Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Gecmiş olsuun Canıım .
Ne kadarı var şafağin kac ?

ah canım çok zor yaa az kaldı sabret sağsalim kavuşcaz inşallah hepimiz :Saruboceq:
Gecmiş olsuun Canıım .
Ne kadarı var şafağin kac ?

saol canım biz daha yolun başındayız yemin törenimiz oldu dağıtımı olmadı daha:gitme: şafak 417turkbayragi

Son düzenleme:
melayım haberlerde duyunca hemen geldim yavrukuşum ya az kaldı meleğim bitecek merak etme sağ salim kavuşacak askerin sana işallah:Saruboceq:

Rabbim bu şerefsizlere fırsat vermesin artık ya :Saruboceq:

ben sormuştum canım. duygu değil.

Cok özür dilerim Canıım kaydirigubbakcemile3

Seni korkutmak istemem canım ama ümit yani benimkisi usta birliğine gittikten sonra doğru düzgün arayamadı , 1 hafta görüşmediğimiz zaman bile oldu Carsi izni de yok hic birşey yoktu mafoldumben cok zor gecirdi ya psikolojisi bi ara bayaği bi bozulmustu .. Ama simdi az kaldi ya daha rahatladi.

Irak'a bile gitti göreve , 3 ay kaldı orada mafoldumben

Seninkinin carsi izni falan varmi ? Yoktu ümitin carsi izni hala yok gerci de ..
ama üzülme sen canım herkesin zor gecicek diye birşey yok.

melayım haberlerde duyunca hemen geldim yavrukuşum ya az kaldı meleğim bitecek merak etme sağ salim kavuşacak askerin sana işallah:Saruboceq:

Rabbim bu şerefsizlere fırsat vermesin artık ya :Saruboceq:

cansuum sağol arkadaşım... ne yapıcaz hiç bilmiyorum ağlamaktan helak oldum. az önce konuştum nişanlımla şehitleri defnettik dedi çok zor konuşuyodu ben zaten ağlamaktan konuşamadım. hiçbişey diyemedim.:sinifsinif: Allahım sabır güç kuvvet versin onlarada bizlerede. kalan zamanımızda zehir olmasın yaamafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…