- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #60.121
:içelim:
Içelim anasını satım içelim ya
off
:içelim:
:içelim: Ne içiyok :içelim:
70 lik rakı anca kendime getirir beni ya
70 lik rakı anca kendime getirir beni ya
ayy buna çok güldüm yaaaa:roflol:Benimki geçen gün bi ustaya yakalanmış eyvahedigeldismile bu bana yorgan altından msj atıyodu yorganı bi çekmiş usta asker, buda kalmış elinde telefonla napiyosun, yasak değilmii gidiyoruz faln demeye başlamış bu, benmki karım doğruyo mecburdum falan demiş. Askerde bişey dememiş artık bi olmasın yasak demiş sonrada, Bu telsim mi demişbizimkide yok abi, avea birini mi arıcaktın kart veriiym demiş :)))) Usta askerde kabul etmiş iyi olur faln demiş, almış 50 kontürü susmuş anlıcağınız
Yalanda değil hani hee oturduğum yerden dokuz doğurdum resmenohaoldumsmile
ahh şimdi 300lerdesin canım bak geçiyo zaman bizim de geçicekturkbayragibende yarın gönderiyorum sevdiceğimi askere yaaşafak saymaya başlıcam yarın yazarım artık şafak 460 pufffffffffffff :gitme:
darısı başımızaaaaa:Saruboceq:turkbayragiVee çok şükür ki artık "ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ" opuyorumnanaktan:sm_cool:
erkekler kalem gibidir ……
ne kadar ince gözükseler de ham maddeleri odundur.
kızlar ben hala geçmişteyimşu mesajlara bakınboshayallersmile
ayy buna çok güldüm yaaaa:roflol:
ahh şimdi 300lerdesin canım bak geçiyo zaman bizim de geçicekturkbayragi
darısı başımızaaaaa:Saruboceq:turkbayragi
burcuuu ne güzel bi sözmüş bu böyle
kızlar ben hala geçmişteyimşu mesajlara bakınboshayallersmile
ayy buna çok güldüm yaaaa:roflol:
ahh şimdi 300lerdesin canım bak geçiyo zaman bizim de geçicekturkbayragi
darısı başımızaaaaa:Saruboceq:turkbayragi
burcuuu ne güzel bi sözmüş bu böyle
teesüf ederim siyahinci misin blackpearl müsün nesin bi beni unutmuşsun :dilcikar:
blackpearl :roflol:
alem duyguuuukaydirigubbakcemile3
ee doğru söze ne denebilir incimopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile:umursamaz:
kaydirigubbakcemile3:roflol::gitme: ama ama ama 100e yakın sayfa okudum beynim dondu:kedi: ama senin bi mesajını hatırlıyorum şafağı karanlık olanların neden listesi yok yaa liste isteriz yazmışsınteesüf ederim siyahinci misin blackpearl müsün nesin bi beni unutmuşsun :dilcikar:
kız benimde şöle 330 lu yazımı bul :))
nler yazmışım çk merak ediyorum aslında geçmişe gitmke baya zor amaeyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?