Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen canım farketmez tabi alayda olduktan sonra, ama ben de yakınıma düşsün istiyorumki 2 ayda bir gideyim yanına göreyim aşkımı:asigim:
ne güzel ya biz de öyle olsak ben de gidicem hep yanına yakınıma düşer inşallahhh!!! boshayallersmile
şafak 140 turkbayragi
rüya gibi geliyodu 100 lere inmek
allahın izniyle şimdi oda bitiyo
mehtap 3 :lepi:

kızlar nasılsınz
varmı sıkıntı filan
herkes iyidir inş

bu ne güzel bi şafak sayısı öyle ! biz de görecekmiyiz o şafaklarııı aaaah ahhhh boshayallersmile

inş görceksin sende cnm
sadece sabır anlayış
başka hiç bişey değil
zaman geçiyo
3 gün sora geliyo nişanlım izne
20 gün birlikteyiz
ne yapıcam,ne giyicem,nsl oturcam,nsl yapcam saçımı,süpriz ne yapsam,ne alsam, ne sölesem, nere gitsek vs vs vs -tatlicadiarzu-
kafamda bisürü şey var
acayip heyecanlıyım :kedi:

bol boll gezin diğer topiciğe bakar mıısn nisanım

inşallah canım yaaaa :))
tatlı telaşlar bunlar ne güzel saçını birazcık kestir çok uzunsa düz kullanıyosan dalgalı yap dalgalı kullanıyorsan düz yap ne biliyim onun sevdiği renklerden aksesuarlar al falan biz bikere sevgilimle alısveris merkezindeki tüm ev eşyaları satan yerleri gezmiştik okadar güzeldi kiiii boshayallersmile nargile içmeye gidin bulunduğunuz yerde deniz varsa mavi tura binin bolbol resim çekilin o resimlerden ona çok güzel bi albüm yap dağa çıkın ıssız biyere piknik yapın ikiniz akşamları da rahatsan gece sahile gidip denizi izleyin sarılarak falan filan işte ahhh bak özendim şimdiiii boshayallersmile

Ne güzel heycanlar bunlarr ya
Hiçç kıskanmadım sempatiksalakcinni

ağlamak istiyorum sürekli ya
iş yerindeyim gözlerim dolu dolu zor gönderiyorum geri
dayanamıyorum artık galiba mafoldumben mafoldumben

Yapma canım hakim ol kendine aslında şöyle bi ağlasan gelirsin kendine.
Bak beni duygulandırdın şimdi. mafoldumben
Zaten aşkım gittiğinden beri birisini ağlarken görmiyim hemen koyveriyorum mafoldumben

Yapma canım hakim ol kendine aslında şöyle bi ağlasan gelirsin kendine.
Bak beni duygulandırdın şimdi. mafoldumben
Zaten aşkım gittiğinden beri birisini ağlarken görmiyim hemen koyveriyorum mafoldumben

bu havalarr azıma s.çıyo benim
çok kötü hissettiriyo kendimi nefret ediyorum mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…