- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
- #60.061
bizde kızımız olursa adını Ada koyucaz :1rolleyes:
önemli bir yeri var adanın bizde :1rolleyes:
erkek olursa belkim Ayaz olur :1rolleyes:
Adaların bizdede çok özel yerleri var :asigim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizde kızımız olursa adını Ada koyucaz :1rolleyes:
önemli bir yeri var adanın bizde :1rolleyes:
erkek olursa belkim Ayaz olur :1rolleyes:
bizde isimleri coktan bulduk..
Erkek ve kiz ismi hazir.. sadece bebisler gelmesi lazim![]()
selam canım evet bugün bizimkinin de tim seçimleri oldu ama daha başlamadan sevki olanlar hastalığı olanlar kenara ayrılsın demişler bizim de sevkimiz var seçilmedi yani aşkım, hayırlısı için dua ettim hep demek bu hayırlısıymış dağıtımları tek tek olcak dediğin gibiturkbayragiselam kızlarrrr bugün tim seçimleri olmuş tim seçimlerini komutan kafasına göre yapıyormuş askım el kaldırdı girmek için ama ona sıra gelene kadar timler oluşturulmuş o da komando olarak %60 Batı ya düşebilirmiş konutanlar öyle söylüyor bir de nereye giderse alayda kalacakmış karakol veya dağa gitmeyecekmiş öyle söyledi bakalım tam bişey dağıtımda söyler bana ama içim rahat yaaa bugün onun sesiyle uyanmak çok iyi oldu bayanssulusmile:asigim:
ben de eylül ismini çok seviyorum canım ikiz olursa eylül eylem düşünmüştük bi ara:ecrin_bebek:
benim çok istediğim bi isim hem kız hem erkek ismi olabilecek bi isim aşkımın soyadı oldugu için onu koyamıcam kaydirigubbakcemile3 erkek olursa aşkım koycak bizimde kız olursa Eylül istiyorum :1rolleyes:
bende sabah ilk aşkımın sesini duydum bu gün 6 buçukta uyandırdı beni :asigim: ama benimki timde maalesef :gitme:
güzel uyumlu isimler duygucum..
Bizimkide uyumluuu
babykecm senin adın ne :1rolleyes:
:kedi: :1rolleyes:Adaların bizdede çok özel yerleri var :asigim:
yaa bana da yaz bende istiyorum da niye özelden anlamadım :sm_confused:güzel uyumlu isimler duygucum..
Bizimkide uyumluuu
selam canım evet bugün bizimkinin de tim seçimleri oldu ama daha başlamadan sevki olanlar hastalığı olanlar kenara ayrılsın demişler bizim de sevkimiz var seçilmedi yani aşkım, hayırlısı için dua ettim hep demek bu hayırlısıymış dağıtımları tek tek olcak dediğin gibiturkbayragi
ben de eylül ismini çok seviyorum canım ikiz olursa eylül eylem düşünmüştük bi ara:ecrin_bebek:
beni hergün 6.30 da uyandırıyosonra 8de arıyo sonra 12de sonra 15 te geceye kadar 7-8 kere arıyosempatiksalakcinni
aman nazar değmesin yaa sesini duymazsam çıldırırım:asigim:
özgem üzülme ya sizin için de hayırlısı buymuş demekki belki çok iyi bi yere düşcek bilemeyizki:teselli: Allah hepsini korusunturkbayragi
:kedi: :1rolleyes:
yaa bana da yaz bende istiyorum da niye özelden anlamadım :sm_confused:
başkası koymasın diye mi kaydirigubbakcemile3
İyiyim burcucum sende iyisin maşallah.
bende hemen istiyorum bebiş en fazla 1 sene düşünmeyebilirim oda belki. evimiz neşelenir ya ne güzel
![]()
yok canim yazdim ya
Tugra & Tugce
istiyoruz
kendimi ismimi yazmadim buraya cnm
evet canım benimki time giriyordu el kaldırdı ama ona sıra gelene kadar oluşturulmuş timler komutan %60 batıya düşersiniz demiş ama nereye düşerse düşsünler alayda kalcaklarmış yani alayın içinde öyle söyledi bana komando eğitimleri devam ediyor ama yine komando olarak gidecekmiş alaya bakalım nereye çıkar içim rahat ama bizim içinde hayırlısı buymuş demek ilk başka kesin doğu diyordu Allah'ın işi işte şimdi Alayda kalcam tüm askerlik boyunca diyor hayırlısı canım bakalım ya dağıtımı 4 gözle bekliyorummmm!![]()
kizlar ben kacar..
i$ görüsmem var birazdan.. Insallah alinirim..
kısmet canım hiç belli olmuyo bu işler geçen sene timler daha batıya düşmüş münferid gidenlerden hakkariye düşen olmuş akannehir gerçekten ben de içimi ferah tutmaya çalışıyorum hayırlısı olsun :Saruboceq: dağıtımı bekliyorum sabırsızlıkla bi an önce belli olsun gitsin 1 ay geçsin alışcaz zaten:Saruboceq:turkbayragi
aaa ben onu bilmiyodum canım askım bana nereye gidersek Alayda kalıcaz dedi o bile yeter yani sonucta alay içinde asker olcaklar doğu batı fazla fark etmez diye düşüyorum ama bakalım yaa karadenize bu tarafa düşse daha ne isterim ayy!!![]()