Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

çok korkuttun beni şimdi canım yaaa mafoldumben benim aşkımın çarşısı şu an var ve maşallah çokta rahat arayabiliyor filan.. psikolojisi bozulcak diye çok korkuyorum ya..mafoldumben

sende bendensin! benim nişanlımda çok çok zor şartlar altında hala daha öyle.:sinifsinif: zaten çarşı falan hayal bizim için. hiç öyle bişey görmedik. ama o iyi olsun sağ salim gelsin ben görmemeye razıyım. :Saruboceq:

çok korkuttun beni şimdi canım yaaa mafoldumben benim aşkımın çarşısı şu an var ve maşallah çokta rahat arayabiliyor filan.. psikolojisi bozulcak diye çok korkuyorum ya..mafoldumben

Suan telefon bile var benim bitanemde
dün gece aradi mafoldumben nöbettteymiş , cok üzülüyorum ya o öyle orada durunca içim parcalaniyor , kalbim sıkıısıyor sanki senağlamasenağlama

Ama iyi oluyor ona cok rahatina düşkündü beyefendi , beni sinir ediyordu bazen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Evet , hic carsi izni olmadı
İnsallah Canııım Amin .. Allahım bütün hepsinin yardımcısı olsun.

Pardon Duygu , karişiklik yaptim kaydirigubbakcemile3

Özgeciim geciyor daha dün 400 lerdeydi simdi 40 larda ..
Birde calişiyorsan bi türlü geciyor.

temmuzdan sonra iş bulup başlıcam canım inşallah.. ama psikolojisi kaldırmazsa diye çok korkuyorum ona bişey olursa diye.. ben zaten çok hassas bi kızım :sinifsinif:

bu günlere geldik ama nasıl geldik bide bize sorun.:sinifsinif: zaman geçiyo ama sadece dokunup geçmiyo bana hiç öyle olmadı. baya bi canımı acıttı.mafoldumben inşallah siz kolay geçirirsiniz kişiden kişiye değişir gerçi özgecim.

Melay calişmiyorsun sanıırım ..
Benim içinde cok zor gecti , cok uzağımda kaldı mafoldumben Bazen öyle an oluyor ki o kadar cok ihtiyaci oluyor ki ona , anlatmaya eyvahedigeldismile .. Off Offffffff mafoldumbensenağlama içim sıkılmaya basladi gene mafoldumben

evde zaman geciren biri için daha zordur bilirim , cünkü arkadasimin nisanlisi askerdeyken kiz kafayi yiyecekti evde.

işte olunca onu yap bunu yap zaman geciyor.

evet cnm çalışmıyorum. öyle çok monoton bi hayatım olmasada zaman çabuk geçmiyo bana. bende nişanlıyım ve artık dayanılmaz oldu özlemim.mafoldumben yanımda olmasını istiyorum, sanki her an ona ihtiyacım var gibiyim. çok çok anlatılamaz duygular bunlar ne bileyim :bbo:hayırlısıyla bitirsekte kurtulsak.:Saruboceq:

Bilmem mi mafoldumben Cok acı verici .. İstediğinde arayıp sesini duyamam , onu görememek , bakmaya doyamadiğin insani aylarca göremiyorsun mafoldumben
İnsallah canııım geldikleri gün bizim için bayram olacak değil mi ? artik buraya sızlanarak değil mutlu mutlu hislerimizi paylasiriz.

Özgeciim insallah senin askında bitirsin gelsin opuyorumnanaktan

Allahım o günleri gösterirse bana hemde ne bayram olucak... boshayallersmile

kızlar ya ben napıcam geçmicek bu askerlik ya bitmicek daha başındayken bu kadar morali bozuluyo mafoldumben
nişanlım aradı platin kemikle uyum sağlamış almıyolarmış platini nişanlım da ağrısından duramıyo morali altüst oldu ben teselli etmeye çalıştıkça bana terslendi anlamıyomusun ağrıyo ama almıyolar diyo şimdi time seçilsem de şaşırma dedi korkum time seçilmek değil diyo seçileyim ama bu ağrıyla bişey yapamamki diyomafoldumben bilecikten çok sıkıldım doğuya gideyim ama gideyim diye başladı saymaya daralmış iyice beni de mahvetti ağlayıp duruyorum ona yardım edemiyorum yanında olamıyorum mafoldumben tim seçimleri dün oldu bitti bi daha seçerlermiki off hangisi daha iyi onu da bilmiyorum hayırlısı olsun diyorum hep

ben de ilk defa özlem gibi bir seyi bu kadar yogun hissediyorum. Resmen aciyor insanin ici.

sanırım senin askerin de hatay serinyolda başka bir topicde okumuştum, benim nişanlımda orda acemilik yapmıştı... askerliğimizin 7 ayı bitti, 8 ay kaldı... bu iç acıması hiç bitmedi ama dönem dönem oluyor, azalıyor... herşey yolunda giderken durduk yere hiç bir sebep yokken ağlama krizine dönüşebiliyor, bi anda kokusunu burnuna gelebiliyor, asker görünce bi yerde içinde biz sızlama hissedebiliyosun, .. ama ilk başlarda her gün bu modalardayken yavaş yavaş süre uzuyo.. onla ve geleceğinle ilgli güzel hayaller kurup kendini avutuyosun... hele bi de o seni gün içinde aradıgında sesi iyi geliyosa kendine geliyorsun..

geçmiş olsun inşallah geçsin bitsin gitsin hatırlamayın bile bir daha... senin de dediğin gibi hayırlısı olsun hakkında, nerde mutlu rahat olacaksa öyle olsun, sen içini ferah tut biz fiziki olarak yanlarında olmaıyoruz maalesef bu dönem ama onlar biliyorlar ki gerçekten yanlarındayız ve çok şanslı olduklarını da mutlak adile getiriyorlar kendi aralarında... sen içini ferah tut, herşey yoluna girer.. maalesef bu sürede başlarına gelen sıkıcı olaylarda tek dayanakları biz oldugumuz için patlamaları da bize oluor biraz üzebiliyorlar bizi ama napalım elimizden geldiği kadar destek olucaz, inşallah hayırlısıyla hepsi bitecek kurtulucaz...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…