• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlar opuyorumnanaktan
bebiş muhabbeti var gene:1: ben de ikiz kız istiyorum :1: benim sülalede de aşkımın sülalesinde de ikiz var umut var yaniaklinialirimsmile ama nişanlım erkek istiyo ama çaktırmıyo:1:
bi de ben hemen istiyorum evlenince:1:

selam devrem nasılsın

inş.tatlım

anam benimkide erkek istiyor ama evlenince hemen mi onu bilmiyorum ama ona bu fırsatı vermedim ki:)ben 2- 3 sene düşünmem ve erkek olsun istemem dedi bir tuhaf oldukaydirigubbakcemile3

kız olursa ELA olcak bizim kızımızın adı inşallah bizim için çok anlamlı :) erkek olursa aşkıma bıraktım :1: eskiden yağmur ve yaprak istiyodum ama yeğeninin adı yağmurmuş vazgeçtim mecburen:1:

selam kızlarrrr bugün tim seçimleri olmuş tim seçimlerini komutan kafasına göre yapıyormuş askım el kaldırdı girmek için ama ona sıra gelene kadar timler oluşturulmuş o da komando olarak %60 Batı ya düşebilirmiş konutanlar öyle söylüyor bir de nereye giderse alayda kalacakmış karakol veya dağa gitmeyecekmiş öyle söyledi bakalım tam bişey dağıtımda söyler bana ama içim rahat yaaa bugün onun sesiyle uyanmak çok iyi oldu bayanssulusmile:asigim:

selam kızlarrrr bugün tim seçimleri olmuş tim seçimlerini komutan kafasına göre yapıyormuş askım el kaldırdı girmek için ama ona sıra gelene kadar timler oluşturulmuş o da komando olarak %60 Batı ya düşebilirmiş konutanlar öyle söylüyor bir de nereye giderse alayda kalacakmış karakol veya dağa gitmeyecekmiş öyle söyledi bakalım tam bişey dağıtımda söyler bana ama içim rahat yaaa bugün onun sesiyle uyanmak çok iyi oldu bayanssulusmile:asigim:

bende sabah ilk aşkımın sesini duydum bu gün 6 buçukta uyandırdı beni :asigim: ama benimki timde maalesef :gitme:

bende sabah ilk aşkımın sesini duydum bu gün 6 buçukta uyandırdı beni :asigim: ama benimki timde maalesef :gitme:

canım nasıl oldu da time girmedi anlamış değilim ama çok dua ettim yaaa onlarda gideceklermiş ama breysel olarak gideceklermiş yani eren tek gidecek timler toplu gidecek bakalım canım dağıtımlar olsunda net birşey söylerim artık ama üzülme ben çok vukuat çıkacağını sanmıyorum maalum karadenize sızmaya çalışıyorlar eee buranın halkı da askere bırakmıyor onların işini kendileri gebertiyor itleri hiç meraklanmayalım dua edelimmmmm !!opuyorumnanaktan bu arada muhabbete katılayım kız olursa Berfin istiyorum erkek olursa Ege ya da Alperen çünkü askımın adı Eren oğlumuzun da AlpEren olsun isterim ama bakalımmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan

Back
X