum günlerimde hiç aramaz.niyeymiş sevmiyomuş doğum günü,şu günü falan filan.normalde günde en az 5 kez arar sorar.ama özel günlerde arayıp sormaz,bazen telini bile kaptır.onunda huyu böyle işte.adam etcem ama onu.klava:inş yanii.
offff yaa çok sıkıldımmmm bennnnnnnnnnnnnnn
walla sıkıldım ama yaaaa hastayım bugün zaten canım bişi yapmak istemiyo bide başımda bi musibet var offff yaa offff
hastalık değil başka bi olayım var şuanda duruduk yere başıma bela aldım yaa korkuyorum walla ...ondan sıkkın canım
sağol canım halledicem inşallah duua edin bana ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?