Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Teşekkür ederim canım benim... :1hug:
Allah hepimizi tez vakitte kavuştursun inşallah sevgililerine...

Bak sen evlisin, biz de inşallah nişanlım geldikten 1 ay sonra evleneceğiz Temmuz 27 sinde. Benim biraz da bu askerlik döneminde kendimi telkin edişim şu şekilde oldu:
Sabret zaten evlenince hergün beraber olacaksın, belki zorlukları olacak alışma evresinde, bu anın tadını çıkarmaya bak gibilerinden her ne kadar işe yarayıp yaramadığını bilmesem de bunu kendime birkaç kez söyledim...

Gamzecim sen ve evli olanlar var ise topikte evlilik güzel bişey mi, sonradan insan sıkılıyor mu gibi konularda bana deneyimlerinizden bahseder misiniz? a.s.

Bilmiyorum topik dışı mı oldu konu süprizzzzz

topik dışı değil canımcım ahh erkekler başlığındayız eee evlilikte erkekte olduna göre topiğe uygundur merak etme...walla ben seviyorum deli gibi seviyorum 4 yıldır çekmediğim kalmadı halada çekiyorum ama hiç pişman değilim pişmanda olmayacağım sevdikten sonra onun içn çektiklerin bal gibi geliyo onun bi tatlı sözü unutturuyo herşeyi ..tabi değişiyodur kişiden kişiye bilemem benim kocam bana hep destek oldu hep yanımda oldu öyle olmasaydı belki bigün bende pişman olabilirdim ama allaha şükür ben kocam için oda benim için yaşıyoruz.bu nedenle hayatttaki tüm herşeye değer oldunu düşünüyorum eşimin bu zamana kadar evlilikten hiç sıkılmadım sevdiğin yanında yaa elelesin nasıl sıkılır insan ben ondan 15 dk bile ayrı kalmadım bak 15 ay ayrı kalmaya mecburum şimdi canımdan can gidiyor inan bana evlilik daha farklı yaşanılan özel şeyler var sonuçta araya kilometreler girince iş çok değişiyo sevgiliykenki gibi olmuyo...evlilik herşeye rağmen çok güzel bence diğerleri ne der bilemem canım bence böyle...onun bi öpüşü dünyalara bedel bee kurban olurum muhammedime ben yaaa opuyorumnanaktanŞeniz:asigim:

Ay canım benim maşallah, Allah nazarlardan saklasın
Ne kadar içten samimi yazmışsın, çok mutlu oldum bunları okuyunca...Ben şu an kendi evliliğimizin böyle olacağını düşünemiyorum çünkü 12 aydır askerlik çekiyoruz onun öncesinde de çok çok fazla bişey paylaşmadık haliyle.. dediğin gibi evlendikten sonra paylaşımlar artacak, ve daha çok tanıyacağız. İnşallah bizim de evliliğimiz böyle olur opuyorumnanaktan
Bu güzel, samimi paylaşımın için çok teşekkür ederim canım :1hug:

Bu arada benim bugün doğumgünüm kızlar, gerçi diğer günlerden farksız olduğu için kutlamalar hariç pek bir değişiklik yok.

Ama şöyle bir durum oldu paylaşmak istedim, içimde tutamadım..
nişanlımın çektiği msj şu :
" Canım doğum günün kutlu olsun ..."
sadece bu yani başka hiç bir şey yok. Ya ben onun doğumgününde o kadar güzel msj hazırlamıştım, hatta bir ara hüzünlenip ağlamıştım iyiki doğmuş, benim aşkım olmuş diye. Şu mesaja bakın siz
Ben de hiçbir şey yazmadım, ne teşekkür ettim ne kızdım, bişey de yazmıycam. Aslında sinirlenmedim. Önceden olsa bu olay çok sinirlenirdim ve mutlaka bir huysuzluk çıkarırdım.

Sizce bana ne oluyor :çok üzgünüm: büyüdüm mü, yoksa dün moralimi bozan bir olay yaşamıştım o yüzden böyle mal gibi miyim mafoldumben

kuzum bak benim doğum günümdeyken eşim acemilikteydi eğitimleri vardı çok ağırdı komando eğitimi olduğu için komutana yalvardım resmen dedi önüne diz çöktüm nolursunuz komutanım izin verin 2 dk tel açayım die dedi genede izin vermemiş komutan yaa düşün artık.ertesi gün aradı dün sabah ben uyandıracaktım seni ilk ben kutlayacaktım ama olmadı dedi bende beklemedim zaten biliyorum çünkü kimbilir ne halde die bak şimdide dağda sürekli nerden arasın gülüm yaa iyi olsunda varsın aramasın unutmaz biliyorum içi içini yer durur üzülür ama arayamaz işte napalım.o mesajı kimbilir nasıl çekti belkide senin için tehlikeye girdide çekebildi okadar .ya yakalansa bak ne güzel 27 sayıyosun üzerine bi 25 gün daha eklensin istermisin istemezsin değilmi .o yüzden mutlu ol unutmamış olması bile seni mutlu etmeli gülüm...umarım yardımcı olabilmişimdir tatlım opuyorumnanaktan
ıYıKı DOĞDUN TUĞBACIM SEVDıĞıNLE BıRLıKTE NıCE MUTLU HUZURLU SAĞLIKLI SENELERE HAYATIM..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşım,

Biz seninle aynı şafağı paylaşıyorduk ama sen beni solladın :çok üzgünüm:
Ben senden bir sıra gerideyim listede artık delikafadulden

merhaba canim

öncelikle bugun dogum gununmus dogum gunun kutlu olsun tatlim sevdiginle bir ömur beraber nice gunler kutlarsiniz insallah.
askerlige gelince Allah kavustursun bu son ayriliginiz olur insallah. Rabbim baska ayrilik göstermesin.
bizim askerlik bitti nerdeyse 6 hafta olacak gamyoncuiremsu
simdide sevdigime kavusmak icin safak sayiyorum hos 26 gun sonra yola cikicaz yolculuk nerden baksan en az 2 gun. ama oyle sayipta moralimi bozmak istmiyorum
yola ciktigimizda kavusmus olarak sayiyorum
yani sen yine benden öncesin merak etme sengözlerimebaksanab

Çok teşekkür ederim arkadaşlarım, hepinize ayrı ayrı ...

Yok gamzecim benimsi asteğmen o kadar yoğun olacağını sanmıyorum, senin kocan ayrı bir boyutmuş maşallah diyorum... kaydirigubbakcemile

Bakalım tek umudum evlendikten sonra mutlu olmamız, yinede belki daha fazla şey hissedip belli etmemiştir benim koca adayım benneyaptımki

kuzum seninki yine msj atmış.benim kazmam doğum günlerimde hiç aramaz.niyeymiş sevmiyomuş doğum günü,şu günü falan filan.normalde günde en az 5 kez arar sorar.ama özel günlerde arayıp sormaz,bazen telini bile kaptır.onunda huyu böyle işte.adam etcem ama onu.klava:inş yanii.

ıyki doğdunn canımm =)

Benimkide doğum qünümde qece 12de uykusundan kalkıp aradı.O qece nöbetteki arkadaşını tembihlemiş Uykudan uyandım ilk kez o saatte arıyordu ve çok şaşkındım .Seni çok sevıyorum ıykı varsın iyki benımlesın felan dedı.Benım hala jeton düşmemişdii.Aşkım ıyımısın noluyo bısımı oldu felan dıye sormusdum hatta =))
Kendi doğm günümü unutmuşummm.ıyki doğdun deyince şok olmuşdummm .Teşekkür ettim ve teli kapadık=)
Sonra sabaha kadar uyumamışdımm cok heycanlanmısdımm =))
Sabah uyanınca tekrar aradı qene kutladı =)
Ondan bır ıkı saat sonrada annesi aradı. Bulusduk hediye almıslar bana birbukette cıcek yaptırmıslaR.Benımkı tembıh etmiş =)
Çok mutlu olmuşdumm .Onu çok seviyorummmm =))

ne güzel yaa.senağlamabenümküü öle diil.ne se ben yinede seviyom kalasımı:teselli:.

Canım benim iyiki doğmuşsun iyiki kk desin iyiki varsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yaa benimkide ogün hattını takmış bi telefona açtı 1 saate yakın konuştuk sonra şebeke gitti kesildi neyse bne yattım uyudum saat 11:45 gibi telefonun sesiyle uyandım dedim noluyooo depremmi oluyoosırnaşık şey neyse napıosun flan filan uyuyorumm dedim normalde tamam uyu sen yarın konuşurz fln der kapatırdı yarın napıcaksın gibi saçma sorular soruyo bedne uykulu uykulu cevap veriyorum bu aradasırnaşık şey neyse sonra saat kaç oldu dedi bende 12 dedim " iyiki doğdun bebeğim iyiki varsın hadi şimdik uyu bakim" dedi bende bunun içinmi uyutmuyosun yarım saattir dedim gülüyoo:roflol: ertesi günde çalıştığım şirkete meyvelerden yapılmış bu sepetten göndermiş çok şaşırmıştım şırnaktan böyle bir süpriz yapmasına int üzerinden sipariş vermiş meğersem:asigim: üzerindede dünüm bugünüm yarınımsın iyiki varsın ruhum yazıyordu:asigim:

bu c.teside onun d.günü ama ben öle süprizler yapamıyorum mektup gönderebildim sadecemafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…