- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #5.941
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM TOPİĞE BELKİ BİRAZ KEYİF GELİR DEDİM HEMDE BİZ GİDENLERİ GÖRDÜKÇE UMUTLANIYORUZ ONLAR GTTİKÇE SIRANIN BİZE GELDİĞİ İÇİN MUTLU OLUYORUZ.BU LİSTE BİZİM UMUT LİSTEMİZ GİBİ BİŞİ TUĞBACIM...kaydirigubbakcemile5zemuszemus
ÜZÜLME OKADAR BEKLEMİŞSİN 1 GÜN DAHA BEKLERSİN DÜZELTTİM LİSTEYİ CANIMCIM ÖPÜYORUMMMMMopuyorumnanaktan
Teşekkür ederim canım benim... :1hug:
Allah hepimizi tez vakitte kavuştursun inşallah sevgililerine...
Bak sen evlisin, biz de inşallah nişanlım geldikten 1 ay sonra evleneceğiz Temmuz 27 sinde. Benim biraz da bu askerlik döneminde kendimi telkin edişim şu şekilde oldu:
Sabret zaten evlenince hergün beraber olacaksın, belki zorlukları olacak alışma evresinde, bu anın tadını çıkarmaya bak gibilerinden her ne kadar işe yarayıp yaramadığını bilmesem de bunu kendime birkaç kez söyledim...
Gamzecim sen ve evli olanlar var ise topikte evlilik güzel bişey mi, sonradan insan sıkılıyor mu gibi konularda bana deneyimlerinizden bahseder misiniz? a.s.
Bilmiyorum topik dışı mı oldu konu süprizzzzz
topik dışı değil canımcım ahh erkekler başlığındayız eee evlilikte erkekte olduna göre topiğe uygundur merak etme...walla ben seviyorum deli gibi seviyorum 4 yıldır çekmediğim kalmadı halada çekiyorum ama hiç pişman değilim pişmanda olmayacağım sevdikten sonra onun içn çektiklerin bal gibi geliyo onun bi tatlı sözü unutturuyo herşeyi ..tabi değişiyodur kişiden kişiye bilemem benim kocam bana hep destek oldu hep yanımda oldu öyle olmasaydı belki bigün bende pişman olabilirdim ama allaha şükür ben kocam için oda benim için yaşıyoruz.bu nedenle hayatttaki tüm herşeye değer oldunu düşünüyorum eşimin bu zamana kadar evlilikten hiç sıkılmadım sevdiğin yanında yaa elelesin nasıl sıkılır insan ben ondan 15 dk bile ayrı kalmadım bak 15 ay ayrı kalmaya mecburum şimdi canımdan can gidiyor inan bana evlilik daha farklı yaşanılan özel şeyler var sonuçta araya kilometreler girince iş çok değişiyo sevgiliykenki gibi olmuyo...evlilik herşeye rağmen çok güzel bence diğerleri ne der bilemem canım bence böyle...onun bi öpüşü dünyalara bedel bee kurban olurum muhammedime ben yaaa opuyorumnanaktanŞeniz:asigim:
Bu arada benim bugün doğumgünüm kızlar, gerçi diğer günlerden farksız olduğu için kutlamalar hariç pek bir değişiklik yok.
Ama şöyle bir durum oldu paylaşmak istedim, içimde tutamadım..
nişanlımın çektiği msj şu :
" Canım doğum günün kutlu olsun ..."
sadece bu yani başka hiç bir şey yok. Ya ben onun doğumgününde o kadar güzel msj hazırlamıştım, hatta bir ara hüzünlenip ağlamıştım iyiki doğmuş, benim aşkım olmuş diye. Şu mesaja bakın siz
Ben de hiçbir şey yazmadım, ne teşekkür ettim ne kızdım, bişey de yazmıycam. Aslında sinirlenmedim. Önceden olsa bu olay çok sinirlenirdim ve mutlaka bir huysuzluk çıkarırdım.
Sizce bana ne oluyor :çok üzgünüm: büyüdüm mü, yoksa dün moralimi bozan bir olay yaşamıştım o yüzden böyle mal gibi miyim mafoldumben
Merhaba arkadaşım,
Biz seninle aynı şafağı paylaşıyorduk ama sen beni solladın :çok üzgünüm:
Ben senden bir sıra gerideyim listede artık delikafadulden
Çok teşekkür ederim arkadaşlarım, hepinize ayrı ayrı ...
Yok gamzecim benimsi asteğmen o kadar yoğun olacağını sanmıyorum, senin kocan ayrı bir boyutmuş maşallah diyorum... kaydirigubbakcemile
Bakalım tek umudum evlendikten sonra mutlu olmamız, yinede belki daha fazla şey hissedip belli etmemiştir benim koca adayım benneyaptımki
İyki doğdunn canımm =)
Benimkide doğum qünümde qece 12de uykusundan kalkıp aradı.O qece nöbetteki arkadaşını tembihlemiş Uykudan uyandım ilk kez o saatte arıyordu ve çok şaşkındım .Seni çok sevıyorum İykİ varsın iyki benımlesın felan dedı.Benım hala jeton düşmemişdii.Aşkım ıyımısın noluyo bısımı oldu felan dıye sormusdum hatta =))
Kendi doğm günümü unutmuşummm.İyki doğdun deyince şok olmuşdummm .Teşekkür ettim ve teli kapadık=)
Sonra sabaha kadar uyumamışdımm cok heycanlanmısdımm =))
Sabah uyanınca tekrar aradı qene kutladı =)
Ondan bır ıkı saat sonrada annesi aradı. Bulusduk hediye almıslar bana birbukette cıcek yaptırmıslaR.Benımkı tembıh etmiş =)
Çok mutlu olmuşdumm .Onu çok seviyorummmm =))
Canım benim iyiki doğmuşsun iyiki kk desin iyiki varsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanBu arada benim bugün doğumgünüm kızlar, gerçi diğer günlerden farksız olduğu için kutlamalar hariç pek bir değişiklik yok.
Ama şöyle bir durum oldu paylaşmak istedim, içimde tutamadım..
nişanlımın çektiği msj şu :
" Canım doğum günün kutlu olsun ..."
sadece bu yani başka hiç bir şey yok. Ya ben onun doğumgününde o kadar güzel msj hazırlamıştım, hatta bir ara hüzünlenip ağlamıştım iyiki doğmuş, benim aşkım olmuş diye. Şu mesaja bakın siz
Ben de hiçbir şey yazmadım, ne teşekkür ettim ne kızdım, bişey de yazmıycam. Aslında sinirlenmedim. Önceden olsa bu olay çok sinirlenirdim ve mutlaka bir huysuzluk çıkarırdım.
Sizce bana ne oluyor :çok üzgünüm: büyüdüm mü, yoksa dün moralimi bozan bir olay yaşamıştım o yüzden böyle mal gibi miyim mafoldumben
ıyki doğdunn canımm =)
Benimkide doğum qünümde qece 12de uykusundan kalkıp aradı.O qece nöbetteki arkadaşını tembihlemiş Uykudan uyandım ilk kez o saatte arıyordu ve çok şaşkındım .Seni çok sevıyorum ıykı varsın iyki benımlesın felan dedı.Benım hala jeton düşmemişdii.Aşkım ıyımısın noluyo bısımı oldu felan dıye sormusdum hatta =))
Kendi doğm günümü unutmuşummm.ıyki doğdun deyince şok olmuşdummm .Teşekkür ettim ve teli kapadık=)
Sonra sabaha kadar uyumamışdımm cok heycanlanmısdımm =))
Sabah uyanınca tekrar aradı qene kutladı =)
Ondan bır ıkı saat sonrada annesi aradı. Bulusduk hediye almıslar bana birbukette cıcek yaptırmıslaR.Benımkı tembıh etmiş =)
Çok mutlu olmuşdumm .Onu çok seviyorummmm =))
Ya benım takvımım yokolmuşşşşşş nabcamm kızlar :S:S:S:S
Nerqis bızım takvımlerımız kayboldu senınkı duruyo ama pufsss yaa =(
452
Bugün bilet aldım yarın akşam aşkıma doğru yola çıkıyorum :teytey:
N€RGİS;7266386 .!.:canım benim seninki de duruyo zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?