- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #60.301
harika olmuş valla canımaklinialirimsmilegüzell olmuşş dimiiaklinialirimsmileaklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
movie makerden yaptım canım
günaydın canımmm işler seni bekliyo sanırımbilmiyorumkismileboshayallersmileGünaydııınnnn kaydirigubbakcemile2
Öööf bu gün annemin arkadaşları gelcek
karnım ağrıyor yaaa:gitme:
günaydın canımmm işler seni bekliyo sanırımbilmiyorumkismileboshayallersmile
harika olmuş valla canımaklinialirimsmile
günaydın canımmm işler seni bekliyo sanırımbilmiyorumkismileboshayallersmile
benim deee hem de dünden beri fenaaa sempatiksalakcinni
şu an iyi değilim özgeem aşkımın yanında olabilirdim bugünmafoldumben
yaaa kızlar vicdanım sızlıyo yaaaa:gitme:
bugün askerimi eskişehire hastaneye götürdüler gideceğini biliyodum ama görüşebilceğimizi sanmıyodum şimdi aradı röntgen falan çektirmiş akşam 5e kadar hastanede durcakmış boşboş hem de benim evimin yanından geçmiş evimi görmüş ''ağlıcaktım çok kötü oldum'' diyoo gelseydin görüşürdük dedi mafoldumbenmafoldumben keşke gitseydim yaaaa offfffffffff affetmicem kendimimafoldumben
canım benim ya biliyorum teselli olmıcaksın ama üzme kendini :teselli:
yaaa kızlar vicdanım sızlıyo yaaaa:gitme:
bugün askerimi eskişehire hastaneye götürdüler gideceğini biliyodum ama görüşebilceğimizi sanmıyodum şimdi aradı röntgen falan çektirmiş akşam 5e kadar hastanede durcakmış boşboş hem de benim evimin yanından geçmiş evimi görmüş ''ağlıcaktım çok kötü oldum'' diyoo gelseydin görüşürdük dedi mafoldumbenmafoldumben keşke gitseydim yaaaa offfffffffff affetmicem kendimimafoldumben
canim yaaa üzülme bende geçen aşkımın evinin ordan geçtim çok kötü oluyo insan gerçekten..
eskışehire yakınmı evinn
Nasil Yani ?
Sende Eskişehirdesin , Askerinde mi Eskisehir de görevini yapıyor canıım ?
Ayy , Cok üzücü bi durum gercekten canıım mafoldumben
Neyi var askerinin . Önemli birşeyi yoktur umarııım .
günaydın kızlar bıktım artık uyandığımda kötü haber okumaktan yine Şehitimiz var pervari'de 1 üstteğmen 3 korucu mafoldumbenmafoldumben mekanları cennet olsun..
Allah hepsini kahretsin bu soysuzların!!!!!
Allah ailelerine sabır versin, mekanları cennet olsun inşallah. İçim sızlıyo şuan kızlar askerlerin çatışmaya katıldığı yerden dün gece karakoluna geçti askerim. gece 4 buçuk gibide msj atmış bana. nasıl kötüyüm şuan bilemezsiniz. Allahım korusun sağ salim bana, bize bağışlasın yarabbim...
Allah belalarını versin o pisliklerin, hainlerin!!!
benim aşkımda timde oldugu için bazen 10 gün bile dağa çıkabilirim çatışmaya gidebilirim dedi düşünüyorumda 10-15 gün aramasa çatışmaya gitse nasıl dayanırım.. Allah'ım sen yardım et mafoldumben
aminmafoldumben Allahım sen yardım et bizee :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?