- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #60.101
napim burcum sen söyle
olmuyo işte hergün kandıramıyorum kendimi patlıyor işte bir yerde mafoldumben
napim burcum sen söyle
napim burcum sen söyle
sositososito
:gitme: ağlamak yooook yoksa bende koyvercem şimdiiilmaz:
canım sen yapma bari
kızlar ağlamak yokkk
peki :çok üzgünüm:sositososito
:gitme: ağlamak yooook yoksa bende koyvercem şimdiiilmaz:
haklısın, doğumgünüme onsuz giricem ilk defa düşündükçe içim yanıyorCanım anlıyorum seni hepimizin geçtiği dönemden sende geçiyorsun şu anda
tamam bende böyleydim ama hayal kurarak geçiriyodum halada öyle yapıyorum
herrzaman olmuyor işte elden birşey gelmiyor bazen maalesef :çok üzgünüm:Kendimizi kandırmaya mutlu görünmüye devam :gitme:
peki :çok üzgünüm:
haklısın, doğumgünüme onsuz giricem ilk defa düşündükçe içim yanıyor
anlatılmıyor ki çok üzülüyorum sadece geçicek biliyorum ama bende bitiyorum artık
herrzaman olmuyor işte elden birşey gelmiyor bazen maalesef :çok üzgünüm:
peki :çok üzgünüm:
haklısın, doğumgünüme onsuz giricem ilk defa düşündükçe içim yanıyor
anlatılmıyor ki çok üzülüyorum sadece geçicek biliyorum ama bende bitiyorum artık
herrzaman olmuyor işte elden birşey gelmiyor bazen maalesef :çok üzgünüm:
tatlı bekleyiş mi, ömrümden ömür gidiyor hergün be canım ne diyorsun sen hiç bu kadar ayrı kalmadık biz gün geçtikçe daha çok koyuyor.canım ben çıkmaya başladığımızdan beri doğum günlerim onsuz geçiyor farklı şehirlerdeydik ve o aylarda gelemedi yanıma onunkileride beraber kutlayamadık ilk kez işte bu yıl 05.05.2010 da beraber kutladık burdaydı ve onunla kaldımmmmm :kedi: benim doğumgünüm de Haziranın 8 iydi yine kutlayamadık bidahaki yıl da kutlayamayız gibime geliyor ama ben giderim onun yanına inşallah onun doğum gününde :)) yani üzülme lütfen bunların hepsi bir anı onlar hayatlarında 1 kez asker oluyorlar tadını çıkarsınlar biraz yemin törenlerinin eğitimlerin biz de bu tatlı bekleyişin tadını çıkaralım bunların hepsi birer anı olacak nasıl beklediğimizi torunlara anlatacağız boshayallersmile
inşallah değer burcum inşallah. Sonu hüsran olursa varya daha da toparlayamam heralde kendimişu an en çok buna üzülüyorsun biliyorum canım seninki en azından hatırlar canım merak etme
ya ben bnapim benimki unutmuştu bide yani
o yüzden takma kafana seneye güzel bir doğum günü geçirisiniz canım tabi canım burda herkes bitiyor yani ama sonunda değiyor be duygum
ben geldimmmm
bende 2 yıllık takvim yaptım bugün resimlerimizden oluşan onu bastırtıcam :1rolleyes:
Evet takvimimin arka yüzene geçiyorum artık tam 4 ay 4 gün olmuş aşkım gideli
bende 2 yıllık takvim yaptım bugün resimlerimizden oluşan onu bastırtıcam :1rolleyes:
tatlı bekleyiş mi, ömrümden ömür gidiyor hergün be canım ne diyorsun sen hiç bu kadar ayrı kalmadık biz gün geçtikçe daha çok koyuyor.
Bugün hiç beklemediğim bir anda arayıp sadece çok özledim seni dedi ve kapattı o orda bitiyo ben burda işte anlatamıyorum ki hissetiklerimi canım benim düğümleniyor işte
inşallah değer burcum inşallah. Sonu hüsran olursa varya daha da toparlayamam heralde kendimi
kötü olmuş beklemediğin anda sölemiş olması ben hayatta sölemem öle bişey ya
doğru canım hepimiz böleyiz gerçekten
inş.hüsranla bitmez bende dayanamam duygum 1 aylık oaln sevgilimi bekliyorum yani benim kafamdaki düşüncelerimi az çok biliyorsun sen yani
napalım hüsranlada biterse dua ederim allaha hayırlısı değilmiş diye ama o dönemi çok zor atlatırım ama inş.allahım yaşatmasın böle birşeyi
of burcum of :çok üzgünüm:
Akşam olsa da eve gitsek boshayallersmile
of burcum of :çok üzgünüm:
akşam olsa da eve gitsek boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?