Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

napim burcum sen söyle
olmuyo işte hergün kandıramıyorum kendimi patlıyor işte bir yerde mafoldumben

Canım anlıyorum seni hepimizin geçtiği dönemden sende geçiyorsun şu anda

tamam bende böyleydim ama hayal kurarak geçiriyodum halada öyle yapıyorum

öbür türlü gerçekten geçmez zaman düşünmemeye çalış,aklına getirme önünde kalan

zamana bakma ,biten zamana bak ,gerçekten çok zor ya

inşaallah bekeldiğimizin sonunda mutlu oluruz duygum dua et hep

bak yemin ediyorum sana sürekli ama sürekli dua ederdim allahım bana dayanma gücü sabır ver ağlamıyım diye geçsin zaman diye

send eöyle yap duygum böyle ağlamakla eline bişey mi geçiyor hayır o yüzden kendini yıprattığınla kalıyorsun bitanem yapma bunu lütfen.

canım sen yapma bari

kızlar ağlamak yokkk

yok ben ağlamıyorum mecbur geçicek bu dönem ağlamak çare değil ki ama hergün tekrar tekrar mesajlarını okuyorum ona çektiğim videoları izliyorum onunla olduğumuz günleri düşünüyorum hayal kuruyorum bolbol geleceğe dair planları yazıyorum bi kenara ona da moral vermek lazım yoksa o ne yapsın hem emir altında hemde o da çok özlüyor :1hug:

sositososito

:gitme: ağlamak yooook yoksa bende koyvercem şimdiii lmaz:
peki :çok üzgünüm:
Canım anlıyorum seni hepimizin geçtiği dönemden sende geçiyorsun şu anda

tamam bende böyleydim ama hayal kurarak geçiriyodum halada öyle yapıyorum
haklısın, doğumgünüme onsuz giricem ilk defa düşündükçe içim yanıyor
anlatılmıyor ki çok üzülüyorum sadece geçicek biliyorum ama bende bitiyorum artık
Kendimizi kandırmaya mutlu görünmüye devam :gitme:
herrzaman olmuyor işte elden birşey gelmiyor bazen maalesef :çok üzgünüm:

canım ben çıkmaya başladığımızdan beri doğum günlerim onsuz geçiyor farklı şehirlerdeydik ve o aylarda gelemedi yanıma onunkileride beraber kutlayamadık ilk kez işte bu yıl 05.05.2010 da beraber kutladık burdaydı ve onunla kaldımmmmm :kedi: benim doğumgünüm de Haziranın 8 iydi yine kutlayamadık bidahaki yıl da kutlayamayız gibime geliyor ama ben giderim onun yanına inşallah onun doğum gününde :)) yani üzülme lütfen bunların hepsi bir anı onlar hayatlarında 1 kez asker oluyorlar tadını çıkarsınlar biraz yemin törenlerinin eğitimlerin biz de bu tatlı bekleyişin tadını çıkaralım bunların hepsi birer anı olacak nasıl beklediğimizi torunlara anlatacağız boshayallersmile

şu an en çok buna üzülüyorsun biliyorum canım seninki en azından hatırlar canım merak etme
ya ben bnapim benimki unutmuştu bide yani
o yüzden takma kafana seneye güzel bir doğum günü geçirisiniz canım tabi canım burda herkes bitiyor yani ama sonunda değiyor be duygum

tatlı bekleyiş mi, ömrümden ömür gidiyor hergün be canım ne diyorsun sen hiç bu kadar ayrı kalmadık biz gün geçtikçe daha çok koyuyor.
Bugün hiç beklemediğim bir anda arayıp sadece çok özledim seni dedi ve kapattı o orda bitiyo ben burda işte anlatamıyorum ki hissetiklerimi canım benim düğümleniyor işte

inşallah değer burcum inşallah. Sonu hüsran olursa varya daha da toparlayamam heralde kendimi

kötü olmuş beklemediğin anda sölemiş olması ben hayatta sölemem öle bişey ya
doğru canım hepimiz böleyiz gerçekten

inş.hüsranla bitmez bende dayanamam duygum 1 aylık oaln sevgilimi bekliyorum yani benim kafamdaki düşüncelerimi az çok biliyorsun sen yani
napalım hüsranlada biterse dua ederim allaha hayırlısı değilmiş diye ama o dönemi çok zor atlatırım ama inş.allahım yaşatmasın böle birşeyi

of burcum of :çok üzgünüm:
akşam olsa da eve gitsek boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…