- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #60.341
Cok özür dilerim Canıım kaydirigubbakcemile3
Seni korkutmak istemem canım ama ümit yani benimkisi usta birliğine gittikten sonra doğru düzgün arayamadı , 1 hafta görüşmediğimiz zaman bile olduCarsi izni de yok hic birşey yoktu mafoldumben cok zor gecirdi ya psikolojisi bi ara bayaği bi bozulmustu .. Ama simdi az kaldi ya daha rahatladi.
Irak'a bile gitti göreve , 3 ay kaldı orada mafoldumben
Seninkinin carsi izni falan varmi ? Yoktu ümitin carsi izni hala yok gerci de ..
ama üzülme sen canım herkesin zor gecicek diye birşey yok.
Cok özür dilerim Canıım kaydirigubbakcemile3
Seni korkutmak istemem canım ama ümit yani benimkisi usta birliğine gittikten sonra doğru düzgün arayamadı , 1 hafta görüşmediğimiz zaman bile olduCarsi izni de yok hic birşey yoktu mafoldumben cok zor gecirdi ya psikolojisi bi ara bayaği bi bozulmustu .. Ama simdi az kaldi ya daha rahatladi.
Irak'a bile gitti göreve , 3 ay kaldı orada mafoldumben
Seninkinin carsi izni falan varmi ? Yoktu ümitin carsi izni hala yok gerci de ..
ama üzülme sen canım herkesin zor gecicek diye birşey yok.
çok korkuttun beni şimdi canım yaaa mafoldumben benim aşkımın çarşısı şu an var ve maşallah çokta rahat arayabiliyor filan.. psikolojisi bozulcak diye çok korkuyorum ya..mafoldumben
sende bendensin! benim nişanlımda çok çok zor şartlar altında hala daha öyle.:sinifsinif: zaten çarşı falan hayal bizim için. hiç öyle bişey görmedik. ama o iyi olsun sağ salim gelsin ben görmemeye razıyım. :Saruboceq:
Benim :1ninca:Sen Değil misin ? :kedi:
benden başka uygu da mı var :1ninca:
ben sormuştum canım. duygu değil.
Benim :1ninca:
ismimin üzerinden prim yapmayın uleen aklinialirimsmile
Benim :1ninca:
ismimin üzerinden prim yapmayın uleen aklinialirimsmile
Pardon Duygu , karişiklik yaptim kaydirigubbakcemile3
Özgeciim geciyor daha dün 400 lerdeydi simdi 40 larda ..
Birde calişiyorsan bi türlü geciyor.
Melay calişmiyorsun sanıırım ..
Benim içinde cok zor gecti , cok uzağımda kaldı mafoldumben Bazen öyle an oluyor ki o kadar cok ihtiyaci oluyor ki ona , anlatmaya eyvahedigeldismile .. Off Offffffff mafoldumbensenağlama içim sıkılmaya basladi gene mafoldumben
evde zaman geciren biri için daha zordur bilirim , cünkü arkadasimin nisanlisi askerdeyken kiz kafayi yiyecekti evde.
işte olunca onu yap bunu yap zaman geciyor.
evet cnm çalışmıyorum. öyle çok monoton bi hayatım olmasada zaman çabuk geçmiyo bana. bende nişanlıyım ve artık dayanılmaz oldu özlemim.mafoldumben yanımda olmasını istiyorum, sanki her an ona ihtiyacım var gibiyim. çok çok anlatılamaz duygular bunlar ne bileyim :bbo:hayırlısıyla bitirsekte kurtulsak.:Saruboceq:
evet bi tane daha duygu var duygu.91
Bilmem mi mafoldumben Cok acı verici .. İstediğinde arayıp sesini duyamam , onu görememek , bakmaya doyamadiğin insani aylarca göremiyorsun mafoldumben
İnsallah canııım geldikleri gün bizim için bayram olacak değil mi ? artik buraya sızlanarak değil mutlu mutlu hislerimizi paylasiriz.
Özgeciim insallah senin askında bitirsin gelsin opuyorumnanaktan
hee o duygu mu adaş o bee olumunekankayizsmile
moraller yine sıfır altında bakıyorum :sinifsinif:
bu gidişle ben zaten sıfırın üzerine çıkamıcam.mafoldumben ortalığın haline bak yine. Allah belalarını versin o soysuzların.
ben de ilk defa özlem gibi bir seyi bu kadar yogun hissediyorum. Resmen aciyor insanin ici.
kızlar ya ben napıcam geçmicek bu askerlik ya bitmicek daha başındayken bu kadar morali bozuluyo mafoldumben
nişanlım aradı platin kemikle uyum sağlamış almıyolarmış platini nişanlım da ağrısından duramıyo morali altüst oldu ben teselli etmeye çalıştıkça bana terslendi anlamıyomusun ağrıyo ama almıyolar diyo şimdi time seçilsem de şaşırma dedi korkum time seçilmek değil diyo seçileyim ama bu ağrıyla bişey yapamamki diyomafoldumben bilecikten çok sıkıldım doğuya gideyim ama gideyim diye başladı saymaya daralmış iyice beni de mahvetti ağlayıp duruyorum ona yardım edemiyorum yanında olamıyorum mafoldumben tim seçimleri dün oldu bitti bi daha seçerlermiki off hangisi daha iyi onu da bilmiyorum hayırlısı olsun diyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?